Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 19

• 141 053
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • in Wonderland
Факта че кой от дет се завърти и ми подарява презервативи без пълнежа в тях , допринася за срива на и без друго сринатата ми нервна система 😆

😂

Започнах да се усещам, че всеки ден ходя до магазина за уиски ... 🙄🤔
Притеснявам се, че съм се пристрастил към шопинга..🙄🤔😏

# 196
Семейна криза. Жената, потънала в сълзи:
- Ти обичаш повече "Левски" от мен!
Той, след дълго мислене:
- Ми, то аз май и ЦСКА обичам повече...

# 197
  • in Wonderland
Писмото

Доче!
Вярно е, че съм умрял, душице моя, ама като те знам каква си притеснителна порода, и реших да ти драсна два-три реда, че да не се тровиш за мене. От Пъклото ти пиша, душке, и да знаеш, че тук е рахат и половина. Не само защото тебе те няма, гълъбче, да ми трополиш на главата като керванджийска кобила. Изобщо обстановката тук е перфектна и хората са много добри, нищо че са рогонсци до един. А и да си кажа честно, от моите рога, пиленце, никой няма по-големи. Освен това е все тъмно и мрачно, тъкмо ракиено време, та си къркаме с колегите денонощно. Откъм данъци и сметки – господ здраве да им дава, ама съвсем сме облекчени. Не знам каква им е системата, ама вече два месеца откакто съм тука, една стотинка никой не ми е поискал. Това НОИ, ТЕЦ- МЕЦ, Здравна каса, Правна каса... даже и не са чували за тях. А пък е хем топло, хем сме здрави като чукове, само дето малко сме умрели. Питам вчера един Дявол:
– Как, бе колега, се оправяте със сметките за тока и парното?
Обаче тоя тарикат зъб не обели, душко, та по тази линия не мога да съм ти полезен. Дочке, пиле, ако съм знаел, че тука е толкоз хубаво, да съм умрял още на втората година, като се оженихме. Отначало аха-аха – да ме запишат в Рая, ама като разбрах, че и майка ти е там, напцувах свети Петър и свети Илия и набързо ме изритаха в Пъкъла.
Едно само не харесвам – няма кьорава партия. И като се натаралянкаш до ушите, няма кого да напопържаш.
Да знаеш, Дочке, и да не търсиш парите от лозето, дето го продадохме тази пролет, защото съм ги изпил всичките. Обаче като те знам каква си чума, казах ти, че съм ги скрил.
Имаш много здраве от Иван и от Пешо – и те са тука. И недей да се чудиш откъде ги знам, гълъбице моя, нали от тях са ми рогата. Ама са големи пичове и пият като за последно, особено Иван. Пешо ме помоли да ти кажа да не се пръскаш много с Арманито, дето ти го подарил за рождения ден, защото е отсипал повечето от шишето и го долял с чист спирт и като нищо може да те удари в главата.
Бъди жива и здрава и не бързай да умираш, че още си млада и хубава и да не се мъчиш тука. Ние с Иван и Пешо криво-ляво ще се държим. И недей да раздаваш на гробищата разни сладки работи, ами сложи малко кисели краставички и по-дебело мезе, щото много трудно върви ракията с лукчета.
Целувам те, пиленце, и да се пазиш поне още двайсет години!
Твой завинаги: Танас

# 198
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момиче пита баща си:
– Тате, приятелят ми каза, че имам готино шаси, два хубави амортисьора и яка предница – какво значи това?
– Нищо, тате, това са технически термини, които мъжете използват често. Ти само му предай, дъще, че ако отвори капака да налее масло в двигателя, ще му откъсна лоста за скоростите!

# 199
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Мъжът ми си бутна мобилния и той падна под масата. Моли ме да го вдигна, но аз отказвам, понеже всяка вечер повтарям да не го слага на масата. Докато се разправяме, звъни телефона и дъщерята вдига. От там майка ми пита, защо вдига тя, какво правим ние. Отговорът:
– Тате моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, щото той не го слага където трябва... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
  • София
Очевиден признак, че срещата не върви на добре: момичето непрекъснато си поглежда часовника, който преди малко сама е нарисувала с химикал на ръката си.

Непрекъснатите обсъждания за опасностите от изкуствения интелект оставят погрешното впечатление, че с естествения интелект всичко е наред.

# 201
Никога свободата на словото не е била толкова ценна, както когато уцелиш с чук пръста си.

# 202
В пернишка дискотека:
- Извинете, боят частен ли е или и ние можем да се включим?

# 203
Докато си седях на плажа и разглеждах в  Интернет, попаднах на параметрите за идеална фигура. Измерих се... Да ви кажа - открих им няколко сериозни грешки...

# 204
  • in Wonderland
В цял свят когато се омъжват им казват "Честито" ..
Само в България ..
"Що ма  , да не си бременна "   😁😂😂😁

.
Скрит текст:

# 205
Имате ли шапка за плуване?

– Не!

– А, имате ли кънки?

– Не, господине! Ние продаваме алкохол.

– Тогава ми дайте бутилка уиски, но Господ ми е свидетел, че имах намерение да спортувам!

# 206
  • София
Приятелката ми ме обвини, че й изневерявам. Казах й, че започва да звучи като съпругата ми.

"50 нюанса сиво" е романтичен филм, само защото мъжът е милиардер. Ако живееше в гарсониера в Люлин 6, щеше да е серия от "Съдби на кръстопът".

Започнах да ходя на фитнес:
Понеделник: гърди и бицепс.
Сряда: корем и гръб.
Петък: почивка година и половина.

"Какъв ужас" помисли Стивън Кинг и изключи предаването на Гала.

Скорошни изследвания показват, че жените с наднормено тегло живеят по-дълго от мъжете, които са обърнали внимание на това...

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 18:48 от Reinа

# 207
Прибира се една лаборантка от море. На другия ден се връща бясна от работа и вдига скандал на мъжа си:
- Имаш любовница, гадино мръсна! Докато ме нямаше, си я водил тука!
- Ти си луда! Няма такова нещо!
- Лъжец! Кръвта от комара, който хванах в спалнята, не е твоя!

Намислете си число от 40 до 80, извадете 11, умножете по 3, прибавете 17, разделете на 2 и затворете очи... Тъмно, а?

# 208
  • in Wonderland
Скрит текст:

# 209
  • Карлово
Едно семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин...

Общи условия

Активация на акаунт