"17 мига от Пролетта" или 1001 дни, нощи и моменти белязали живота ни

• 256 674
  • 1 383
  •   1
Отговори
# 795
Ох, ще ми тръгне име вече в тоя форум, но Стефани, имаш много красив син...ех, защо не съм на 18... Blush

# 796
Бижу,прекрасно момче имаш!Браво!
Всичките ни деца са прекрасни, Стеф! Hug
Честито и на вас, и на gospojata, и на всички майки на синове и дъщери, които тези дни са абитуриенти.  bouquet
Дай Боже всекиму такава радост!

# 797
  • Москва
23...24 май.. Балът ми.. Незабравимо.Прекрасно.По-невероятно от изживяна мечта.С любимите хора до мен...С огромни благодарности към БАТКО ми и неговите приятели, които направиха всичко,за да имам аз най- невероятния и запомнящ се бал.И родителите ми, които не могат да повярват,че това с роклята е тяхното момиченце...Вече пораснало.
За който иска-  http://www.facebook.com/album.php?aid=7886&id=1621989653

# 798
  • София
Страхотни са ви абитуриентите!!!  Hug Браво на вас, че сте отгледали такива прекрасни момчета!

# 799
23...24 май.. Балът ми.. Незабравимо.Прекрасно.По-невероятно от изживяна мечта.С любимите хора до мен...С огромни благодарности към БАТКО ми и неговите приятели, които направиха всичко,за да имам аз най- невероятния и запомнящ се бал.И родителите ми, които не могат да повярват,че това с роклята е тяхното момиченце...Вече пораснало.

иска парола

# 800

иска парола

Ако имаш регистрация във ФБ - пишеш твоята парола и директно отиваш на снимките.
Прекрасни момчета си имате. На добър час на всички тях!!!

# 801
  • София
Не съм ревла, но тая тема ме трогва страхотно. Толкова е шарен животът, с толкова щастие и толкова болка...

Първи спомен  - третият ми рожден ден - получавам триколка за подарък. И двойна плоча - "Песничка за теб"
Щастливо детство - морето, планината.
Мама обеща да ми купи куче като стана на 10г. - кокер-шпаньол на име Чарли!
Смъртта на дядо ми. Бях на 14 години. Мама ме посъветва да не идвам на погребението, благодаря й, помня го жив.
Същото лято видях за първи път вуйчо си, който живееше в Западна Германия. Пуснаха ме...
Демокрацията и радостните вълнения в началото на 90-те, едно безметежно и щастливо тийнейджърство.
1993, завърших гимназия и срещнах бъдешият си съпруг.
1994 - баба умря.
1997 - случи ми се нещо, което даде много силно отражение на живота ми. За добро...
1998 - загубихме и кучето Чарли.
1999 - дипломирах се и се омъжих в една и съща седмица
2002 - продадохме и напуснахме родната ми къща. Една епоха си отиде.
Години неуспешни опити за забременяване. Рев всеки месец.
Март 2006 - положителен тест! Ноември 2006 - роди се синът ми! Всеки който го е преживял знае колко трудно е да се опише.
Март 2008 - мама ни напусна съвсем внезапно. Шок, мъка, сълзи... Още една епоха си отиде. Пораснах за часове.

Това е дотук... нататък какво ме чака, Господ знае.

# 802
stefani6, Бижу (несериозницата), много успехи и попътен вятър на големите момчета. Hug
Мноо красиви мъже бре, що съм толкоз дъртаааааа ooooh!

# 803
Луда Мара, сигурна съм, че те чакат много пътешествия, сбъднати мечти и вълшебства !  bouquet Hug

# 804
Бижу (несериозницата)...
Joy Joy Hug Heart Eyes
Нали виждаш, освен че съм в болница, заради нелекувани истории от предните два месеца и съвсем истинско оправдание имам. Blush Tired

Честита ви една годинка! Heart Eyes Hug

# 805
Честита ви една годинка! Heart Eyes Hug

Година и един месец душко  Mr. Green
Което трябва да ти напомня, че не си се появила от 1,1 година  Whistling
А обеща публично.
Ай оправяй се, че детето ше тръгне на училище вече бе  ooooh!

Оправданието ти има ли си гадже  Mr. Green  Joy  hahaha

# 806
  • София
Луда Мара, сигурна съм, че те чакат много пътешествия, сбъднати мечти и вълшебства !  bouquet Hug

От твоите уста, в Божиите уши! Да ти се връща  bouquet

# 807
Страхотна тема.Чета първата страница и очите ми се пълнят със сълзи.Много ме развълнувахте и ме накарахте да се замисля  Hug

# 808
Здравейте на всички,прекрасна тема.На бьрзо ще споделя и за мойте най силни моменти.      1.Когато бях малка и слушах честите скандали между майка ми и баща ми.2.Денят в който татко замина за Украйна.3.Денят на сватбата ми.3.Дьлгите месеци в страх да не загубя бебето си.4.Раждането на сина ми и щастието на мьжа ми.5.Пьрвият рожден ден на детето.6.Всеки пьт когато гледам как брат ми си играе с детето ми .7.Ужаса който преживях след като родих здраво и хубаво дете,и след две години разбрах че той ще бьде Аутист.8.Всеки един рожден ден ,Коледа или Нова година когато виждам  как детето ми не разбира ,че има празник.9.Всеки пьт когато излизам на вьн  и слушам как децата се подиграват на сина ми ,че не говори .10.Пьрвото ходене на море на детето ми.11.Пьрвият пьт в детската градина.12.Когато разбрах че снаха ми е бременна след доста години чакане.13.Раждането на племенницата ми .14.Пьрвия пьт когато я видях и гушнах.15.Последното нещо което ме кара да сьм много щастлива е всяка целувка която получавам от детето си.Моля извинете ме че сьм писала толкова неграмотно ,но не се справям добре с компа.

# 809
.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 08:18 от Moon Walk

Общи условия

Активация на акаунт