С какво ви дразнят свекървите - тема 96

• 56 867
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
Само на свекървите не стана ясно, че съм против въпросните разбирания, а не ги подкрепям. Ама е защото са свекърви и все тяхната тези трябва да е правилната. Което доказва и нагласата им за уважението

# 631
Ти ще направиш революция в свекървинството.

# 632
Все повече се чудя на ма ко, защо си хаби потенциала в тази тема,като дори няма свекърва.Поздравления на Уиш,тя ми е любимка и с нетърпение очаквам новите любови на Говендър и коментариите.

# 633
  • при късмета
И която няма свекърва, не е снаха ли?

# 634
  • София
ти си изключение от всичко, разбрахме го.
Не само не си снаха, ти и дъщеря не си, както с гордост заяви, обяснявайки как майка ти не била могла да излезе на глава с теб от малка и се е примирила. Joy

# 635
Жертва се да помогне на всички онеправдани снахи срещу ужасните свекърви. До момента , в който тя не е станала свекървата-пример.

# 636
# 637
  • при късмета
ти си изключение от всичко, разбрахме го.
Не само не си снаха, ти и дъщеря не си, както с гордост заяви, обяснявайки как майка ти не била могла да излезе на глава с теб от малка и се е примирила. Joy
Няма никакво значение дали ми е майка или свекърва. Има казуси по които дори родител не може да се бърка или взима решения. Колкото позволявам на майка ми, толкова бих позволила на свекърва. Ако имах нещастието да съм с мъж с различно виждане по въпроса, за какво може или не може да взима отношение негов роднина

# 638
Аз все още нямам опит като свекърва. Но Мако, знаеш ли по какъв повод разритаха грънците Говендър Мой и Онаясхамстера? Аз нали наскоро имах рожден ден. Падаше се четвъртък, а аз не съм в София. Затова Говендър Мой реши да дойде да го празнуваме на патерица през уикенда. Та, стегнал той сакчето в петък и девойката казала "Ако ме обичаш, ще останеш да прекараш уикенда с мен." Не че са нямали уикенди преди това и не че всеки следващ уикенд нямаше да е за тях, ама на, закахърила се за този уикенд. Та, някои дори с непознати си го мерят.

Е Уиш, сега остава да чакаме тема от рода на "Майка му ни раздели". Сега Говендъра ще плаща ли издръжка за хамстера или той остана при него?

Иначе много момичета са с нагласата, че като са с един мъж, то същия трябва да забрави всички семейни традиции, празници и т.н. Ако може и родата да забрави. Опитват се в началото да превъзпитават мъжа така както им се иска да бъде. Много глупава постъпка от тяхна страна, бих казала.

# 639
Уиш, а той защо не е поканил и нея. И на мен не би ми харесало някой така да се изсули да ходи при мама, а мен не покани. Ултиматуми подобни не бих давала, но със сигурност ще се обидя. Нали се познавате вече с девойката или не?

Иначе много момичета са с нагласата, че като са с един мъж, то същия трябва да забрави всички семейни традиции, празници и т.н. Ако може и родата да забрави. Опитват се в началото да превъзпитават мъжа така както им се иска да бъде. Много глупава постъпка от тяхна страна, бих казала.
Проблемът е, че и "дърти" вече жени, с не една година семеен опит, са с такава нагласа. Цялата тази тема е доказателство за това.

# 640
  • София
Все повече се чудя на ма ко, защо си хаби потенциала в тази тема,като дори няма свекърва.Поздравления на Уиш,тя ми е любимка и с нетърпение очаквам новите любови на Говендър и коментариите.
Ти и Тиганът на Уиш Laughing

# 641
И свекървите се страхуват от снахата,не са само снахите,и то някои от тях, че повечето смятат всички останали за неважни.

# 642
Аз все още нямам опит като свекърва. Но Мако, знаеш ли по какъв повод разритаха грънците Говендър Мой и Онаясхамстера? Аз нали наскоро имах рожден ден. Падаше се четвъртък, а аз не съм в София. Затова Говендър Мой реши да дойде да го празнуваме на патерица през уикенда. Та, стегнал той сакчето в петък и девойката казала "Ако ме обичаш, ще останеш да прекараш уикенда с мен." Не че са нямали уикенди преди това и не че всеки следващ уикенд нямаше да е за тях, ама на, закахърила се за този уикенд. Та, някои дори с непознати си го мерят.
Това е много кофти похват и девойката май има акъла на хамстера. Въобще всякакви ултиматуми ала "Ако ме обичаш ще/няма да еди какво си" действат буквално първите 2 години и то при яко влюбване от страна на младежа, а после започват да дразнят неимоверно.

птица, нали иде реч за РД на майка му и за уикенд отсъствие. Аз не бих се натискала да ходя да на скучна семейна сбирка с родители на гаджето, които не познавам още лично и то с пътуване/преспиване. По-скоро ще му стегна багажа, ще го цункам миличко и ще си изкарам един спокоен уикенд в парка с книжка, и гаранция, че ще ми е по-добре, отколкото да се стресирам от първо запознанство с проекто-свеки баш на рождения й ден на нейна територия. Ако Говендъра отиваше на купон с мацки, разбирам донякъде да се тръшка, ама при майка му не го дебнат никакви опасности. Grinning

# 643
Ааа, това с милото цункане и провождане с прикрита радост на сърце, щот после - рахат и мързелуване Wink, се научава и осъзнава след години "трудов" стаж. В началото си е голямо натискане да си всеки миг с любимия. Че и сръдни, като ти се изплъзва по допирателната. Някаква си майка ще ми го отнема, амаха Crossing Arms  

# 644
  • София
Явно, момето чете форума и най- паче, тази тема.
И е решило да приложи на практика съветите, ама е ударило на камък- Joy

Общи условия

Активация на акаунт