Отговори
# 330
В допълнение към горното ще видиш има ли печат на болничната лаборатория. След като в Онкото се случи на моя близка лекарят да си пъхне парите в джоба и да си измисли резултат от цитонамазка вече гледам по възможност сама да я нося в лаборатория.
   Боже това е ужасно . Как може такова нещо . Да злоупотребяват така с човешкия живот

# 331
Да, така е! Ако бях аз, нямаше да обърна внимание. Тя е ходила няколко пъти при въпросния лекар Стоянов и другите й цитонамазки са били с печат и подпис, а тази само разпечатан лист с текст, но без горните. Аз й дадох съвет да отиде в лабораторията, уж че изследванието го няма горе в кабинета и да проверят. Името й не е фигурирало в списъците с дадени изследвания.
Скрит текст:
Преди този случай същото се случи на баща ми при един дерматолог д-р Ботев. Маха му образувание в частния си кабинет и платихме за хистология. Начинът, по който ми съобщиха резултата по тел, като преди това ме питаха за какво се е съмнявал доктора, ме усъмни. Отидох да взема изследването от кабинета и беше хвърчащ лист без печат, без описание на вида клетки, само наименованието на диагнозата. Отидох в лабораторията в Александровска, където трябваше да е дадена пробата. Проверяваха сумата и време назад. Е, нямаше го в списъците. И ако цитото може да се повтори, тук пробата я няма и можем само да се молим да не е имало някакъв раков процес.
Затова и сега много се чудя ако ми правят биопсия, къде да я правя. Мисля при Дянкова, но дали може да й се има доверие...

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 13:40 от Дъждец

# 332
Гърненце Heart Eyes, прибирай всякаква информация от всякъде на хартия, че човек не знае кога какво. Аз като се обаждах за моята цитонамазка, ми казаха наред съм група IIA. Добре, но като ги взех на хартия -МАСОВО СЕГМЕНТОЯДРЕНИ ЛЕВКОЦИТИ. Не че нещо, ама като попитах така ли ще стоя  - ами да съм си вземела вагинални таблетки. Та кой какво пише, пък какви ги говори.....Знам че разход и време коства, но прибирай си документацията най-добре. 

# 333
Провет, мнение за Д-р Даниела Чинова пт ДКС Асцендент? Ще ви бъда безкрайно благодарна!!!

# 334
Привет на всички! След конизация ми изписаха антибиотик за 5 дни. Какви имуностимулатори мога да взимам в периода на възстановяване, докато очаквам резултатите си. Ще съм благодарна на мнения и препоръки. Здраве и добри резултати на всички ви

# 335
След моята конизация не ми предписаха нищо, докато не попитах. Това, което ми препоръча тогава доктора беше масло от Крил, Цикадридина капсули вагинални и аз на своя глава си добавих всяка сутрин пресен сок от портокали и по 1 с.л. сладко от черен бъз.

# 336
Бързо възстановяване Hug аз не съм пила нищо освен АБ, който ми бяха изписали и вит.Б комплекс.
 Да се отчета , че ходих на контролен преглед. Влагалището изглежда чисто, шийка здрава, но много скъсена от конизацията. Чакам резултат от цитонамазката след седмица Smirk

# 337
Marsia_K от сърце ти желая добри резултати от цитонамазката. Всички които сме минали през конизация ще сме с къси  шийки това е положението, и моята ще е такава най - вероятно.
Как разбират, колко е голяма шийката ?

dilmi Пожелавам ти бързо  възстановяване, аз пих 5 дена Рулид антибиотик, със пробиотик Пробиен, от темата тук  разбрах за Кориолус и купих 3 опаковки, малко е скъп но уж е добър за имунитета.

Момичета на единия лист намерих диагнозата и  описанието  че процедурата е направена с LLETZ(Large Loop Excision of the Transformation Zone) , поне спрях да мисля че е скалпелна...

# 338
Дъждец, за Дянкова - може да й се има доверие. Моята племенница се лекува при нея  и е доволна. Приятелка също - лекува я от инцито. И двете са доволни. Прегледите ги прави в частния кабинет. Манипулациите - в онкологията.

# 339
Здравейте пак, на мен ми взеха течно базирана цитонамазка само че ме накара лекарката да си пусна и скрининга за ЧПВ в Геника. Така щяло да покаже дали има ЦИН, а аз не искам да знам дали имам високорисковите и кои да ми тегнат като Дамоклев меч над главата, искам просто някой да ме види на колпоскоп и да каже има ли абнормални клетки или не. Сега се чудя коя да пусна- нормална течнобазирана или + чпв скрининга. Още не ми е дошъл цикълът, но вече не издържам така да ме подмятат и то добри лекари. Обмислям да влизам тия дни в първата болница, която ме приемат и да махам полипа и да ми направят абразио, да се вижда какво имам и какво не, щото вече ще изкукам.

# 340
Анонимна нали си  в София ? Отиди при д-р Дянкова, тя е опитна  докторка. В София имате голям избор на лекари, не е като в провинцията. От този тест за ЧПВ най- много  да ти  донесе допълнителен стрес  стрес ..

# 341
При нея бях. Каза, че трябва да се знае кои са. Ама.сега виждам, че е пуснала пакета за общ скрининг, а за още 20лв отгоре има и типизиране. И седя и де чудя пред Геника какво да пусна.

# 342
Любопитно ми е какво ще направи и изобщо какво правят лекарите, когато излезе типизирането на ЧПВ? За какво им е нужно?

# 343
Освен конизация не виждам какво друго ще направи. Всичките режат не лекуват.

# 344
Най-много да изпише имуностимуланти и да я вика по-често на профилактика. Друго по-различно няма какво май...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт