С какво ви дразнят свекървите - тема 96

• 56 861
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
Хамстерът е шефа, много ясно.

# 661
  • при късмета
Винаги шефа е най-малкия. Дали дете, дали животно, всичко с тях се съобразява Joy

# 662
  • София
Ох, бе, Уиш JoyJoy Търкалям се Joy

Ама скъсаха ли младите, или само са напърдяли гърнето? Айде дано да се съберат, толкова приятно в тая тема отдавна не е било Heart Eyes

# 663
Не знам, Бърди. Говендър Мой се домъкна за рождения ми ден смахмузен като бито магаре и клепналите му уши метяха пода. Може само да са разпърдяли гърнето и утре любовта да победи, така че да осигурява нов материал за темата. Дотогава, да си поделят родителските права над хамстера.

# 664
  • София
Хамстерът е шефа, много ясно.
Мезонет, нещо?
Ако няма, никакъв шеф не е.

# 665
Как САМО мезонет? Клетката му е на три етажа и има кресленце от черупка на кокосов орех. Като го видях на снимка, поседнал в черупката, бях сигурна че някой ден няма да успее да си извади дебелото дупе от нея и ще си ходи така доживот.

# 666
Уиш,
честна дума, не мога да повярвам, че девойката се е държала така. Сигурно защото не съм била млада и влюбена на 20 г.

# 667
  • София
Как САМО мезонет? Клетката му е на три етажа и има кресленце от черупка на кокосов орех. Като го видях на снимка, поседнал в черупката, бях сигурна че някой ден няма да успее да си извади дебелото дупе от нея и ще си ходи така доживот.
Ох, отдъхнах си! Joy

П.П. Девойката се е държала нормално според мен. За 20-годишна де.

# 668
Не знам, Дени, за моята крайно прагматична натура, това е малоумно, но за разни пребозили с романтизъм като майка ми например, си е точно в реда на нещата.

# 669
Може би и аз съм ненормална, но не бих въобще реагирала така, ни на 18, ни на 20 но да, повечето девойки май така се лигавят.

# 670
Понеже 40 са новите 20, а 30- тийнгодини, явно на 20 е нормално да сервираш драми, достойни за 12-годишното Кифленство. Извън конкретния казус с Хамстера и родителите му, инфантилизацията е в зашеметяващи мащаби. И аз, като баба ми,  да се изкажа за "днешните млади".  Mr. Green

# 671
  • София
А, аз съм си била баш влюбена-загубена на 20, ама никога не ми е минавало през ум да скърцам със зъби за РД на мама. Чак абсурдно ми звучи, сигурно е имало предистория.

# 672
Нямаме предистория, Бърди. Не се познаваме. Никога не сме се виждали. Иначе, не държа Говендъра на каишка. Като съм в София, идва на аудиенция у нас обикновено веднъж седмично в работен ден за час-два и толкоз.

# 673
  • при късмета
Не знам дали се лигавят. Възможно е да си мисли, че така "проверява любовта му". Особено ако по принуда покрай по-възрастна жена в семейството или по собствено желание е фен на турските сериали. Мен ако питате, те трябва да се забранят със закон. Както и Уиш допуска, може и да има нейна си представа за романтика.
Иначе причината за тръшкането си е неоснователна отвсякъде.

# 674
Уиш, къде на майтап, къде на истина, обаче почти всички 30-годишни, свободни са инфантилни, недорасли и недоразвити във всяко едно отношение. Верно, това са новите тийнове. Аз съм изумена.

Общи условия

Активация на акаунт