ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 278
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Зайко, постепенно харесах Марио, бях казала, че ще да шанс на двамата братя, не подарих Зорница веднага, може би след подпокривното бях с напълно отворено съзнание за нещо красиво. Надявах се да не ме разочароват отново и на 95% успяха да не го направят - 5% бяха Зомби-Тони и Марио-отровата Joy

# 451
Не винаги несподелената любов е просто самонавиване. Не е самонавиване всеки един път, в който е влюбиш и не отвърнат на чувствата ти.
За мен това, че е красива, също е глупаво. Красива е в началото, когато пърхаш с крила и си щастлив от “новото” усещане в тялото ти. Когато в съзнанието си обрисуваш човека само с положителни качества; когато ти самият се променяш към хубаво заради този човек - дори несъзнателно.
 Когато той не отвърне на чувсвата ти и го осъзнаеш или по-лошо - когато се подиграе с тях, става тъжно и мрачно.
А най-тежкото е, че като не си могъл да я изживееш и едно дяволче те гложди....може след години, може в някоя дъждовна вечер с виното, може в някой сън. Но е там.
Трудна е несподелената любов и е глупаво да се омаловажава.

Та тъй, леко лирично отклонение Simple Smile

# 452
Москита за кое гмечене говориш?За под душа ли? Rolling Eyes

# 453
Москита за кое гмечене говориш?За под душа ли? Rolling Eyes
Не, Зайо, ти нали каза като гледа целувката на Банков и Зорница в спешния, че не ти е харесала, щото било едно гмечене, една борба и аз сега като я гледах, се сетих за това и ме напуши смях.

# 454
Аз не казвам, че е винаги самонавиване и не мога да кажа за другите как е, защото всеки си ги усеща нещата по различен начин. Но съм забелязала и в себе си, и в други хора около себе си, че я има тази нотка на самонавиване. Точно защото си представяш, че след година, в някоя дъждовна вечер с вино в ръка, обектът на твоите желания може да ти отвърне на чувствата. А това в повечето случаи е огромна заблуда и най-хубавият изход за мен е просто да осъзнаеш, да приемеш и да продължиш напред с чисто съзнание Simple Smile Затова и смятам, че няма нищо положително в несподелената любов, защото те обременява психически.

# 455
Не знам за какво точно спорите,но няма по ужасно нещо от това да си несподелено влюбен.И то е ужасно най-вече за самия теб.

# 456
Двете май говорите за различни неща и аз сега ще ви преведа Grinning
Дона казва, че макар и да обичаш несподелено, чувствата ти са съвсем реални.
Фифф казва, че като обичаш несподелено имаш уклон да си въобразяваш нереално, че другият също те обича.

Ахааха, Зайко, като прочетох „не знам за какво точно спорите, но”, очаквах, че продължението е „мога да ви счупя главите по всяко време” Joy

# 457
Фиффче, ако след година, след грубо отрязване, и след чаша вино, си мислиш, че обектът ще ти отвърне - тогава е самонавиване. Имам предвид, че понякога си спомняш, бодва те в сърцето, сещаш се за чувствата, които си имал, смееш се на себе си или ти иде да си шибнеш един Joy И се чудиш какво ли щеше да стане, ако се беше случило, дали пък нямаше да е по-зле и ужасно те е срам от това, за което си мечтал Joy А друг път просто се напиваш Joy

# 458
Фиффче, ако след година, след грубо отрязване, и след чаша вино, си мислиш, че обектът ще ти отвърне - тогава е самонавиване. Имам предвид, че понякога си спомняш, бодва те в сърцето, сещаш се за чувствата, които си имал, смееш се на себе си или ти иде да си шибнеш един Joy И се чудиш какво ли щеше да стане, ако се беше случило, дали пък нямаше да е по-зле и ужасно те е срам от това, за което си мечтал Joy А друг път просто се напиваш Joy

Харесва ми частта с напиването Grinning Което ме подсеща, че в хладилника имам бутилка вино Grinning

# 459
По-скоро самонавиване е, че си мислиш, че си се самонавил. Joy
Самозалъгване, че не се е случило. Драмата идва от първоначалната надежда, че е взаимно (тогава е прекрасно) и от разочарованието след това, че не е така. Въпреки това, чувството в корема не те напуска. 
А най-тежкото е, че като не си могъл да я изживееш и едно дяволче те гложди....може след години, може в някоя дъждовна вечер с виното, може в някой сън. Но е там.
Та тъй, леко лирично отклонение Simple Smile
"А ако аз бях направил нещо по-различно?", "Може би в друг живот"

Абеее сега излязохме несподелените влюбчии. Animal Joy Cat  Важното е, че между нас с вас е взаимно. Animal Heart Eyes Cat

# 460
"А ако аз бях направил нещо по-различно?", "Може би в друг живот"

Абеее сега излязохме несподелените влюбчии. Animal Joy Cat  Важното е, че между нас с вас е взаимно. Animal Heart Eyes Cat
“Какво се случи?” “Уж нещата вървяха нанякъде и изведнъж....?” “А ако всъщност всичко е било само в моята глава?” “Боже мой, какъв глупак/глупачка бях!” “Искам да го срещна и да ме види влюбена с друг и да се пръсне от яд! (този, на който не му дреме за мен)” и т.н. Joy

Да речем, че съм експерт по темата. Мога да напиша докторска дисертация Joy
Мда, поне между нас е взаимно Hug Дори и да се джафкаме, пак е с любоФФФ

Диди, така е - за чувството в корема

# 461
Ди, признай си, че си оракул! Или си самата Диана Joy Ето от преди три минути Grinning

# 462
Ай стига бе!
Ди, айде направи магийка за Велислав и Димитър Wink

# 463
Хахах тъкмо идвам със снимката и гледам - Москита ме изпреварила. Диана май дълго се задържа на морето, освен ако снимките не са стари и да ги пуска по малко...

# 464

Самозалъгване, че не се е случило. Драмата идва от първоначалната надежда, че е взаимно (тогава е прекрасно) и от разочарованието след това, че не е така. Въпреки това, чувството в корема не те напуска. 

Абеее сега излязохме несподелените влюбчии. Animal Joy Cat  Важното е, че между нас с вас е взаимно. Animal Heart Eyes Cat

Да, в началото ти е хубаво, като не знаеш дали има или няма чувства отсрещната страна се надяваш да са споделени, има една тръпка от неизвестното, ако случайно пък обектът ти хвърли 1-2 погледа, някак почваш да си мислиш "абе май има нещо", пък всъщност си се объркала и такова нещо няма, тоя поглед е нищо особено и само в твоята глава има нещо повече. Ето на такова нещо казвам аз самозалъгване - мислиш си "тоя щом ме зяпа така, значи има нещо". Е да, ама не. На тоя човек може да си му симпатична просто и затова. И после като разбереш със сигурност, че е несподелено и идва голямото разочарование. Тогава просто се примиряваш и толкова. Това е от личен опит. Wink
Дона, мога да ти помогна в дисертацията. Wink

Нашата любов тук е прекрасна и споделена хаахах. JoyHeart

Димитрова, по-често така да мрънкаш. Joy

Общи условия

Активация на акаунт