Звездни компромати - 370

• 74 877
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Тя е писала, че цялото семейство я е подкрепило за песента. Вероятно бащата е искал съгласието на майката. Искали са да направят нещо в памет на момчето.
Ако това помага да изплачат болката си, на мен не ми пречи. Не смятам, че точно това Емилия го е направила с лоша умисъл или за слава.
Мъката е най- силна за майката и бащата това е ясно. Текста на песента е хубав.

# 136
Сигурно не разсъждавам трезво. Но идеята ми е странна, може би защото не съм чела подробности. Дано майката на момчето наистина да е ОК с това!

Емилия вечно в някакви филми я спрягат и ужасии. Даже мернах някъде заглавие как майката на Коко Динев и била правила магия. Това вече не вярвам да го е казала тя, а си е журналистическа измислица.

# 137
Пуснах въпросната песен. Отвратителна! Виждам скъп имиджов клип, визии и никакъв текст. Голяма глупост от страна на Емилия...

# 138
Скрит текст:
Вчера стана въпрос за процедурите на Мари. За това ли става въпрос? И ако да - за какво служи тази процедура?
(Не мога да скрия снимките от телефона, съжалявам.)

Първата снимка може и да е мезо, втората вакуум масаж, ама тоя момък не ми прилича на мед. лице.

# 139
  • Пловдив
Ваня Червенкова е качила снимка с приятелят си и дъщеря си. Много са ми странни техните взаимоотношения.. сигурно имат поне 15 години разлика?

# 140
Ами 24 са годините разлика 🤪😂
Ма щом се обичат...

Ан Хатъуей:
https://www.instagram.com/p/Bk3UW14gfBe/?utm_source=ig_share_she … shid=triamut3a1m5

Гуинет Полтроу:
https://www.instagram.com/p/Bk3c45XnxJq/?utm_source=ig_share_she … hid=19xwn70ix1rhy

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 14:51 от JACKLIN*

# 141
  • София
Ваня Червенкова е качила снимка с приятелят си и дъщеря си. Много са ми странни техните взаимоотношения.. сигурно имат поне 15 години разлика?
Ох, щях да се задавя от смях. Ти без да искаш направи комплимент на Червенкова.  Mr. Green

# 142
Имах много добро впечатление за Мари Константин. Напоследък, обаче, със самодоволното натрапване на задните си части, сериозно иззплиска легена, капчица не остана.

Също съм на мнение, че Емилия по- добре да тъгува в тишина. Не съм слушала песента, нямам и намерение да го правя. Но определено не мисля, че подобна реакция е редна, без значение колко души са я подкрепили.

# 143
  • Пловдив
Да, и аз това си помислих, когато видях, че Жаклин е писала 24 😂

# 144
  • Варна
Едно безумно клипче с ония гей коафьорчета, наджукени от доктор Франкенщайн (Каляшева).
Най-много ме потресе “шофирането” на Златка. Тя прави всичко друго, но не и да гледа в пътя. Краката и разчекнати и вдигнати на седалката! Това на фона за дебата за многобройните произшествия по пътищата. Идва ми да напиша нещо, но ще се спра....
https://www.instagram.com/p/BkSWeiGlP6j/

# 145
Може да е пуснала автопилот.

# 146
  • Варна
Дори адаптивният круиз контрол за България не е много приложим, защото често липсва осева линия и радарът губи контрол.

# 147
Доколкото съм запозната с тази екстра на колата и съм я ползвала, волана не спира да се ръководи с ръка, просто не натискаш газта, защото предварително си задал скоростта и колата я поддържа.
При новите и скъпарски джипове методиката може да е друга, нашата кола толкова си може Grinning
Друг е въпросът, че тези с автоматик шофират ползвайки само единия крак за педалите.

# 148
  • На брега на реката
Боже, профилът му е изпълнен с клонингите атакуват Confounded
Цък
Цък
И пак
Отново
Ужас
Шъумръ
Ай стига съм ви стресирала Kissing Heart

# 149
  • София
Доколкото съм запозната с тази екстра на колата и съм я ползвала, волана не спира да се ръководи с ръка, просто не натискаш газта, защото предварително си задал скоростта и колата я поддържа.
Мисля, че на това му се вика темпомат. Не съм шофьор, не ми се смейте, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт