Звездни компромати - 370

• 74 912
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Еее, Фелпсови пак са се размножили! Много са ми симпатични, радвам се за тях!

# 211
Какъв е проблемът с хващането за ръка? Тръмп на 4 юли се водят за ръчичка, новото херцогинче и то за ръка се води с принца. Радева си се дъни за разни неща, ама кво лошо има в случая.

# 212
Мара рие дъното жестоко! Язък и за пре скъпите училища! С гнусното си к@@венско поведение дава чуден пример на дъщеря си!
Жалко за детето... Ако съм на мястото на баща и ще стъжня живота на тая простакеса!

Райкова Венета верно ли си вЕрва, че е писателка😂😂😂🤪😱😱😱

# 213
  • София
А Божана Филипова е бивша жена на този, от когото спортната журналистка, която готви в Черешката има дете. Ама й забравих името..... Не знам дали ме разбрахте изобщо
Тц, Вили Асенова има дете от един синоптик от БТВ, Иво някой си беше.

# 214
Мария с маман и детето за камуфлаж ли са ? И трите навряни в една стая в най-скъпия хотел. За риба ли са в Монако, що ли ...? Wink не е най-подходящата дестинация за семейна почивка...

# 215
  • Once there was a Hushpuppy...
Тити, що да е проблем Wink
Смешна ми е, много даже Peace Или го носи, или го държи този президент. Все пак, ако може, да ми е забавно Sunglasses

# 216
  • До сърцето...
Страхотни сладури са Фелпс-ови!

Трима, подходящи за средната възраст на форумките Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Арми Хамър и Лейбовиц
Скрит текст:

# 217
А Божана Филипова е бивша жена на този, от когото спортната журналистка, която готви в Черешката има дете. Ама й забравих името..... Не знам дали ме разбрахте изобщо
Тц, Вили Асенова има дете от един синоптик от БТВ, Иво някой си беше.
Мда, усетих се, че обърках господата. Сори!

# 218
Мария с маман и детето за камуфлаж ли са ? И трите навряни в една стая в най-скъпия хотел. За риба ли са в Монако, що ли ...? Wink не е най-подходящата дестинация за семейна почивка...
Това къде го пише в кой хотел са, че и в една стая набутани😂
Щом са в най -скъпия хотел значи са поне в апартамент, или ако са стая то няма как да са набутани все пак не са в хотел в Приморско

# 219
Хъш, питам с образователна цел, не ми е загоряло ухото за президентшата Satisfied Понеже сте запознати с разни правила и ми е интересно редно ли е, или не. Ето, американската двойка понякога изглежда, че ще се издушат, а ако демонстрират близост е един вид похвално. Обама пък ми бяха в повече с демонстрациите на близост на моменти.

# 220
Това къде го пише в кой хотел са, че и в една стая набутани😂
Щом са в най -скъпия хотел значи са поне в апартамент, или ако са стая то няма как да са набутани все пак не са в хотел в Приморско
Виж сторитата в Инстаграм. Не знам как е в Приморско. Иначе по цял свят може 2adults one child в стая, която обикновено е 25-30кв с терасата.

# 221
Идвам да похваля госпожа Президентшата. Ама е поналяла фигурата, охолния живот добре ѝ се отразява.

# 222
Времето не е благосклонно към Мел Гибсън:
https://www.instagram.com/p/Bk4R49PhVOr/?utm_source=ig_share_she … hid=1lpbhpgeq56sr
Мегън с жълтата рокля показахме ли я?
https://www.instagram.com/p/Bk40d5bgFhk/?utm_source=ig_share_she … shid=o1sw6n93m93o

Госпожа Енчева... плашеща е. Защо си е качила тази снимка?! Сигурно се харесва.
https://www.instagram.com/p/Bk3DcxRlfqc/?utm_source=ig_share_she … hid=14tu1hy2ifdj4

Радина Карджилова:
https://www.instagram.com/p/Bk3C5V5ntmZ/?utm_source=ig_share_she … shid=kosew9e14s3a

# 223
  • София
Майко мила, дори английските булдоци са с по-симпатична обратна захапка от г-жа Симетрия!

# 224
Eнчева усмихната,дори прилича на Джулия Робъртс. Кофти снимка е качила.А снимката на детето на Мара е за репорт..

Общи условия

Активация на акаунт