Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Дени, бански и парео би трябвало да ти стават Grinning Това стига Grinning

despicable, най-често ходим на Слънчев ден.Но спираме след Азалия.Сега нали строят и затова се позиционираме съвсем в началото.Иначе повече ми харесва между Палас и Марина.Ходим  и към Фичоза и Черноморец понякога.Случва се и на Кранево или на Златни ама чак след яхтеното пристанище, точно под Нирвана.Два пъти и на Албена ходихме.Градските плажове от години ги избягвам.Гледам да е чисто, да е плитко, че сме с детето, даже обикновено сме с компания с още 1-2 деца колкото дъщеря ми.
Иначе ми предстои ходене до Слънчев бряг.Евентуално може и до Созопол...ако ММ има време да отскочим за малко до там и съм решила и там да се разпиша с един плаж.

# 421
  • София
Ох, като заговорихте за море и вече ми е пред очите Grinning ние заминаваме събота сутрин и нямам търпение вече. Както винаги седмицата преди отпуска е лудница в работата, а за след отпуската не ми се мисли даже.
Цяла седмица се каня да събирам багаж и засега само една хавлия съм извадила Grinning

# 422
Море, банския не ми стана - горното приличаше на клип на поп фолк певица..... (какво ли очаквам като за втори път сменят сутиена откакто разбрах че съм бременна).... ама си купих от лидл две части-мисля по 9лв бяха, тей че за няма и 20лв вече си имам бански.... нали няма да влизам много във водата, устройва ме.... шал и парео имам за плажа, джапанките ако не ми станат, ще си взема от морето някакви.... така че остана да си помечтая още 10-ина дена и аз ще топна пръсчета.... дребо беше шавлив до преди малко-корема ми беше на вълнички

# 423
Такъв тип легло дали ще издържи отделно купен хубав матрак да се сложи ? Пише , че издържат до 14 кг .

Вие на какви легла сте се спрели?

# 424
Такъв тип легло дали ще издържи отделно купен хубав матрак да се сложи ? Пише , че издържат до 14 кг .

Вие на какви легла сте се спрели?

Да, няма проблем да се сложи хубав матрак, даже си трябва. Ние бяхме с подобен модел и отделно купено матраче.

# 425
Момичетааа да ви се похваля, най-накрая започнах да усещам бебочка да се движи от снощи. Вече съм в 20+2 г.с. И днес едвааа доловимо започна да ми подскача корема. Много съм щастлива, отдавна чакам този момент. Имах и притеснение, че е втора бременност, а още не бях започнала да я усещам. Но тя пък се оказа по-ленива.

# 426
Момичета преди малко бях ма ЖК доктора каза че всичко е наред с беба. И до момента съм +5кг за 1 месец съм качила 2кг и изгледах едно стреснато Grinning и доктора ми се засмя и ми каза "Спокойно, ноември месец кантара ще се оправи" GrinningGrinning

# 427
Изкарах много гадна нощ и имам въпрос. От както си легнах до сутринта  ме болеше корема все едно ми се ходи до тоалетната със спазми. Не бях ходила няколко дни и си помислих че е от това, към 4 през ноща отидох и след това беше една идея по добре ама и сега си имам от време на време. Та въпроса ми е това контракция ли е или просто трябва да изчиста стомаха? Пия но шпа и магнезии, лежа и днес спирам плажа. Като се върна от морето съм на док. Ама това е чак във вторник...

# 428
  • Bарна, морето, сините вълни
Georgea, не си ходила по голяма нужда няколко дни? Не е хубаво въобще.
Аз преди бременността бях с постоянен запек, но сега ми свикна стомаха, всяка сутрин след закуска. АГ-то ми каза задължително, че трябва да се ходи и наистина, ако нещо не успея са нечовешки болки и подуване. Говори да ти изпишат някакво сиропче. Аз, ако имам някакъв проблем пия лактулоза. Но сега има голям избор на плодове, които много помагат.

# 429
Да, няколко дни...та тамън 4-5 дни. Сега си взех плодове, прясно мляко и закусвах трици та да видим

# 430
  • София
Georgea, аз също имам проблем с WC-то и като не ходя няколко дни започва едно подуване и болка.
Дори и да отида не ми се оправя веднага кофтито усещане.
Взела съм си сироп Фрутилакс, но за съжаление не винаги ми действа на следващия ден, а на по-следващия.
Плодове, супи, салати ям, без ефект.
АГ-то каза, че мога в такъв случай да купя Дуфалак, но още не ми се иска.
Докторката на ФМ ми каза, че за подуване и газове няма проблем да взимам еспумизан.

Bella0509, радвам се че всичко е наред.

niksana324, браво и на вас! И моето се обажда предимно вечер, имам чувството, че докато съм на работа му е скучно и затова ме бойкотира Grinning

# 431
връщам се и аз от феталната морфология - всичко ни е наред, ама си бяхме седнали да дупето и си криехме пола.... с последния опит за гледане вече е 100% сигурно - налично е момче. Единствената препоръка е да си следя кръвното два пъти седмично, защото от едната страна кръвотока е по-засилен и в по-големите седмици е възможно да вдигна кръвно - аз  и без това си го следя, защото преди години имах проблеми с пулса с неустановен произход - два пъти съм си изследвала щитовидната жлеза и веднъж бях с холтер, нищо не излезе. моето предположение което се роди сега като съм бременна е че вероятно имам проблем с дишането с носа- удебеляване кривинка или нещо друго, и затова ми се качва пулса.

# 432
Georga, стига с тези контракции! Спокойно!
4 дни е СУПЕР МНОГО ВРЕМЕ! От това те боли. И аз като не ходя 4 дни и ме боли адски много чак не мога да спя. Отделно съм със серклаж и не трябва да се напъвам никак и е голям проблем. Отначало ставаше с плодове - за закуска една купа(салатена) плодове БЕЗ НИЩО ДРУГО и веднага действаше, ама вече - не. Открих друго обаче - две чаши вода с по 2-3 лъжици мед в  тях, изпивам на екс, ама не е фатално, ако ти не можеш, аз попринцип така пия. До 40мин имам ефект. Може да изпиеш колкото искаш през деня, обаче мен ме мързи и като стане веднъж не повтарям. Пробвах със сиропи и такива неща ама не стана, а не ми се слагат постоянно свещи.
Даже това с меда ми беше най-удобно да го правя в малко шишенце от фанта или кола, защото като го затворя и мн лесно разбивам меда, но може и в чаша(2чаши)

# 433
забравих да кажа - 422 гр приблизително тегло и си отговаря точно на седмицата и дните..... вече мога да се успокоя, че няма да съм от мамите дето им променят пола на бебетата на феталната морфология щото до сега са давали фалшиви сигнали Simple Smile

# 434
Моята АГ каза, при запек мога да използвам клизмички Мелилакс. Не ми се е налагало, но аз по принцип си ходя веднъж на няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт