Къде в Пловдив??? - 77

• 60 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря момичета,удостоверението в психото е 5лв.,а свидетелството за съдимост е 7лв.  вътре в съда има банка,а акт за раждане не е нужен,само лична карта.
Къде има богат избор на дамски чанти,днес цялата главна изръчках,но нищо не харесах.
Значи са го променили, браво на тях, една бумага по-малко.

# 91
  • Пловдив
За умряло куче в градинка къде да се обадя,за да го приберат?Някой има ли такъв опит?

# 92
  • Пловдив
За умряло куче в градинка къде да се обадя,за да го приберат?Някой има ли такъв опит?
Принципно от приюта прибират трупове, това им е телефона  032 966 184, но днес е събота и едва ли ще се получи!
Звъннете на 112, те би трябвало да пренасочат сигнала, освен това може да е починало от отравяне, което си е престъпление. А ако кучето е видимо домашно е редно да се потърсят собствениците, поне да си го погребат...

# 93
Моля, спешно за съвет - заведение с градина да става за бебе в количка или разходка извън града да става за бебе с количка.

# 94
  • Пловдив
Здравейте!Дайте идея къде да сменя развален цип на ученическа раница в Тракия.Благодаря предварително!

# 95
Моля, спешно за съвет - заведение с градина да става за бебе в количка или разходка извън града да става за бебе с количка.

След Първенец до реката има няколко заведения, приятно е и става с количка. Иначе тук се сещам за Ривиерата на Данаил Николаев, или Гребеца, сигурно има още много, но не ми идват на ум в момента.

Балгодаря за указанията за магазина на Младежка. За мой срам минавам от там редовно и хич не съм обурнала внимание. Оше в понедлник ще го посетя.

# 96
Никой няма да ти обърне внимание. На ХЕИ съм звъняла за една разлагаща се котка,не поеха отговорност. Тази година на едно от тепетата имаше найлони с животно вътре и миришеше. Хипохлорит,ръкавици, маска,чувал и вършиш мръсната работа,ако искаш да е чисто. Или даваш 5- 10 лв. на някого,да почисти. 

# 97
Момичета, имам спешна нужда от помощ. В събота ще ходим на сватба и аз съвсем изключих, че трябва да си запиша часове за прическа грим и т.н. Та, моля да ми препоръчате гримьорка. Която наистина да се справя добре. Без значение къде в града.
Благодаря предварително!

# 98
Силви Ангелова,салона е на 6ти Септември.Можеш да я намериш и във фейсбук,за да си запазиш час,стига да има свободни.И Маргарита Джелепова-салона й е на булевард Южен,също можеш да намериш във фейсбук.

# 99
Силви Ангелова,салона е на 6ти Септември.Можеш да я намериш и във фейсбук,за да си запазиш час,стига да има свободни.И Маргарита Джелепова-салона й е на булевард Южен,също можеш да намериш във фейсбук.

Благодаря!  bouquet

# 100
Зао грим Вержи Ганчева. Съфорумка е.
https://www.facebook.com/VerjiGanchevaMakeUpArtist/

# 101
Първо на нея се обадих, но няма свободни часове за съжаление.

# 102
  • Пловдив

Вили Вълкова е следващия добър избор.Но имаше само един свободен час останал последно-за 13 часа https://www.facebook.com/profesionalen.grimior

Станислава Шокова идва в СалонЪт в Кичука,но аз лично не харесвам съвсем работата й.Но като компромисен вариант е възможност https://www.facebook.com/profile.php?id=1530829238

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 14:26 от ♥Elfita♥

# 103
  • Пловдив
Бояна Петрушевска също е много добър гримьор. Преди работеше в Инглот.
https://www.facebook.com/thebeautyexpert.bg/

# 104
Отново с молба за съвет. Бих искала да закупя златна буквичка за малкия си племенник. Ще бъда с детето ми обаче, т.е. няма да имам възможност да обиколя подробно из цялата "Златарска". Кое магазинче бихте ми препоръчали като оптимално съотношение цена/избор?

Общи условия

Активация на акаунт