Дългото чакане след трансфер - Тема 70

• 77 862
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Сузи, съжалявам Sad Не се отказвай,  почини си, поплачи си, събери сили и напред, ще се получи, ще видиш.
Simpatiagata,  как така отрицателен ... бях убедена, че няма да стигнете до ЗЕТ. Имаш едно щастие, ще се получи и с второто, ще видиш.
Аз направих днес кръвен след бледа чертичка на пиклив, резултата е ЧХГ 44 на ден 10ти на 3дневни. Ще видим дали нараства, толкова ме е страх, че не смея да се зарадвам, не мога.

# 91
Ники пуснали вчера кръвен ?

# 92
  • София/Севлиево
ЧХГ 44 нa 3-дневни зa този ден ми се струвa напълно приличен резултат. Тихичко честито и лека бременност ти пожелaвaм.

# 93
  • София
Beloved Summer добре е като за тридневни, пусни утре да видиш дали се увеличава Smile
Сузи  , pepe83 съжалявам момичета, не се отказвайте, винаги има шанс.
Усмивка, тихичко честито Smile

При мен, резултата от днес 12 ден - 96,38, на 10 - 24, трансфера беше на едно двудневно ембрионче, на преглед съм на 19.07.

# 94
Djidji, тихичко честито Simple Smile Все така да се развива мъничето.
Аз утре ще пусна втори кръвен, да видим

# 95
Beloved summer, Усмивка, Djidji  Hug ... много се радвам за Вас, момичета!
Сузи, знам че е трудно, но отказване няма. Каузата си струва Simple Smile .
Pepe83, как си? Може пък, есента да е нашият късмет  Simple Smile .

# 96
  • Пловдив
Успехх на всички ❤

# 97
Съжалявам за отрицателните тестове, момичета. Просто не се отказвайте. Само, който не е опитал не е успял!

На двучертичковите новини пожелавам до термин и всичко да е наред! Simple Smile

# 98
  • София
Beloved summer, Усмивка, Djidji  Hug ... много се радвам за Вас, момичета!
Сузи, знам че е трудно, но отказване няма. Каузата си струва Simple Smile .
Pepe83, как си? Може пък, есента да е нашият късмет  Simple Smile .
Дай боже следващия да е нашия опит. Сега ще почина. Ще изчакам док да се върне от отпуска и да ми запишат час за коментар. Тъкмо наесен ще ми излезе и заповедта от фонда. А до тогава ще си продължа режима на хранене с минимален прием на въглехидрати и прием на омега 3 и вит. Е. Дано помогне за подобряване качеството на Я, ако там е причината. Чудя се за прием на ортомол натал, имунолозите от болницата ми ги бяха изписали преди време.
Стискам палци на всички чакащи тестчета.

# 99
Здравейте,  момичета. Нова съм тук. Чета ви от няколко дни, но сега се осмелявам да пиша. Днес ми е 7 ден от зет на два 5 дневни ембриона. Кога според вас уринарен тест може най рано да покаже дори и бледа втора черта? Аз преди малко направих един(знам, че е много рано) и нямаше абсолютно никаква втора черта. Вътрешно вече си знам резултата, но случвало ли му се е на някой сред такъв отрицателен тест да стане чудо?

# 100
  • Сливен
Моя трансфер не беше ма ЗЕТ но на 7-ми ден ми показа отрицателен и на 8-ми ми беше положителен уринарния тест.И побегнах към лабораторията за кръвен Simple Smile

# 101
Моя трансфер не беше ма ЗЕТ но на 7-ми ден ми показа отрицателен и на 8-ми ми беше положителен уринарния тест.И побегнах към лабораторията за кръвен Simple Smile
Благодаря за отговора. Значи все пак има нищожна надежда. А 5 дневни ли ти бяха ембриони?

# 102
Здравейте,  момичета. Нова съм тук. Чета ви от няколко дни, но сега се осмелявам да пиша. Днес ми е 7 ден от зет на два 5 дневни ембриона. Кога според вас уринарен тест може най рано да покаже дори и бледа втора черта? Аз преди малко направих един(знам, че е много рано) и нямаше абсолютно никаква втора черта. Вътрешно вече си знам резултата, но случвало ли му се е на някой сред такъв отрицателен тест да стане чудо?
@zvete1978 Защо не си направиш кръвен тест? Много по-точен е

# 103
@zvete1978 Защо не си направиш кръвен тест? Много по-точен е
Да,  ще пусна кръвен в петък.

# 104
  • София/Севлиево
Zvete, щом е ден 7 на 5-дневни може у днес дa пуснеш кръвен.Желaя то успех.

Общи условия

Активация на акаунт