Баща ми (Комарджия) ще съсипе семейството ми. Помощ!!!

• 5 660
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Здравей Free Agent,
Мъжът ми е много добър, винаги ме подкрепя но оставя решенията аз да ги взема в повечето случай.
Казва, че живота се променя и че при нас ще дойдат щастливи дни, но аз все повече спирам да вярвам в това.
Не е от мъжете който ще тропнат по масата и тяхната дума е единствена, но вече си мисля че баща ми и него почва да въвлича , защото когато аз откажа помощ той почва него да го тормози.
Дори вече не си играя и забавлявам с детето си искрено, а то е едно прекрасно слънчице, което с нетърпение чака да се прибера вкъщи.

# 16
Здравей Amour,
Ако изпълня твойте препоръки, може би ще съм най-щастливият човек на света, но може би само с угризението немога да се справя.
Постоянно се чувствам отговорна, притеснена и въпреки, че знам че почти нищо немога да направя освен да променя себе си, се чувствам адски зле.
Немога да спя, направих преддиабетно състояние, откриха ми хашимото на нервна почва и въобще съм пълна развалина на 28 г.

# 17
  • Другата България
 Joy Вместо да прекаляваш с патоса се запознай с правилата на форума.
Против тях е да пускаш няколко поредни поста - има опция "редактиране", редактирай и дописвай, след като държиш да отговаряш на хората поименно. Тоест, на тези, които ти вярват на пързалката.

# 18
Съжалявам наистина съм нова и не съм прочела правилата на форума.
Много съм отчаяна и затова се регистрирах и  пуснах темата:
Хората който не ми вярват може би са много, но им пожелавам никога да не изпадат в такова положение че да се налага да преживеят този тормоз и стрес. Наистина е нечовешко. Аз немога да ви накарам да ми вярвате, нито вие може да изпитате това което преживявам всеки ден, но мога да се моля, че ще срещна в форума човек в подобна ситуация или който се е преборил с такава, защото може би само такива хора биха ми повярвали.

# 19
  • Другата България
 Grinning И като ги срещнеш, какво следва? Как такива хора ще ти помогнат да си разрешиш проблема, ако има такъв?
Вече те попитах същото, но ти се направи на разсеяна.

# 20
Grinning И като ги срещнеш, какво следва? Как такива хора ще ти помогнат да си разрешиш проблема, ако има такъв?
Вече те попитах същото, но ти се направи на разсеяна.
Като ми кажат как са се преборили с това да забравят, че имат баща който е жив а всъщност го нямаш, и дори и по лошо  съсипва те.
Как да преживея това, че трябва да го приема за пътен знак и че той не трябва да съществува за мен.

# 21
  • Другата България
Вече ти се дадоха достатъчно съвети, вслушай се в тях и действай.
Ако не си помогнеш сама, няма кой друг да го направи, още повече непознат човек.

# 22
1/. аз имам бизнес, който той всячески се опитва да съсипе, като ходи и тормози служителите ми и им взима оборота

2/. всички ми казват, че трябва да се откажа от бизнеса си и да забравя че имам баща

Би ли ми разяснила цитираното?
1/. Какви са тези служители, които дават ей така оборота на друг човек?

2/. Какво общо имат отказването от бизнеса и това - да забравиш, че имаш баща? Фирмата негова ли е, ваша обща ли е? Нещо не мога да схвана...

# 23
1/. аз имам бизнес, който той всячески се опитва да съсипе, като ходи и тормози служителите ми и им взима оборота

2/. всички ми казват, че трябва да се откажа от бизнеса си и да забравя че имам баща

Би ли ми разяснила цитираното?
1/. Какви са тези служители, които дават ей така оборота на друг човек?

2/. Какво общо имат отказването от бизнеса и това - да забравиш, че имаш баща? Фирмата негова ли е, ваша обща ли е? Нещо не мога да схвана...
Фирмата е моя на мое име. Малка е с персонал от 2 работници.
Той е прекалено нахална личност, и както в самото начало казах не приема НЕ за отговор.
И постоянно ги тормози и те му дават оборота и след това ми се обаждат.
В момента в който аз им дам да разпишат документ изготвен от адвокат, че са отговорни за парите и при липси те ще понесат последствията, те напускат, защото казват че с един нахалник немогат да се разправят. И са прави не ги опрекват (то аз немога да се оправя с него а за тях какво остава).

# 24
Не мисля, че темата е пързалка и съчувствам на авторката.

Да помислиш за някаква почасова охрана около приключването на работния ден?

# 25
  • София
Осъди го за кражба.
Ти пак ще си имаш баща, само малко подсъдим. Не е толкова трагично, предвид сегашната трагедия. Пък и ще се стресне.

# 26
Почасовата охрана, не ми върши работа защото той ходи по различно време да ги тормози. И колкото може и колкото има толкова взима. Забравих да спомена, че делото за ограничаване от обекта мина и в момента чакам съдебното решение, но според адвокатката няма да го спечелим, защото бившите ми служителки който обещаха да се явят за свидетели в последният момент се отказаха.

# 27
В подобна ситуация няма филм и вълкът сит и агнето цяло. Или жертваш себе си или жертваш създателя си. Изборът е твой.

В момента в който аз им дам да разпишат документ изготвен от адвокат, че са отговорни за парите и при липси те ще понесат последствията, те напускат, защото казват че с един нахалник немогат да се разправят. И са прави не ги опрекват (то аз немога да се оправя с него а за тях какво остава).
Това е върхът на нахалството от твоя страна. Ти не искаш да се разправяш със собственият си родител, но изискваш от служителите си да ти плащат глупостите. Изобщо не ми е чудно, че не се явяват на делата, чудно ми е как все още се намират хора които се връзват да работят за теб.

# 28
Нахален, нахален, ама чак пък толкова... Заплашва ли ги? Физическо насилие ли упражнява върху тях?
И защо ти се обаждат СЛЕД като са му дали парите? Да ти звъннат още като отиде... Не успявам да го проумея това.

С хора като него трябва да си много крайна. Средно положение няма. Прави всички тези неща, защото му позволяваш.

Взимай мерки, докато нещата не са ескалирали още.

# 29
Те и букмейкърите ще почнат да пращат биячи да му събират дълговете от вас.

Общи условия

Активация на акаунт