Отговори
# 60
Консултирах се с английски лекар и ми каза, че шансът бебето да се зарази с ЧПВ е под 2%. Докато бях бременна се установи.

И в интернет има потвърждение на думите му
“The risk of HPV transmission to the baby during childbirth is very low. Even if babies do get the HPV virus, their bodies usually clear the virus on their own”

Аз бих си направила тест за HPV  и ако е положителен, не бих раждала естествено.....няма смисъл да обричаш детето на носителство, само за да ти остърже евентуално шийката.....

# 61
Ако не си в България, е друго нещо. Но консултация с английски лекар, ако раждаш тук, едва ли е адекватна. Hands V

# 62
Мерси за отговорите.

# 63
  • Бургас
Те там натискат за естествено.....по всякакъв начин. А това с клиърнса, аз лично НЕ го вярвам......

# 64
  • София
Чери, доста категорично налагаш някои твърдения не за първи път го забелязвам. Не е коректно, нито правилно, медицински специалист ли си, че така категорично се изказваш за различни хран. добавки?
Аз имам подходящото образование и пак не смея да изземвам функцията на лекарите, които преценяват какъв имуностимулант да се ползва в конкретен случай. За пример мога да посоча, че се лекувахме с приятелка при един и същ специалист и различни добавки пихме и 2-те.
Не се заяждам, просто обръщам внимание Peace

За протокола аз днес видях заветното отрицателен на генотипирането година по-късно след установяването Simple Smile И направо ще литна Grinning

# 65

Meredith_Grey поздравявам те за хубавите резултати! Дай Боже на всички ни да  са хубави!

Аз чакам резултата от хистологията и просто  съм изпаднала в страшна дупка за съжаление.
Много ме е страх от това какво ми предстои.

# 66
И на мен ми прави впечатление, но я разбирам. В деликатното положение, в което сме , всеки се опитва да убеди първо себе си, че се лекува по най-добрия начин. 

Липсват ми някои потребителки, които даваха безценни съвети, когато аз се включих в темата. Надявам се да са в отлично здраве и да нямат вече 'работа' в тази тема.

Meredith_Grey, лекува ли се и с какво? Манипулации прави ли? Много се радвам за теб Hug

# 67
  • София
Marisia_K, права си Simple Smile Аз точно затова написах и примера да се види, че не винаги не същата добавка означава грешната Simple Smile
Да, лекувах се, с доста бели петънца бях цин1, конизация с ток, после курс с AHCC и Силаут.

Благодаря и пожелавам на всички прекрасни резултати възможно най-скоро! Hug

# 68
Meredith_Grey, би ли споделила колко време приема добаваката АНСС и Silaut  в каква схема, и аз четох за нея.
http://imunoterapia-ahcc.com/

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 13:01 от Bria

# 69
Момичета, имам малко спешно питане. Къде е по-добре да занеса течнобазирана цитонамазка за изследване-Геника или Синево?

# 70
  • Бургас
Аз си спрях Силаута за две - три седмици. Застъпаха се цикъл и болно бебе. Сега пак започвам, че знае ли човек. Иначе си пия и Дим добавките. Ще си пиша час за колпоскоп през Август да видим що е то долу. Надявам се да е все така ОК.

# 71
Момичета, може ли някой да ми коментира резултатите. Много ми е изплашено. чакам д-р Димитров да се обади, но дотогава ще се побъркам.

# 72
Аз не виждам  нищо притеснително: 2Б , ектопия и левкоцити. Предполагам, че ще ти изпишат противовъзпалително лечение.

# 73
Благодаря за отговора! Притесниха ме тези атипични клетки с неясна степен.

# 74
Пише , че са без HPV. Възможно е да са в следствие на друга преминала инфекция, от последвало възпаление или от периода  на цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт