Звездни компромати - 370

• 74 362
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Добромир Киряков - https://www.instagram.com/p/BkslcscgNz3/?hl=bg&taken-by=dobromirk
Не можах да го позная. Много го харесвах преди, но сега ми е нещо различен и не толкова симпатичен.
Обаче трябва да му се отдаде дължимото - превърна Галена в това, което е към момента. Страхотен стилист!

Омикрон, днес само с теб ли ще си пишем?

# 346
Том Харди и съпругата му очаквали второто си дете - ето ги и от кралската сватба, имам спомен, че само снимки на Том бях видяла тогава.
Мадона, 1, 2
Хилари Дъф, много ми е сладка
Кейт Уинслет на почивка, tbt Smiley
Шон Пен засечен с мистериозно блонди
сестри Екълстоун и само Тамара

# 347
  • софия
Гледах днес Тита в сутрешния блок. Направо гнусно ми е това девойче. Говори като тираджия, и не спря да повтаря колко е естествена. Кое точно е ественето на 19год момиче ,което не можеш да видиш под тоновете грим, екстеншъни и което си изкарва прехраната с кълчене на задника...Всичките тия новоизлюпени тинейджъри -певачки ми изглеждат като glorified w....s

# 348
В кой сутрешен блок беше Тита?

# 349
  • софия
na nova

# 350
  • софия
И тоя мон дьо ли е какъв е , я пита няколко пъти "кое е по-добро като усещане - страхотен секс или печеленето на награди"....страхотен въпрос , връх на журналистиката...

# 351
  • На ръба..
Е това беше Дара

# 352
  • Наблизо
Тита изглеьда по-нормално дете от това Дара.Дори Понито е класи на Дара..

# 353
# 354
Е то се започна още преди години като минахме 2000-та,момичетата в трети клас бяха като кобили и нещата не изглеждаха ок,ето ви сега бъдещето днес Simple Smile
Даже малко ме е страх,че финалният продукт все още не е това.

# 355
Сложете си слънчеви очила 😎 Благо светулката:
Скрит текст:

# 356
Някой ще ме светне ли каква е идеята на банските тип бебешки гащи за многократна употреба? Световна тенденция ли е или наш Блажко прокарва собствена плажна линия?

# 357
Сложете си слънчеви очила 😎 Благо светулката:
Скрит текст:
Ха ха страхотен прякор,направо му лепна  Joy

# 358
Мария Илиева: https://www.instagram.com/p/Bk7kQFygqB2/?hl=bg&taken-by=maria_ilieva_official
Не съм й фен, но е хубава и пластична жена!

# 359
  • София
Някой ще ме светне ли каква е идеята на банските тип бебешки гащи за многократна употреба? Световна тенденция ли е или наш Блажко прокарва собствена плажна линия?

Просто си намотават нормалните бански, за да си покажат “изваяните” тела. Не знаят обаче, че няма как да скрият гладките си мозъци.

Общи условия

Активация на акаунт