ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 10

• 19 157
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Перличке, и какво, промени ли си мнението за "облизания" Grinning

Искам повече интересни мед. казуси и комични ситуации, и по-малко излишни глупости!

Скрит текст:
Дона, добре е сутрешната им рутинна Joy
Това с целувките си го представих как се шегуват с него и след като се по разсърди малко, за да го придобрят го изпращат и двамата с целувки.

Ами so-so, Майче.  Още 2-3 филма с него и може и да го харесам, ама пак не е сигурно Joy И само ако не е зализан!
А, значи тия двамата не са сковани, че не могат да си изпържат филии, а тя била. Grinning

Тони има да си обгрижва Албенка, ония двамата не ги мислете, те от закуски няма да имат нужда Wink
Ти пък, все едно не знаеш, че за Тони подходяща снаха няма...
А за другите двама, дето нямат нужда от закуска, един много стар виц Grinning
Скрит текст:
Младоженци след първата брачна нощ. Той: какво ще закусваме? Тя: любов. Върнали се обратно в леглото и така 2 дни съответно за закуска, обяд и вечеря. На третия ден тя се събужда и вижда, че той си е сложил....ъъъ...достойнството на радиатора. Тя: какво правиш? Той: претоплям си закуската.

# 601
Ти пък, все едно не знаеш, че за Тони подходяща снаха няма...

Много добре знаят...ама ми вдигат кръвното, тост събуждат ме ударно сутрешно....

Намерих песните на Тони и Албена. Joy Joy Много са ...подходящи

# 602
А, значи тия двамата не са сковани, че не могат да си изпържат филии, а тя била. Grinning
Тони има да си обгрижва Албенка, ония двамата не ги мислете, те от закуски няма да имат нужда Wink
Те с друга закуска ще закусват сутрин. За нея са си достатъчни само те. Wink Grinning От пърженото се пълнее хаха.
Ти къде се обаждаш неподготвена? Я марш да работиш!
Много ти разбира главата от закуска.

Алоууу, да не ми сe правиш на шефка, имам си две. Joy Айде пред мен на работа, да те видя. Марш! Joy

# 603
Знаи тази песен си я бях приготвила за М и З, но сега ме предизвика и я пускам за Бенито и Тони Стораро.
https://www.youtube.com/watch?v=a4RE73hqMD0

# 604
Алоууу, да не ми сe правиш на шефка, имам си две. Joy Айде пред мен на работа, да те видя. Марш! Joy

Шефка съм.
Все пак съм на лъва лъвицата:

# 605
Знаи тази песен си я бях приготвила за М и З, но сега ме предизвика и я пускам за Бенито и Тони Стораро.
https://www.youtube.com/watch?v=a4RE73hqMD0

Няма да даваш любимата ми група и една от любимите ми песни на Тони КОВАЧЕВ и Оная

И това не беше телефона ти, ти го написа, признай си

# 606
Няма да даваш любимата ми група и една от любимите ми песни на Тони КОВАЧЕВ и Оная
Дадох я вече!
На компютър съм Animal Joy Cat

# 607
Значи, аз знам, че за Тони достойна още не се е появила, но само искам кротко да вметна, че аз Албена я харесвам и ми става малко тъжно, като се отнасяте с нея все едно е най-долната утайка на болницата. Та, моля да пощадите чувствата ми, че всеки момент ще пророня някоя сълза Grinning

# 608
Дадох я вече!
На компютър съм Animal Joy Cat

Аз не я давам.
Освен това, нали знаеш, че случайности няма? Слушах я точно когато ти я постна тук.....

# 609
Значи, аз знам, че за Тони достойна още не се е появила, но само искам кротко да вметна, че аз Албена я харесвам и ми става малко тъжно, като се отнасяте с нея все едно е най-долната утайка на болницата. Та, моля да пощадите чувствата ми, че всеки момент ще пророня някоя сълза Grinning
С теб съм, Момиче!
Аз не я давам.
Освен това, нали знаеш, че случайности няма? Слушах я точно когато ти я постна тук.....
Боооожеее, действам телепатски не само на Диана! Animal Hear No Evil

# 610

Москва не вярва на сълзи. Sunglasses

И вие се отнасяхте така четири месеца с Тони, а аз казах ли нещо? Страдах си и ближех рани.
Ще търпиш.

# 611

Москва не вярва на сълзи. Sunglasses

И вие се отнасяхте така четири месеца с Тони, а аз казах ли нещо? Страдах си и ближех рани.
Ще търпиш.

Ми крайно време ти е пък да пролееш някоя сълза и за някой друг, освен за Марио Joy
Освен това, аз само констатирам ситуацията. И може да не я харесвам, ама като с утайка към нея не съм се отнасяла. Даже не помня друго, освен че не я харесвам да съм казвала. Grinning Преди доста време Grinning

Което ме подсеща: Димитрова, твоите снощни старания няма ли да продължат и днес, че голяма суша? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
Почвам да мрънкам отново, даже съм пред рев, искам Митето да покаже признаци за живот.
Бицарите, ако са, топ ще е. Animal Crying Cat Face

# 613
Тя Москита преувеличава. Албена, не стига, че открадна най-личния ерген в болницата, сега и като с утайка сме се отнасяли. Преувеличава, казвам ти

Ди, айде моето момиче, дай газ за една бицара Wink

# 614
Ааа, Перличке, моят вопъл беше насочен към Донето, ама явно ще си остане нечут.  Почва да ме кара да съжалявам за всичките пъти, в които съм спестила мислите си за Тони Smiling Imp Joy

Общи условия

Активация на акаунт