Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче!

• 34 941
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Мами и аз да попитам нещо. Понеже започнах да разглеждам колички,бях харесала една но се отказах от нея.
Вие на какви колички сте се спрели? И по главния ми въпрос е,с помпещи гуми ли са? Защото които момичета,приятелки съм питала за сега вървят 50 на 50 за помпещите гуми ?

# 481
Корито съм си харесала ето това:

С изход за оттичане, ще си взема и стойка и така след като свършим с къпането слагам легена отдолу, отварям капачето и водата изтича.

Количка съм си харесала няколко модела вече зависи какво ще излезе изгодно, защото търся втора употреба до 350-400лв. Иначе за сега съм се спряла на тези двете.

# 482
Niksana и моето първо корито беше с капаче за оттичане и ми беше много удобно , но в последствие почерня - все едно хвана мухъл ( запушалката беше гумена)и с каквото и да го търках - така и не успях да го изчистя и после си купих друго корито без запушалка - което е по-неудобно .... но гумените части в коритата имайте предвид , че може да хванат мухъл. Иначе аз имах една приставка за новородено за коритото , която ми беше много удобна.

# 483
Niksana и моето първо корито беше с капаче за оттичане и ми беше много удобно , но в последствие почерня - все едно хвана мухъл ( запушалката беше гумена)и с каквото и да го търках - така и не успях да го изчистя и после си купих друго корито без запушалка - което е по-неудобно .... но гумените части в коритата имайте предвид , че може да хванат мухъл. Иначе аз имах една приставка за новородено за коритото , която ми беше много удобна.

Честно да ти кажа не знаех, че може да се получи мухъл. С първото използвах обикновено с термометър, но трябваше да го вдигам и обръщам, което беше адски неудобно. Ами ще пробвам с това пък после, ако трябва ще купя някое обикновено. Иначе и стойка съм си харесала същата като коритото:

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 16:22 от niksana324

# 484
Тази седалка се хлъзга. Бяхме със същата, но мятахме една кърпа вътре. Коритото беше без каналче за оттичане и без стойка. Измъчихме се и започнах да си го мия на чешмата. Сега се къпе прав с душа. (Няма 2г) Така, че аз ще купя ново корито с канал за отичане и стойка и да е по-малко. Мисля да го ползвам няколко месеца и след това аре чао.

Между другото има едни кофи за бебета, преди доста години един мой колега беше взел такава и къпеха бебето в нея,много я похвали... не знам, странно ми е.

# 485
Тази седалка се хлъзга. Бяхме със същата, но мятахме една кърпа вътре.
С баткото ползвах, но не ми се е случвало да се хлъзга. Имаше вендузи, които залепваха за коритото. А самата стойка, където ляга бебето има гумена нехлъзгаща се част.

# 486
Ние имаме вана със стойка и оттичане, ще си ползваме нея, но максимално кратко. Откакто къпя под душа ми е супер и цялата хамалогия с ванички, пълнене, съхнене никак не ми липсва. Стойка си трябва, иначе се изкривяваш страшно.

# 487
  • Варна
Аз имам анатомична вана на CAM със стойка, има си и канал за отичане на водата отдолу.Удобна е.Гумените части се отделят, аз съм ги махнала и не са мухлясали.Ще си я ползвам, а като порасне бебо ще се къпе прав под душа.Така правих и с дъщеря ми.Тя се страхуваше доста от слушалката, та имаше период на адаптация.

За количката колебая се между Мамас Урбо 2 / много лека и хубава количка/ и Сайбекс балиос.Също и GB Maris.Ама най-много клоня към Урбо-то.Лека, с голяяяям сенник, пълно легнало положение.Ще я взема със зимен кош и кошница за кола с адаптори + база за колата.В момента дебна за хубава промоция от чужбинските сайтове.Обаче не съм поръчвала до сега от чужбина и не знам как става с превозвач.Та трябва да се образовам.Но цената на промоция е мноооого по-ниска за целия сет.Не държа на цветове непременно, те пък и пускат на промоция предимно черни или сиви, имат си UV защита.Чакам момче и ми харесва да са неутрални.Даже е хубаво да е по-тъмна количката или поне лятната седалка, че като знам какво цапане пада Grinning

# 488
Тази седалка се хлъзга. Бяхме със същата, но мятахме една кърпа вътре.
С баткото ползвах, но не ми се е случвало да се хлъзга. Имаше вендузи, които залепваха за коритото. А самата стойка, където ляга бебето има гумена нехлъзгаща се част.

Да, вендузи и нашата има, но те се отлепяха. Това нехлъзгащото го нямаме обаче, сега го видях. Така става. Simple Smile

# 489
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес цял ден ми е страшно зле, друг път също съм имала силно сърцебиене и световъртеж, но колкото днес, не. От сутринта само лежа. Не искам да се оплаквам, просто исках да споделя тази снимка, защото наистина ми е много мило в тези моменти.
Не го прави всеки ден, но като го направи ми е много приятно. Много успокоително действат тия дечица като на човек не му е добре.

# 490
  • Стара Загора
Днес помислих, че ще родя!!! От сутринта едни страшни болки, втвърдяване на корема, чак виех.... отидох на преглед, бръкнаха ме долу и казаха, че нямам разкритие и не са контракции. Започна да ме натиска тук там по корема и се оказа пик. мехур. Имам небактериален цистит. Обясниха ми, че прорязва като контракции и много жени мислят, че родовия процес започва. Най- вероятно съм настинала от климатика. Много кофти положение днес! Да не се простудите и вие в тези жеги.

# 491
Възможно е и аз да съм се простудила. Нямам същите симптоми , но имам ужасно неприятно чувство след wc по малка нужда , все едно пак ми се ходи , пак пробвам , но след малко пак усещането че много ми се пишка . Не знам инфекция ли какво може да е , края на месеца имам среща с акушерката , ще и кажа и дано се оправя.

# 492
  • Стара Загора
Аз инфекция нямам, тъй като пусках урина вчера и нямаше бактерии. А и не ме пари, ходя си и без това често до вц. Обаче ми изписаха Цистостоп, боли ме пик. мехур все едно имам мускулна треска.

# 493
Възможно е и аз да съм се простудила. Нямам същите симптоми , но имам ужасно неприятно чувство след wc по малка нужда , все едно пак ми се ходи , пак пробвам , но след малко пак усещането че много ми се пишка . Не знам инфекция ли какво може да е , края на месеца имам среща с акушерката , ще и кажа и дано се оправя.
Това звучи съвсем като цистит, бих пуснала една урина за всеки случай.

# 494
  • София
Момичета и аз бях с уринарна инфекция наскоро и с този сироп от червена боровинка се оправих за два дни.

Като цяло идеята му е профилактична, но при мен се оказа и лечебна. Аз също имах чиста урина и реших да си спестя лекарствата ако сиропа помогне. Пие се разреден с вода, както сиропите от бъз примерно.

Общи условия

Активация на акаунт