ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Ми топло ми е. А като ми е топло - сладко хич да не видя Simple Smile
Ама да не си помислиш, че свалям дори и грам?!? Ей затова най ме е яд, че като ям сладко дебелея, а като не ям - не свалям JoyJoyJoy

А из от въздуха дебелея....

.....от въздуха, който поех с поничките снощи...нали.

# 106
Перличке, да, жалко, че не свърши добре, а, както каза Марио, посоката беше обещаваща Grinning
Цяла голяма кутия с бонбони...мнооого неща могат да се случат Joy Жалко, наистина Stuck Out Tongue Winking Eye

Яница, ми добро настроение и спокойствие Wink дори това понякога е щастие.

# 107
Съботно поздравче с тематична за разговорите ни песен. Много я харесвах, когато бях тийнка Simple Smile

kiss me

# 108
Песничката вярно е супер. Благодаря за поздрава! Май звучеше в някакъв филм, но не се сещам сега...

Абе Дона, щях да питам тези понички къде така из въздуха летят? То ти не си имала друг избор, освен да ги погълнеш, нали? Wink

# 109
Песничката вярно е супер. Благодаря за поздрава! Май звучеше в някакъв филм, но не се сещам сега...

Абе Дона, щях да питам тези понички къде така из въздуха летят? То ти не си имала друг избор, освен да ги погълнеш, нали? Wink

Филмът се казва Тя е всичко това - She is all that - тийнейджърска романтична комедия
Абе нали бях в мола...и вървя ей така, зяпам....и изведъж от дънкин донътс ме замерят по устата с понички! Е, на земята ли да паднат? Храна не се хвърля....и какво да се прави - отворих устата и те сами влязоха против волята ми

# 110
Ти пак ли ядеш?
Не, нещо ми влезе в устата.

# 111
Знаех си, че има нещо съмнително и не си ги хапнала току-така Simple Smile
А филмът май на български беше преведен като Тя е върхът.

# 112
Доне,съчувствам ти.На мен така едни ореховки преди малко ми се навряха в устата против волята ми. Joy
Ама тая грешната Зорница много безсрамна значи.Как му се обясни на Марио тогава, че иска да спи с него,чак мене ме досрамя. Rolling Eyes Като му каза И ти си го мислиш нали? щях да падна.Добре,че тогава не ми се беше навряла някоя ореховка в устата,че щях да се задавя. Joy

# 113
На мен ми беше много сладка как искаше да се закача с него, ама малко я беше срам Grinning А пък то искрено се забавляваше с нейните признания и по едно време имаше един много готин момент, в който спря да пише и взе да я гледа супер развеселен какво ще последва Grinning

# 114
Встрани от шоколада, понеже загледах четвъри сезон, искам да направя изявление, че вече знам как са създали образа на Марио. Седнали са с един лист, разграфили са го на две, отляво са написали Банков, отдясно Марио и са почнали: рус-черен, говори бавно-говори бързо, говори хладно-говори страстно и т.н. Joy
Просто са пълни противоположности, единственото общо нещо, което открих, е че и двамата са страхотни специалисти.

# 115
И се влюбиха в Зорница Wink

# 116
Нали вчера си говорихме за рибета?

Ето ви едни рибета

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 13:36 от Анонимен

# 117
И се влюбиха в Зорница Wink
Да, и тя в тях. Grinning

# 118
  • София
Да разбирам ли, че съм единствената, която не се впечатлява от шоколад и сладко? Виж една топла питка с масло и сирене могат да ме докарат до екстаз Wink
Но понеже сте ми симпатични, ще ви поздравя за деня на шоколада с една песен на любима група, която оказва се е любима и на Диде
Шоколад

А в сцената с бонбоните Зорница/Диана беше много красива. Какво направи с нея една рибешка целувка, направо грееше. Пък накрая направо и приседна бонбона, но и на Марио също, защото веднага се усети, кой е тайния ухажор.

Ух, ще взема и аз да го загледам този 4 сезон, че си спомням само как стоях пред телевизора и виках "Зорницааа, бягай от този с 200, ще ти донесе само болка бе момиче"

# 119
А кога спря да пише Марио,като чу думата секс. Joy
И сега да похваля Тони.Бележката дето я беше написал беше много закачлива,нестандартна и готина.
Само дето не беше насочена към правилния човек.Иначе Hands Clap за идеята.
Москита,аз последните епизоди си ги превъртях само с Банков и Зорница.Заключението ми е,че Банков си е просто егоист.Той беше влюбен в нея,но винаги мислеше първо за себе си.Марио винаги мисли първо или за Тони или за нея.И по принцип Банков си е студен човек,който вземаше любовта и но не и даваше нищо в замяна.Изобщо на малкия пръст не може да стъпи на нашия нежен и грижовен мечо-робот.

Общи условия

Активация на акаунт