Звездни компромати - 370

• 74 875
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Точно това имам предвид. Въпреки това не шофирам така разчепатена, нито познавам човек, който да го прави. Темпоматът поддържа скоростта. Но тя прави всичко друго- гледа в камерата, цупи джуки, не и да шофира в истинския смисъл на думата. Винаги най-важно и отговорно си остава “устройството зад волана”!

# 151
  • На ръба..
Бен Афлек е станал направо..чичка.
Скрит текст:

Тейлър Суифт и гадже на море
Скрит текст:

Днеска чух, че уикенда Бионсе е имала инцидент на сцената, трябвало е една част от сцената да се вдигне с нея на високо и да се пренесе на основната сцена, но подвижната сцена остава във въздуха и се налага екип да се събере и да вземе решение как да я свалят. Има любителско видео как са подпрели стълба и се налага тя да слезе по стълбата.
https://www.dailymotion.com/video/x6ndoji

# 152
Дистроник беше на прдишната  ни кола. Намаля, ако има кола отпред  и увеличава пак до зададената скорост.
Ма волана е хубаво да го държиш все пак🤪🤪

# 153
Благодаря за пояснението, ето че научих нещо ново. Не знаех, че всъщност е термомат Flushed
Колата на баща ми го има и като го возя той ми вика "Айде включвай автопилота и да изиграем едно сантасе" Joy

# 154
Бионсе стълба не е ли виждала? Половин час ѝ обясняват как се слиза по нея, даже не е особено високо.

# 155
  • София
Най-добрите мъжки тела в Холивуд
Бърт Ланкастър в FROM HERE TO ETERNITY (1953)
Скрит текст:

Пол Нюман в COOL HAND LUKE (1967)
Скрит текст:

Брус Лий в ENTER THE DRAGON (1973)
Скрит текст:

Долф Лундгрен в ROCKY IV (1985)
Скрит текст:

Брад Пит в FIGHT CLUB (1999)
Скрит текст:

Крисчън Бейл в AMERICAN PSYCHO (2000)
Скрит текст:

Хю Джакмън в THE WOLVERINE (2013)
Скрит текст:

Джей Джиленхол в SOUTHPAW (2015) ❤
Скрит текст:

# 156
  • На ръба..
Явно не е, наложило се да я убеждават да ползва стълбата.

# 157
Лелеееее, Хю Джакмън ❤❤❤🤪🤪😘😘😍😍

# 158
  • София
Бионсе стълба не е ли виждала? Половин час ѝ обясняват как се слиза по нея, даже не е особено високо.
Много забавно беше. То кандърми, то обяснения. Накрая Бионсето се надупи и слезе за нула време по стълбата. Мъжете под нея не смееха да я пипнат за дупарата, то нямаше за какво друго да я хванат и да я подкрепят.  Mr. Green

# 159
# 160
Ами 24 са годините разлика 🤪😂
Ма щом се обичат...

Със сигурност се "обичат" Joy Money

# 161
  • На топло
За ужас на Гала, дъщеря ú Мари винаги е била от скромните и малко смотани девойки ( смотани в добрия смисъл на думата).
Последните няколко години успя да се отрака за радост на мама. Това с червения задник е много
пошло. И е ясно, че са и платили да се снима и да рекламира.

# 162
  • Rock & Roll feeling ...
Защо за ужас ? Гала винаги е изказвала,колко е доволна от кроткото си и послушно момиче.
И аз не разбирам смисълът от това гъзурчене на Мари. Наистина нямам и грам интерес към задника й,мислех я за по-интелектуална,скромна,възпитана и това ми допадаше. Откакто се изтипоса по прашки си казах " защо пък и ти" .

# 163

На корица ама днес мъжът й в ефир я прати да му прави мусака, бая се сащиса милата Joy

# 164
  • Пловдив
Барбара Палвин hq face

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 16:31 от Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт