ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 269
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Извинявам се за спама, но на мен Жулиет Бинош ми е изключително любима актриса.

А филмът е 😍, и съм го гледала поне 5 пъти

# 421
Извинявам се за спама, но на мен Жулиет Бинош ми е изключително любима актриса.

+1 Heart

Гледам и си мисля...как се промениха животите на всички. Дори най-възрастните и най-праведните си позволиха да се открият и отдадат на сродната душа....и на шоколада

# 422
Досега четох стари теми след края на 4ти сезон, когато си припомняхме моменти между Банков и Зорница. Чета тук - пак ги споменавате тия моменти и се чудя аз коя тема чета? Joy Чак по едно време взех да гледам заглавието на темата, да не се объркам съвсем. Joy

# 423
Досега четох стари теми след края на 4ти сезон, когато си припомняхме моменти между Банков и Зорница. Чета тук - пак ги споменавате тия моменти и се чудя аз коя тема чета? Joy Чак по едно време взех да гледам заглавието на темата, да не се объркам съвсем. Joy

странно, аз смятах, че сме се променили?

Джуди Денч Heart

# 424

странно, аз смятах, че сме се променили?

Всъщност сме хахах. Тогава много се превъзнасяхме и пишехме едни фермани... Сега вече го даваме по-накратко, без хвалби и въздишки по Банков. Joy Ама спрях вече, мързи ме да чета до момента, в който сме се отказали от Банков, а и тук изпускам купона. Grinning

# 425
Хахахахахха, значи не сме аххахаха
просто сега пишем фермани за Марио Grinning Grinning Grinning Kissing Heart

# 426
Моля ти се, Яни, аз минах любовния им период на ухажване и вече съм на моменти, в които Банков любовно се обръща към Зорница с „ти кво правиш тука,бе?”. И аз ферман мога да напиша за него Joy

# 427
Моля ти се, Яни, аз минах любовния им период на ухажване и вече съм на моменти, в които Банков любовно се обръща към Зорница с „ти кво правиш тука,бе?”. И аз ферман мога да напиша за него Joy

Оооо, колко "любовно" звучеше това, просто беше пропито с любов. Идеше ми да го шибна. Joy

Дона, сега вече пишем фермани за правилния човек. Wink

# 428

Недей. Любовните фермани ти се отдават на теб. Другите не Wink

# 429
Що бе, Доне, да бъда зла кучка ми иде отръки Smiling Imp

# 430
Ама вие ли сте предателките,дето вече не сте в отбора на Банков.Чак сега загрях. Joy

Искам сериозен отговор на въпроса кога точно се пречупихте и решихте,че не желаете да припарва до нея?Питам понеже аз никога не съм попадала под влиянието на неговия чар и харизма и още като се събличаше пред душа Марио бях готова да му я дам. Rolling Eyes

# 431
Зайко, те не са предателко, те са изневерявачки Joy

# 432
Зайко, те не са предателко, те са изневерявачки Joy

Е, хайде да не засягаме пак тая тема а? Вече един път го обсъждахме това. Wink Grinning

# 433
Animal Joy Cat Опитах се това да го кажа на глас. Не успях. Grin

# 434
Няма, Яни, влезли сте в правата вяра, ние ви обичаме, всичко е точно. Само внимавайте да не кривнете пак ако едно определено завръщане вземе, че се осъществи. Wink

Общи условия

Активация на акаунт