Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Днес дойдоха първите дрешки ,които поръчах за бебчо. Много съм щастлива и доволна. Ето част от тях

# 286
  • София
pepina80, ние имаме прахосмукачка робот вече 3та година. С базовия модел на iRobot Roomba. Много съм доволна, защото наистина ни отменя почти ежедневно.
За съжаление обаче прахта по мебелите се натрупва със скоростта на светлината.
Плочките и смесителите в банята се цапат за около седмица, WC и мивка мия през ден-два.
Обмислям закупуването и на миещ робот, но пак няма съвсем да ме отмени.
Ако си определим ден за чистене с ММ, за да излижем всичко ни трябва половин ден, ако мия и прозорци, става още по-дълго.
Зимата се справяме горе долу, но от ранна пролет до късна есен почти нямаме уикенд в София, а ако имаме той е свързан с друг ангажимент.
И така, оплаках се Simple Smile

polito91, много са сладки! Откъде поръча?

# 287
  • София
Да, и ние го бяхме закъсали много с чистенето. Преди чистеше основно мъжа ми, но напоследък работи много и работата му е доста натоварваща и някак започна да не му се занимава. Откакто се роди и сина ни, съвсем ни натежа, най-вече защото за качествено чистене, трябваше единият от двамата да изведе малкия, а другият да остане вкъщи да чисти (особено като проходи и започна да иска да помага)... и не стига че през седмицата едва се виждаме, а и половин ден от уикенда да жертваме, ни се строи много. Да не говорим пък, че като пътуваме през уикенда, съвсем няма кога. В същото време и двамата не обичаме да ни е мръсно... И така най-накрая намерихме жена, която идва веднъж седмично и ни помага - и за разлика от робота бърше прах, чисти фурната, банята, мие прозорците, терасата. Страхотно е! Hands Plus1

Ellie D, аз мисля да си ползвам сините дрехи от баткото и за малката - до годинката със сигурност не им пука как са облечени, аз също не си падам много по труфенето. То и неговите не са съвсем сини де - имам много жълти, зелени, бели. За него пък ми беше попаднало от някоя приетелка едно много хубаво розово одеалце - еми ползвах си го и много си го обичам. Simple Smile Иначе се радвам, че при вас няма изненади.

# 288
Ellie D поръчах от този сайт www.za-bebetoideteto.com първо малко неща за да видя дали ще ми харесат и да ти кажа за сега ми изглеждат добри ще видим като започнем да ги ползваме Blush

# 289
Здравейте момичета! Не съм се включвала отдавна, но от време на време влизам да ви видя как сте. Днес бях на втората ФМ и проф. Марков ме стресна, че коремът ми бил твърд и шийката ми била 32 мм, което не било много. Може ли да споделите, тези от вас, които са наясно - как са вашите шийки и имате ли контракции. Аз усещам стягане на корема от време на време, но мисля, че това са тези така наречени контракции на Бракстън Хикс и не са опасни. Как стоят нешата при вас, че много сериозно ми звучеше днес, а после каза ,че всичко ще е наред...изобщо не бих казала, че съм доволна от прегледа...

# 290
Ние също взехме такъв робот и го ползвахме, но сега имаме прекалено много неща по пода и нямам време да вдигам всичко затова не го ползвам вече. Жена ще е страхотно да идва, но няма как.

# 291
  • София
Моята шийка беше 31 см в 20 седмица, сега може и по-малко да е, ще видим на 17ти, но също имам често контракции и си пия хапчетата, но лекарката ми ме успокои, че няма проблем. Това не се води скъсена шийка, също се гледат и други неща, твърдост на шийката и т.н., че да мине за опасна. Успокой се, карай си бременността, пий си хапчетата и не се притеснявай толкова!

# 292
Оо благодаря ти, Деси! Този човек наистина много ме наплаши днес. Първо не я измери както трябва - 26 мм, та после 32... дано всичко да е наред наистина!

# 293
  • София
Оо благодаря ти, Деси! Този човек наистина много ме наплаши днес. Първо не я измери както трябва - 26 мм, та после 32... дано всичко да е наред наистина!

Чувала съм много хубави отзиви за този лекар, но всеки доктор греши и е способен да се държи странно от време на време. Ще ходя при него на 4Д след 2 седмици, пък ще видим как ще е.

# 294
  • София
Моята шийка също беше 32 мм последно и докторката ми каза, че не е идеална, но става. Но матката ми била адски чувствителна и ми изписа магнезий.

За помощ в домакинството - за сега се справяме, ще видим с бебето как ще е. Сега чакаме да ни доставят комбинирана пералня със сушилня и мисля, че това ще е голяма отмяна, защото много време губим в простиране, чакане на дрехите да съхнат, гладене... И аз започнах да искам прахосмукачка робот, но според мъжа ми не ни била нужна, защото сме в малко жилище. Да видим сега с бебето.

Днес поразгледах малко във Вис Виталис и бебешките дрешки там ми се сториха с ужасно качество. Май и аз ще съм от майките, които поръчват само от чужбина. Имаше адски евтини неща - ританки по 3-5 лева, бодита по 4-5, отделно всякакви пижамки и комплектчета, но от всякъде висяха конци, ластиците бяха зашити като на ръка, личи си, че с пране ще се раздърпат за нула време... абе ужас! Изненадана съм, че има бебешки стоки с толкова лошо качество и то български!

Еуфория16, не си ли пак при Сигридов на ФМ?

# 295
  • На север
Кажете чужд сайт изпробван с хубави и интересни дрешки на добра цена.

# 296
  • София
Цените са повече от добри - George

# 297
  • София
Лаленце, каква марка ще е комбинирата сушилня и пералня. И ние сме се насочили към такава, защотото ще спестява място, но чуваме различни мнения за комбинираните.
Утре съм на 2 рата ФМ 😊 при Сигридов, надявам се да ни каже, че всичко е наред и разбира се пола 🙃
 magpar,  една от причините да запишем час за 4Д беше и заради този диск, ще настоявам, благодаря за съвета 🤗

# 298
  • София
AEG e сушилнята, след дълго четене и проучване до това стигнахме.
Искаше ни се пак да си вземем Miele като пералнята, но 4500 за комбиниран уред е... нали Simple Smile Ще дам отзив дали сме доволни скоро.

Успех утре, дано не те ядоса Сигридов!

# 299
  • На север
Сигридов ли давал диск? На мен нищо не ми е дал.

Общи условия

Активация на акаунт