Къде в Пловдив??? - 77

• 61 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Момичета, как се процедира при откраднат телефон? Пишеш показания къде и как ли? И може ли да се каже произволно място ... знам че звучи малко съмнително, но положението е малко деликатно и не ми се иска да натапям хора, които са били там.

# 256
Първо си блокирай номера, с обаждане на оператор. А дали ще подадеш жалба в полицията е твой избор. Скъп ли беше апарата?

# 257
  • Пловдив
Ами скъпичък е Sad .

# 258
Подай жалба в РПУ-то, където се е случила кражбата. За да открият телефона, мисля, че трябва да предоставиш IMEI номера на апарата. Има го изписан на кутията, когато съм купувала от интернет телефон го има изписан и на фактурата, и на гаранционната карта. Не мисля, че ще искат да посочваш свидетели на инцидента, ако това ге притеснява.
Имай в предвид обаче, че процедурата и бавна и тромава. Ако изобщо успеят, може и шест месеца да отнеме.

# 259
Имах предвид,че ако се стигне до съд,ще те викат за свидетел.

# 260
  • Пловдив
Тя една ... дълга и широка ...

Скрит текст:
Телефонът не е откраднат в Пловдив, а в  чужбина, в автобус. Има минимален процент вероятност и да е и изгубен по автобуса, но го преровихме няколко пъти. Имам съмнения кой може да е, но всички знаем, че ако човек не е сигурен, не може да обвини, все пак понякога се и бъркаме, така че не мога да обвиня  никого. И съм в размисъл дали да го обявяваме за откраднат, от една страна - това е само един телефон, от друга ме е яд, че може някой да се е възползвал. Не ми се иска и да създавам неприятности на организаторите.

Знам, че процедурата е тромава, точно за телефон имам опит. Купих си от Руски от магазинчетата преди две години и шест месеца след това ми го взеха, защото се оказа, че е краден. И затова знам, че бавно и славно нещата си идват на мястото, въпреки дългия срок.

# 261
Да,и на мъжа ми го върнаха след много време и съдебно дело,беше свидетел. Има начин да се проследи, дори при сменена сим карта. От друга страна крадците не бива да останат безнаказани. Реши си дали си струва, третата страна няма как да остане незамесена.

# 262
  • до най-прекрасния мъж
Мобилният оператор получава IMEI кода на апарата, в който е поставена картата. Преди време бях поставила SIM на домашния телефон в мобилно устройство, защото домашният апарат се развали, а имах чисто нов мобилен апарат под ръка. Изловиха ме след няколко часа и ми спряха картата, нищо че апаратът не беше напускал дома ми. Та от там знам, че имат IMEI на апаратите.

# 263

Къде да намеря такива текстилни букви ?

# 264
  • Пловдив
Подобни букви поръчах  на едно момиче от Смирненски, но по-малки    https://www.facebook.com/StasyHandmade/

# 265
  • ...
Търся добре зареден магазин за щори и за пердета Благодаря 😊

# 266
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчата курсове по рисуване за ученици? Дъщеря ми няма ясно изразен талант, но пък я виждам, че като гледа нещо, го прерисува много добре и ми се иска наесен да я запиша някъде, където ще й доразвият уменията.

# 267
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчата курсове по рисуване за ученици? Дъщеря ми няма ясно изразен талант, но пък я виждам, че като гледа нещо, го прерисува много добре и ми се иска наесен да я запиша някъде, където ще й доразвият уменията.
http://www.odk-plovdiv.com/

# 268
Търся добре зареден магазин за щори и за пердета Благодаря 😊
Благодарение на Елфита в първия пост на темата /в скрит текст/ са синтезирани магазините за пердета в града.

# 269
Здравейте! Къде в центъра, в района на Тримонциум и фонтаните, ще ми препоръчате удобен и лесен паркинг за рамките на няколко часа през деня? Посоката, от която идвам е Бургас и ми се иска бързо да се ориентирам, а не да обикалям малки улички във висок туристически сезон. И цена, ако може.

Благодаря предварително и се извинявам, ако скоро сте го обсъждали 😊

Общи условия

Активация на акаунт