Звездни компромати - 370

• 74 317
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Аз се учудвам при толкова алкохол и наркотици дето са избухали дъртите пергиши (Мик и Рони Уудс ), че изобщо правят секс, а те и плодовити даже.

# 496
  • Русе
А Божана Филипова се е обезобразила!

Взех я за Ани Владимирова от промото. Джизъса е много шукаритетен. Мм се потресе. Скоро не беше го виждал на живо.

# 497
Божана Филипова ми заприлича на Ани Владимирова.
Благо и преди ли така е говорил без да си мърда и отваря устата, много странно изглежда.

# 498
Аз се учудвам при толкова алкохол и наркотици дето са избухали дъртите пергиши (Мик и Рони Уудс ), че изобщо правят секс, а те и плодовити даже.
Медицински чудеса 😂😂😂

# 499
Към всички желаещи да коментират Благо и останалите - заповядайте в темата за Черешката Innocent

# 500
Медицински чудеса 😂😂😂

От 60-те насам бая материал си е. 50+ години секс, наркотици и rock n roll.

# 501
  • софия
хах дами ,като ще публикувате снимки на онова с полюлей  в устата - слагайте първо един ред удивителни Simple Smile

# 502
  • Русе/София
Божана Филипова ми заприлича на Ани Владимирова.
Благо и преди ли така е говорил без да си мърда и отваря устата, много странно изглежда.
Понеже изпуснах началото,цялото предаване се чудих от къде ми е позната.В промото за следващата вечер разбрах,че това е бившата синоптичка.Лелееее на какво се е напавила тая?

# 503
На какво се е направила, за тези които не сме гледали?

# 504
  • където ми харесва
На Ани Владимирова 🙈

# 505
  • софия
Оставам с усещането,че само аз никога не съм чувала/виждала Божана и Владимирова....

# 506
Една статия, с която яко се посмях, точно за най-яките черни дробове в шоубизнеса https://seen.bg/article/1-koy/521-zhivi-zavinagi?fb_page=true

# 507
Понеже никой не слага снимки на Божана, тръгнах да издирвам и прочетох, че е била репортерка при Гала Rolling Eyes. Ясно....

# 508
На мен пък Божана Филипова ми харесва. Много си е добре даже!

# 509
И аз не намирам Божана за кой знае колко зле остаряваща (е, не може да се мери с бабата на Роузи). Някога започна като репортерка при Гала. Помня я, че преди това работеше в Евроком  Пловдив, заедно с Косьо Филипов. После се ожениха, имат и дете на възрастта на моят син. Едва след това тя водеше времето по Нова, Косьо водеше новинарски блок и зачезнаха. Разделиха ли се, не помня...

Общи условия

Активация на акаунт