Влезнах да се оплача от моята "свекърва" (бабата на мъжа ми).Баба ми ще идва на гости другият месец и тя решила също да се самопокани.Хубаво,няма да върнем жената,има къде да спи.Но пък изниква друг проблем,че моят както винаги ще е само вечер вкъщи и тя по цял ден ще е сама.Аз също съм на работа до 6.Тя няма познати в града,за първи път идва и със сигурност ще седи или вкъщи на телевизора или долу с бабите пред блока.И с нейната голяма "измислена" уста само си представям какви глупости ще ги сътвори пред комшиите.Обича да послъгва,да преувеличава,да се фука с парите на внука,но удобно забравя насрания си син наркоман дето не си е поглеждал племенниците от 20 години.И коронния и номер е да се хвали как сама е отгледала двамата си внука сама,като пропуска факта разбира се че са получили обещетението от катастрофата на родителите им и тя е профукала всичко за 5-е години в които ги и гледала,като девера си и е работил нищо че и бил на 16 години.Много ме товари тази жена наистина,не можа да ми спечели уважението като се запознахме още от тогава ги говореше едни празни приказки и цяла седмица с нея ще ми дойде в повече.
защото изрично и казах да не му дава. Както че и аз няма да го ям, защото кърмя.