С какво ви дразнят свекървите - тема 96

• 56 866
  • 800
  •   1
Отговори
# 645
Явно, момето чете форума и най- паче, тази тема.
И е решило да приложи на практика съветите, ама е ударило на камък- Joy
Ами тя, Уиш, с този тиган, е известна. И аз бих се стреснала и бих го ударила на емоционално изнудване, след като предложението за гледане на сестрата не свърши работа. Брех, Уиш, ще се окажеш непревземаема за кандидат-снахите.    Mr. Green 

# 646
Леле, Уиш. Дано си доволна сега. Изгони снахата. Тя толкова искаше да ти се хареса, и двете ти деца на море искаше да води(едновременно), а ти пак неблагодарна. Бива ли точно сега да имаш РД?!
На бас, че нарочно си го направила. 👹😈

# 647
Уиш, а той защо не е поканил и нея. И на мен не би ми харесало някой така да се изсули да ходи при мама, а мен не покани. Ултиматуми подобни не бих давала, но със сигурност ще се обидя. Нали се познавате вече с девойката или не?
Не, не ни е запознавал. Те бяха заедно около два месеца, а аз не съм навита да се запознавам с всяко гадже, което завърти Говендърът. Айде, за дъ онли енд уан ще се прежаля, ама толкоз. И в интерес на истината, нищо лично към момичето, но темерутът в мен не би се прежалил да празнува рождения си ден с непознати дори заради златното ми яйце.

Диди, аз мисля в перспектива. Още преди 47 години е трябвало да се родя през септември, ама аз съм предвидила много ходове напред и съм избързала да се родя през юли. Чукча умен.  bowuu

# 648
  • Пловдив
Ако Говендъра отиваше на купон с мацки, разбирам донякъде да се тръшка, ама при майка му не го дебнат никакви опасности. Grinning
Донякъде разбираш? Sunglasses Ако отива сам на купон с мацки, това е за тиган най-малкото.
Другото и аз не го разбирам, освен ако не е било от типа на "защо ме криеш от майка си", но не е описано да е било такова.

# 649
Имахме една такава история някога-синът  искал да избяга от девойката и рекъл-отивам при мама.Добре че не го  е проследила,че нямам спомен да е бил тук.Но "отивам при мама" помага много.

# 650
Уиш, добре че девойката е любител на дребни гризачи, че на нас от бившето гадже на сина ми остан подаръкът му за рождения ден - каракачанка.

# 651
Ако Говендъра отиваше на купон с мацки, разбирам донякъде да се тръшка, ама при майка му не го дебнат никакви опасности. Grinning
Донякъде разбираш? Sunglasses Ако отива сам на купон с мацки, това е за тиган най-малкото.
Другото и аз не го разбирам, освен ако не е било от типа на "защо ме криеш от майка си", но не е описано да е било такова.
Е за 2 месеца егати криенето. Grinning Аз съм съгласна с Краси, Уиш и всички, които са на мнение, че не е нужно да ги запознават с всички гаджета, а само с по-сериозните и дълготрайните. Абе като цяло ми е странна тая работа. От 2 месеца заедно т.е яко в хормони, пеперуди, трепети, музика на Графа, рози и сладолед с 2 лъжички, а големия зор е да се види с майка му и да заведе сестра му на море. Grinning Това момиче не знае какво да иска за себе си. Grinning

# 652
Силве, мноооого ме успокои с каракачанката. Ама нея можехме да я заведем в селското шато да прави компания на моя мил Грозник (това му е името), а ако му заведа хамстера, той само ще каже "мляс".

# 653
  • Пловдив
Не съм казала, че трябва да ги запознава с всички двумесечни, а че тоя мотив пО бих го разбрала.

# 654
Уиш, скрита лимонка си ти. 😜🤗
Свекървите пример трябва да взимат от теб. И без да познаваш лично снахата (кандидат), пак успя да ѝ покажеш коя е ГЛАВНАТА. 😁😂😂😂
И то само за 2 месеца, и без нуждата от тиган или "случайно" потрошени кости. 😝
Респект. Hands Clap

# 655
Направо си я изгони кандидат-снахата Уиш, само дето тук на нас ни се прави на много разбрана и ларж Mr. Green

# 656
Емотикон на наврян в ъгъла, срамуващ се субект с тиган да се намира?

# 657
не, но можеш да ползваш този  newsm43

# 658
Мерси. Виждам, че има място да си оставя тигана, че може да ми потрябва.

# 659
Емотикон на наврян в ъгъла, срамуващ се субект с тиган да се намира?
НЕма нужда да се праЙш.
Признай си, че злорадстваш, че си показала на ОНАЗИ кой е шефа. 😜

Общи условия

Активация на акаунт