Звездни компромати - 370

• 74 352
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Историята на Милянкова е интересна, аз лично не успях да открия каква е била разликата във възрастта с първия ѝ съпруг - въпросния Чолата, после и със следващия, който междудругото не ми изглежда много стар, просто е побелял и затова май създава такова впечатление.
А какъв е случаят с родителите ѝ - защо не са реагирали, когато е родила толкова малка, не са знаели или просто няма такива?

Кефили са се, че е хванала чичко паричко.

# 391
Историята на Милянкова е интересна, аз лично не успях да открия каква е била разликата във възрастта с първия ѝ съпруг - въпросния Чолата, после и със следващия, който междудругото не ми изглежда много стар, просто е побелял и затова май създава такова впечатление.

Първият съпруг Росен Чолов е 71 набор, Милянкова е 86, значи 15 години им е разликата. 30 годишен забременил 15 годишна, герой.

Чолов е на свобода - някой беше питал. Подсъдим е, взели са му имотите, общо взето жълтите вестници го снимат как броди спихнат и отслабнал по улиците.

Новият май пак е от онези среди, навсякъде пишат, че Маргина им кумувал на сватбата...

# 392
Има майка, която гледа сина й, сестра, която също е многодетна майка.
Сестра и има 3 деца и чудесно семейство.
Милянкова ми е меко казано - странна.

# 393
Първият съпруг Росен Чолов е 71 набор, Милянкова е 86, значи 15 години им е разликата. 30 годишен забременил 15 годишна, герой.
Чолов е на свобода - някой беше питал. Подсъдим е, взели са му имотите, общо взето жълтите вестници го снимат как броди спихнат и отслабнал по улиците.
Новият май пак е от онези среди, навсякъде пишат, че Маргина им кумувал на сватбата...
Прилича на електронно издание за новини. Информацията е първо в темата и чак след това излиза в официалните медии. Бяхте писали, че преписват оттук. Така е!
Аз се включвам с кино:
Бенисио Дел Торо Той не е с атрактивна външност и не се възприема от публиката на блокбъстърите, но знае как се играе като за носител на Оскар. Гледах го снощи в новия му филм.
Скрит текст:

# 394
Сладурче си е Дел Торо, но все пак е пуерториканец, пък и поодъртя. На мен ми прилича на латино варианта на Брат Пит.

# 395
Oт световното турне на Хари Стайлс.Невероятна красота :
https://www.instagram.com/p/Bg-jv0wBIA8/?taken-by=1d_videoss

Виждали ли сте реклама на Рефан с Николета!Няма да ме накарат да си купя парфюм с това нещо..брр
https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=mVPezsIcU78

# 396
  • Пловдив
За мен е много по-ненормално и неприемливо малолетен модел да роди от 30-годишен престъпник от коментарите на хормонално надрусани тинейджъри и комплексирани "мъжкари", под детска снимка.Но какво ми разбира старческият ум. Милянкова е просто странна. Колко снизходително.

# 397
  • Sofia
Не е виновна тя, а педофила и родителите и. Била е дете .

# 398
# 399
  • Пловдив
Да. И така 6 деца. Родителите? А къде са закрила на детето и психолозите. Задължително е да се информират при раждане от малолетна, въпреки родителите. Пълно безхаберие от всички страни. Жалко за децата. На 32 години вече може да спре да ражда безкронтролно. Дори и по-рано е можела да спре. За мен тази жена има нужда от помощ. Но явно само според мен. Не и според институциите.

# 400
Някой познава ли ги децата, че пишете "жалко за децата"?! Не я защитавам, нито я разбирам, но все пак малко прекалявате....
Знаете ли къде учат тези деца, как изглеждат, как се чувстват......То е ясно, че децата на ССФ са пърфект, ама е възможно и други щастливи деца да има в държавата, все пак!

# 401
И аз не виждам проблем, че жената е родила - децата й не са изпаднали в немилост, нали? Млада е, може, ражда. Има кой да ги гледа, роднини и т.н. помагат. Броя на децата ли е проблема? Първия й брак явно е бил труден, нека с втория мъж се чувства добре поне.

# 402
От рекламите на Рефан с Николета лъха винаги такава творческа безпомощност. Чудя се как пък тези от Рефан веднъж не им направи впечатление, че парфюм на френски не се произнася като на български.
А и Николетка ужким големия модел, пък все рекламира някакви евтинджоси Rolling Eyes

# 403
Да. И така 6 деца. Родителите? А къде са закрила на детето и психолозите. Задължително е да се информират при раждане от малолетна, въпреки родителите. Пълно безхаберие от всички страни. Жалко за децата. На 32 години вече може да спре да ражда безкронтролно. Дори и по-рано е можела да спре. За мен тази жена има нужда от помощ. Но явно само според мен. Не и според институциите.

Да, явно е само според теб, слава Богу не всички пишат колкото лаф да става. Милянкова може да ражда колкото си деца иска, защото не виси пред социалните за помощи и не чака на държавата.

# 404
  • Sofia
Аз съм виждала някои от децата и , лично тя ги караше на училище. И в училище съм я срещала. За информация на тези, за които изглежда безхаберна майка.
Ако иска и 15 да роди, не ги хранят институциите и не е наша работа, отдавна е пълнолетна.

Общи условия

Активация на акаунт