ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 179
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Помня онази сцена, в която тя спомена жена му и детето и двамата стояха гневни един срещу друг. Този гняв можеше да се превърне в страшно сексуално напрежение. А после - и двамата щяха “да си намерят майстора” в лицето на другия

Ти го каза - сексуално напрежение. Само това според мен можеше да има между тях - просто секс, привличане и нищо повече. Едва ли секса можеше да му излекува душата, но виж любовта и грижата на Зорница мисля, че можеха, просто Банков си беше егоист и не можа да го оцени напълно това. Не си представям Виолета на мястото на Зорница в оная сцена, когато Банков си разказа трагедията с детето му.

А иначе тая сцена беше страшна просто. Банков щеше да я убие с поглед, тя много го разклати. После имаше нужда от цигара даже, да изпусне напрежението хахаха. Добре, че се сблъска със Зорница, която му даде близалката, че поне да я замести тая цигара.Joy

# 136
Четеш избирателно - и после всеки да си намери майстора в лицето на другия. Както Марио и Зорница тръгнаха от секс към любов, така и можеше Банков и Виолета да направят същото.

# 137
Тони също е просто добър човек, що не се влюби в него? Тасев също е добър човек, ако щеш и Владов дори Simple Smile

Със сигурност ние намираме смисъл и там където няма Grinning Но не мисля, че те пък нещата ги правят съвсем слепешката.

# 138
И сега да похваля Тони.Бележката дето я беше написал беше много закачлива,нестандартна и готина.
Само дето не беше насочена към правилния човек.Иначе Hands Clap за идеята.

Това го развивах след епизода, ама нещо не ме възприехте насериозно тогава Joy Леко ме направихте на 5 стотинки Joy

# 139
Тони също е просто добър човек, що не се влюби в него? Тасев също е добър човек, ако щеш и Владов дори Simple Smile

Със сигурност ние намираме смисъл и там където няма Grinning Но не мисля, че те пък нещата ги правят съвсем слепешката.
Защото вече беше спала с брат му.
И ...сама си го казваш

# 140
  • София
Гледайки отново сезона, на свежа глава си давам сметка, че подценяваме сценаристите. Всъщност историите на героите са мислени и изградени с цел и смисъл.
За това и си мисля, че не е случайност, че болницата се появи лекар като Ковачев, не е без значения, че е човек с качества, в които Зорница да се влюби, че е добър и грижовен и към нея, и към колегите си и към пациентите. Реално Марио беше до нея и се грижеше всеки път когато тя имаше нужда, нещо, което не получи нито веднъж при връзката и с доцента.

Банков и Виолета щяха да са страхотна двойка, с безкрайни конфликти. Просто два остри камъка трудно мелят заедно. Не виждам в тази връзка, кой от двамата би правил компромиси и отстъпки, каквито винаги се налагат. Единствения вариант да имат стабилна връзка би бил, ако единият от двамата се промени.
Все пак не е случайно, че Банков се влюби в Зорница, просто тя единствена можеше да му предложи съчувствие, разбиране и утеха. Иначе за единия секс сигурно и Вяра щеше да свърши работа.

# 141
Четеш избирателно - и после всеки да си намери майстора в лицето на другия. Както Марио и Зорница тръгнаха от секс към любов, така и можеше Банков и Виолета да направят същото.

Ааа не, чета си всичко аз, не е избирателно. Wink На Банков последното, което му трябваше в началото беше авантюра или връзка, той сам си каза, че е дошъл да работи, а не да става близък с някого. И освен това след цялата трагедия, която му се бе стоварила на главата, той просто сякаш нямаше много желание за живот. Но това със Зорница просто се случи, съдбата си знае работата. Ако не беше тя, която подходи  с разбиране, състрадание и грижа към него, едва ли изобщо щеше да погледне някоя.

# 142
Съдбата можеше да си знае работата и с Виолета, и с нея можеше просто да се случи. Просто сценарно решение.

# 143
Доне, ти наистина ли вярваш, че единствената причина Зорница да не се влюби в Тони е щото е спала с Марио?

Е то всичко е сценарно решение, ако отидем на тая плоскост, трябва изобщо да не ги коментираме Grinning

# 144
Доне, ти наистина ли вярваш, че единствената причина Зорница да не се влюби в Тони е щото е спала с Марио?

Е то всичко е сценарно решение, ако отидем на тая плоскост, трябва изобщо да не ги коментираме Grinning

За пореден път се убеждавам, че не трябваше да си казвам мнението.

А...ако наистина го вярвам? Ако наистина вярвам, че това беше фактор и имаше своето значение в развитието на историите им?

# 145
Съдбата можеше да си знае работата и с Виолета, и с нея можеше просто да се случи. Просто сценарно решение.

Ами именно - решение на сценаристите. Зорница бързо спечели доверието на Банков, а това беше ключово за техните отношения. Все пак в нощта на катастрофата се сети само за нея и така започна всичко и тръгна да се развива с много бърза скорост. С Виолета щеше да е много дълъг път, ако трябваше тя да е на мястото на Зорница. От самото начало двамата не се харесаха, той беше резервиран спрямо нея, нямаше й доверие, а все пак си имаше някакви принципи и морал. Тя е пълна противоположност на Банков, бързо си показа рогата пред него, а и пред Петър тръгна с нагласата, че ще му трябва малко "обработка", за да влезе в нейния ритъм на работа и мислене. Така, че не вярвам, че можеше да възникне любов между тях. Само секс да, но както казах, на Банков дори това не му беше нужно в началото.

# 146
Ми ако вярваш, казвам ок и приключваме, какво толкова, не разбирам Grinning

# 147
Ми ако вярваш, казвам ок и приключваме, какво толкова, не разбирам Grinning

Попита ме "ти наистина ли вярваш", все едно не ми вярваш, че го мисля. Ами да, сексът, дори и без чувства, не беше без значение и за Марио и за Зорница и оказа своето влияние върху отношенията и на тримата. Моски, ако не беше от значение, нямаше да я има тази сцена. Нали казвате, че няма нищо случайно в историята им? Еми и сексът не беше случаен по тази логика

# 148
Оффф..честно....вместо да си лафим за нещо готино, влизаме в спор без изход...

# 149
  • София
Дона, що да не си казваш мнението? Напротив, на мен би ми било интересно да видя твоята гледна точка и защо мислиш така.

Аз лично мисля, че с Тони дори и без секса под душа нямаше да се получи. Тони е умен, готин, весел, безгрижен и безотговорен Wink. Той е страхотно момче, както каза Зорница, но за приятел. Просто не виждам как между тях би се получило, освен ако Огнянова не влезеше отново в ролята на спасителка, нещо което тя не мисля, че беше готова да повтори. Зорница се влюбва в мъже, които са напълно различни от Тони.

Иначе за мен сцената под душа показваше по скоро дъното, до което е достигнала Зорница след Банков.

Понеже го написах горното няма да го трия, но и аз спирам по темата.

Общи условия

Активация на акаунт