Звездни компромати - 370

• 74 893
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз смятам, че Емилия не трябва да жалее публично, не и по този начин.

Одеве попаднах на снимка на Сузанита (нарочно не я качвам, за да не я рекламирам), в която се хвали с новия си подарък - панамера, естествено в поза "много съм секси, днес кой е на ред?" Ужасявам се от такива... Деца? Разбира се, трие всички негативни коментари и на въпрос "как ще караш кола, след като нямаш книжка", услужливо отговаря с "има професия, наречена "шофьор"! Самочувствие базирано на какво? Меко казано ми се повръща.

# 196
Детенцето не е виновно, но Мария е мега проста. С какъв акъл пускаш такъв кадър на дъщеря си??? Горкото дете.

# 197
Къде е на Радева талията?

# 198
Детенцето не е виновно, но Мария е мега проста. С какъв акъл пускаш такъв кадър на дъщеря си??? Горкото дете.
Пошло, грозно и отвратително! Тоя народ съвсем се е побъркал.

# 199
Да бе верно къде и е, тя трябва да е перфектна 😂, не са спазили българският държавен стандарт като избираха мъжа и. Как успя да стане президентша тая без талия просто не знам?

Ти разбира се си с перфектна талия , нали😂

# 200
А Божана Филипова е бивша жена на този, от когото спортната журналистка, която готви в Черешката има дете. Ама й забравих името..... Не знам дали ме разбрахте изобщо

# 201
  • До сърцето...
Егати мисленето на Мария, щом я кефи така да снима дъщеря си, че и да я постне във фейса!!  Shocked

# 202
Косьо се е сдобил с второ дете?

# 203
  • Пловдив
Няма да коментирам...

# 204
Боже! Не съм чела нищо от Венета Райкова.

# 205
  • На брега на реката
Пета книга? Добро дело? Спри да пишеш, жено! Ето ти добро дело Kissing Heart
Наистина на къде отива тоя свят???

# 206
Много ме разсмива Венета 😂😂😂
За разлика от Марчето, чиято пошлост и простотия вече са достигнали нечовешки висини. Марая, следващата Сузанита.

# 207
Да бе верно къде и е, тя трябва да е перфектна 😂, не са спазили българският държавен стандарт като избираха мъжа и. Как успя да стане президентша тая без талия просто не знам?

Ти разбира се си с перфектна талия , нали😂
Естествено! Kissing Heart

# 208
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, еййй! Браво, уцелиха за пръв път на Радева ръкава и дължината на рокля, че даже и цвета. Изумена съм, чак не ми се иска да гледам с какви обувки е, да не ми се развали впечатлението от някои без пета Rolling Eyes, примерно Mr. Green

П.п. видях я. Не е без пета, но е с грозните Whistling
И пак се опитва да го хване за ръчичката на видеото Crazy

# 209
Много сладки семейни снимки от Майкъл Фелпс.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт