ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 347
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Моля ви, стига с тези дупета, че от моминското вчера ми се връщат разни неща, които не искам да си ги припомням......Joy

# 286
Моля ви, стига с тези дупета, че от моминското вчера ми се връщат разни неща, които не искам да си ги припомням......Joy

Да, ти не каза как е минало? Стриптизьор ли имахте?

# 287
Аз ще ви питам всички вас, ако в 6 сезон видим голото дупе на Марио какво ще казвате Stuck Out Tongue Winking Eye Май ще е редно да си вземете думите назад Joy

# 288
Аз ще ви питам всички вас, ако в 6 сезон видим голото дупе на Марио какво ще казвате Stuck Out Tongue Winking Eye Май ще е редно да си вземете думите назад Joy

Аз проблем с голи дупета нямам. Гърди да има, гърди.
За вас гърбове.

# 289

# 290
Да, ти не каза как е минало? Стриптизьор ли имахте?
Мхм, кандидат булката искаше и получи, съблече се гол.......Joy Освен тази част, другото си беше супер Simple Smile

Чии? Joy

# 291
Аз проблем с голи дупета нямам. Гърди да има, гърди.
За вас гърбове.
Ама какви гърди, мъжки или... JoyJoyJoy
Мен, да си кажа, гледки не ме впечатляват Innocent

# 292
# 293
Колко гол бе, Майче? По прашки? Егати, тва мъж с прашки...ужас

Ето тези гърди:
Вие женски гърди ли си помислихте???

А на този младеж дупето сме го виждали (с любезното съдействие на Моски), така че, не мерси

# 294
  • София

Перличке, все пак това е медицински сериал, не фантастика

# 295
Роси, що, в 4 сезон не беше ли медицински? Пък и до колкото помня, тук доста молитви в тази посока са били отправяни Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 296
Колко гол бе, Майче? По прашки? Егати, тва мъж с прашки...ужас
Да, по едно време беше, след това и без тях, при което аз бях така:

Ето тези гърди:
Вие женски гърди ли си помислихте???

Аааа, тези може Smirk

# 297
Дона разбрахме се.Тая дето я искаш,даже не и знам,така че с удоволствие ти я давам. Kissing Heart

# 298
Дона, ама те нали са братя, май гърдите им си приличат Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ме бий, не ме бий, не ме бий...

# 299
  • София
А, Перличке, както знаем двата образа са несравними - единият е класа, другият - дърво.
Обаче не знам кой за какво се е молил, аз се моля да не виждам голото дупе на Ковачев. Ако се появи така обаче няма да откажа Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 00:56 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт