Къде в Пловдив??? - 77

• 61 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Аз съм много доволна от магазинчето за сребро в подлеза на Тримонциум. От там съм си взимала пръстен и се оказа с доста добро качество Simple Smile

# 316
  • Пловдив
Мога да препоръчан магазин Tokash. Намира се на входа на Халите. Много интересни модели и качествена изработка. Имат сайт,можеш да разгледаш какво предлагат.

# 317
  • Пловдив
Здравейте! Благодаря на момичетата, които се отзоваха за гримьорките Simple Smile Сега ви моля да ми препоръчате сватбена агенция, защото с тази, с която бяхме говорили досега, нещата не вървят на добре, а до сватбата остават два месеца. Не живеем в града и ми трябва сериозен човек, които да поеме нещата с организацията в  свои ръце и да ми каже кое как се прави, защото мисля, че почвам да изпускам юздите Sad Мисля, че изискванията ми не са много големи- да правят изчистена украса, да се съобразяват с желанието на клиента, да са добри координатори в деня на сватбата, и както вече казах сериозни хора Simple Smile
Здравей, препоръчвам ти https://www.facebook.com/petzvezdi/ . Познавам хората, с каквото и да се заемат, го правят на изключително високо ниво.

# 318
  • гр.Пловдив
Търся ресторантче/кръчме в района на Марково тепе за непретенциозна вечеря. Да има добра кухня, градина и детска площадка например....

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 09:53 от smarfietka_

# 319
Търся ресторантче/кръчме в района на Маркво дете за непретенциозна вечеря. Да има добра кухня, градина и детска площадка например..
предполагам имаш предвид Марково тепе ... близо е новият Южен полъх в Бунарджика

# 320
  • Пловдив
Здравейте, много пъти сте споменали къде предлагат дунапрен, но не ме е интересувало и не съм запомнила - та къде режат дунапрен по размери, трябва ми 5-7 сантометра височина, който да изполвам като топ матрак?

И още един въпрос- да знаете хотел в Стрелча с басейн, подходящ за деца, на свободен вход през деня?

# 321
Здравейте.От къде мога да купя сребърни обеци.За подарък са и се чудя дали за  20-25лв мога да намеря нещо хубаво.

В подлеза на Понеделник пазар има магазинче, което се държи от производителите, има много добри и нестандартни попадения на хубави цени.
Подкрепям с две ръце предложението на Гаргамела за въпросното магазинче,качеството и цената са удоволетворяващи.

# 322
  • Пловдив
 Здравейте,
От къде да купя ново колело за дете високо около 150 см.?
Имаме 2 детски колела DRAG, които вече са малки. Има ли магазини, в които да продадем  старите велосипеди (които са много запазени) и да доплатим за ново по-голямо?
  Предварително благодаря! Simple Smile

# 323
Здравейте,
Имаме 2 детски колела DRAG, които вече са малки. Има ли магазини, в които да продадем  старите велосипеди (които са много запазени) и да доплатим за ново по-голямо?  Предварително благодаря! Simple Smile

Да, има. Последно преди 2 години направихме така в магазина на Руски /на пешеходната пътека на Данаил Николаев/. Знам, че и този на бул. Македония предлага същата възможност. Дано са запазили тази политика. Иначе има магазин и на Мария Луиза, фирмен, но там не съм ходила и не искам да те подвеждам.

# 324
  • Пловдив
Благодаря много!
Ще обиколим посочените магазини. Bicyclist

# 325
  • Пловдив
Здравейте,
Имаме 2 детски колела DRAG, които вече са малки. Има ли магазини, в които да продадем  старите велосипеди (които са много запазени) и да доплатим за ново по-голямо?  Предварително благодаря! Simple Smile

Да, има. Последно преди 2 години направихме така в магазина на Руски /на пешеходната пътека на Данаил Николаев/. Знам, че и този на бул. Македония предлага същата възможност. Дано са запазили тази политика. Иначе има магазин и на Мария Луиза, фирмен, но там не съм ходила и не искам да те подвеждам.

А ние направихме същото в магазина на бул. Македония Simple Smile Изключително съм доволна от обслужването там.

# 326
Аз пак ще поискам препоръки къде да пробием ушите на бебе.

# 327
  • Пловдив
Аз горещо препоръчвам д-р Должиков в ДКЦ V. Много внимателен и резултатът е чудесен.
Съдя по моята дъщеря, както и по тези на познати и приятели.

# 328
  • Пловдив
Беше коментирано преди време за магазин, в който се предлагат турски прахове в Кичука, ако някой знае къде е, моля да ми отговори Simple Smile

# 329
  • Пловдив
Здравейте! Благодаря на момичетата, които се отзоваха за гримьорките Simple Smile Сега ви моля да ми препоръчате сватбена агенция, защото с тази, с която бяхме говорили досега, нещата не вървят на добре, а до сватбата остават два месеца. Не живеем в града и ми трябва сериозен човек, които да поеме нещата с организацията в  свои ръце и да ми каже кое как се прави, защото мисля, че почвам да изпускам юздите Sad Мисля, че изискванията ми не са много големи- да правят изчистена украса, да се съобразяват с желанието на клиента, да са добри координатори в деня на сватбата, и както вече казах сериозни хора Simple Smile

https://web.facebook.com/elena.kirova.313

Общи условия

Активация на акаунт