Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм на 3та ФМ в 28г.с., като преди това си имам регулярните прегледи, на които всеки пък ме гледат с ехограф. До края на бременността ще продължа да ходя през около 2 седмици.
Но при мен има причина и затова толкова често.

# 406
И аз бях при Марков. Да, има натиск когато детето не се размърда, за да го види добре. С първата бременност ми каза, че съм с контракции и чувствителна матка, да пия много магнезий. И аз така от едното ухо, в другото. Е, лежах за задържане в началото на 8 месец с много контракции, банки с магнезий, диаспорал и какво ли не. Родих в 36г.с. Беше си прав. Сега не ми е казвал да имам контракции, каза че мога да прокървя заради плацентата, защото е ниска, разлата и да пия магнезий. Не пих. До вчера, а сега лежа с кафеникаво зацапване, за малко да ме арестуват в болница. Така, че може да не вие бил приятен прегледа, но той си е специалист, щом шефа на родилно отделение в МД му вярва, вярвам му и аз.
ПП: Ако искаш диск или флашка със снимки, трябва да предупредиш в началото на прегледа, това го пише на стената пред кабинета.

Казах, че е моя грешка, че не си ги поисках изрично, въпреки че момичетата, които влизаха преди мен не са си искали и са получили. Да не говорим, че въобще не включи на 4Д, за да огледа по лицето и т.н. Прегледът при мен беше много груб и не е казвал, че бебето е завъртяни. От началото до края си натиска зверски. Измери ми грешно дължината на шийката първия път, Наговори ми 10000 страхотии, след това я измери отново и се видя, че си е в норма. Каза, че си е възвърнала дължината. До колко е възможно това не знам, но е факт, че ме стресна ужасяващо. Бях изпратена при него от друг специалист, който ми назначи определено изследване и каза да го покажа на проф. Марков за коментар. Той категорично отказа да го погледне. Така че не просто, че не съм доволна, а съм тотално разочарована от прегледа, който приключи за 10 минути. Нищо че съм изминала 400 км за него и съм му оставила 120 лв. за грубото отношение.

# 407
За съжаление явно се случва. Аз не съм имала такива премеждия при него. Пускал ми е 4D, снимка си игра да ми прави, трудно, защото пъпната връв беше пред лицето, малко ме натисна, по-скоро ми раздруса корема, за да види пола. Гледа детето подробно, около 20 мин. Обясни ми какво гледаме, отговори ми на въпросите. Явно, не му е бил ден. Аз си поисках предварително снимки. Даде ми.

Важното е ако има нещо притеснително, да го види...това е.

На ЖК всеки път ми правят ехографски преглед, вече 4 пъти, а с миналата бременност също всеки път ми правеха. Само тонове плащах. Това е при д-р Клисурски в МД, до колкото знам си е негов избор да прави такъв преглед и извън бройката поета от НЗОК.

# 408
Като заговорихте за дължината на шийката на матката-да знаете,че най-точно се измерва с вагинален ехограф,през корема е неточно. Wink

# 409
мили дами, минахме средата на темата,. давайте предложения за име на новата тема, че да пусна анкетка

# 410
Предложения :

Във всяко майчино сърце НОЕМВРИ радост ще внесе!

Август идва вече-още по-голямо става НОЕМВРИйското човече!

Днес в корема ни подритва, а през НОЕМВРИ сладко ще ни се усмихва!

Бебетата в корема ритат и кога ще е НОЕМВРИ питат!

Бъдещ татко пъчи гърди и се гордее, че в на мама корема НОЕМВРИйче живее!

НОЕМВРИйката се стяга за море, а коремчето усилено расте!

Щaстливи сладурани,ще са през НОЕМВРИ мами!

С НОЕМВРИйска стъпка шеговита, есента ни ще е плодовита!

# 411
  • София
Коремчето все по-голямо взе да става, а срещатата с НОЕМВРИйчетата наближава!

# 412
  • Bарна, морето, сините вълни
Всяка тежест ще си струва, щом НОЕМВРИ бебе ще целувам!

# 413
Лято, слънчице, вълни, НОЕМВРИЙКА ритничета брои.

# 414
анкетата е пусната, гласувайте Simple Smile

# 415
Здравейте, момичета Simple Smile Вие какви продукти за тяло използвате сега?

# 416
  • Варна
Янна, твоето, макар че е кавър, ми звучи най-тематично предвид, че тъкмо се налях с една чаша кола, за да накарам малкия човек да ме посрита като хората.Порита малко и пак спря Grinning

Иначе тематично онзи ден си направих един хубав летен жълт маникюр, та ми е много лятно и плажно.Тези дни ще си закарам тумбака на плаж, че ми писна от бури и дъждове вече.

# 417
  • Bарна, морето, сините вълни
Море, къде ходиш на плаж? Аз тази година не бях ходила на градските плажове, обаче едни приятелки ме викнаха на централния, погнусих се да вляза, водата беше адски мръсна, направо едно мазно петно.
Иначе ходя на Дружба, Черноморец Фичоза, ама като моя се съгласи, че аз нямам книжка, пък по автобусите...

# 418
Абе и аз за това го мъдрих такова лятно и взех, че открих топлата вода Grinning Здраве да е. Толкова заглавия имаме, може да ги караме подред.

# 419
искам и аз на плааааааж.... ама чак след 10 дена..... утре съм на фетална, в понеделник ме викат на работа, вторника съм на жк..... а мен ме мързи да изчистя и да изпера..... а какъв багаж ще редя като не знам какво ми става и какво не.... налегнала ме е жегата и МЪРЗЕЛААААА

Общи условия

Активация на акаунт