На море в Гърция 2018 - III

• 79 906
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Миналата седмица бях напълнила цяла хладилна чанта с меса - свинско, агнешко, телешко, и два пълни чувала с картофи. Никой не си направи труда да ни провери, и тъй като колата ни е със затъмнени стъкла, дори не пожелаха да видят и детето. Т.е ако имах и друго с мен, спокойно щеше да си мине.

# 286
  • София
Миналата седмица бях напълнила цяла хладилна чанта с меса - свинско, агнешко, телешко, и два пълни чувала с картофи. Никой не си направи труда да ни провери, и тъй като колата ни е със затъмнени стъкла, дори не пожелаха да видят и детето. Т.е ако имах и друго с мен, спокойно щеше да си мине.

Забраната е от петък
https://btvnovinite.bg/bulgaria/zabranen-e-vnosat-na-svinsko-ot- … a-po-svinete.html

# 287
  • Варна
Здравейте, момичета! Simple Smile
Искрено ще се радвам, ако споделеното от мен се окаже от информативна стойност за някой друг пътешественик.[/b][/color] Nature Sunny

Колко хубав разказ !
Дано и други напишат нещичко толкова хубаво Simple Smile

# 288
Здравейте, момичета! Simple Smile
Искрено ще се радвам, ако споделеното от мен се окаже от информативна стойност за някой друг пътешественик.[/b][/color] Nature Sunny

Колко хубав разказ !
Дано и други напишат нещичко толкова хубаво Simple Smile
И на мен много ми харесват историите от преживяното моренце. Започвам да мечтая и планирам следващите години😀
Иначе за тази вече се изкуших да бъде в Пилио, но до септември има много време😢

# 289
Здравейте
правите ли резервации през този сайт
ако може да дадете мнение и впечатления

www.airbnb.com/

# 290
  • софия
Правим, четете отзивите и крайната цена.

# 291
От самото му начало го ползвам, доволна съм!

# 292
Здравейте! Ползвам почти веднъж годишно airbnp без проблем, но с повече ровене и внимание за крайната цена с такса обслужване за сайта и  такса за почистване. Това лято направих първа резервация за Гърция но ще ходя след седмица. 
Някой има ли актуална информация за трафика на маказа към гърция кога се затапва.

# 293
Аз от първи опит ударих греда, а от Airbnb не ми признаха претенциите. Приятелка е със сходни преживявания. Общо взето ако на снимка изглежда хубаво, а в действителност се окаже, че е като евтина реплика, можеш да пиеш студена вода. Висок рейтинг също, оказа се, не е гаранция.

# 294
Здравейте, за първи път ползвам линк с 10% отстъпка на букинга и имам усещането, че нещо не се получи както трябва, защото никъде не ми пише, че ще имам за връщане пари. Мисля, че го направих както трябва - влязох през линка, намерих хотела, направих резервация и получих потвърждение. Но за 10% нищо.
По какво са позная дали въобще ще ги получа?

# 295
По-важното е написано, мога само да добавя, че клиентите на еърбнб като цяло са доста непретенциозни в сравнение с тези на по-традиционните видове настаняване. Т.е. 4 звезди са си "лошо", особено ако са за чистота.
Други отбелязки - ако един и същ имот се предлага едновременно в еърбнб, букинг и/или собствен сайт, в еърбнб е най-скъпо и невинаги само заради таксите, понякога собствениците си слагат там необяснимо по-висока цена (т.е. напълно обяснимо е -- букинг им извиват ръцете за най-ниска цена, достъпна в мрежата, а на личен контакт е логично да може да се договори по-добра).
Airbnb е добър за градско настаняване - където "нормалните" хотели и без това са скъпи, а много хора имат празни апартаменти, и като цяло за имоти, които се предлагат само и единствено в този сайт.

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 22:31 от Параход

# 296
Освен че клиентите са непретенциозни, в Airbnb е повече от възможен и фалшивия рейтинг, защото дори и да канселираш предварително, пак можеш да оставиш оценка. Така че е добре да се гледат и профилите на тези, оставили рейтинг.

# 297
От няколко места чувам, че имало рибен магазин в Кала Нера, а като потърся в ТрипАдвайзър и фейсбук, не намирам адрес/координати. Някой в темата знае ли нещо по въпроса?

# 298
  • София
Някой може ли да ме посъветва от къде е най-добре да наемем моторна лодка в Кефалония? Предпочитаме по-диви заливчета и интересни места за шнорхелинг.

# 299
Здравейте, за първи път ползвам линк с 10% отстъпка на букинга и имам усещането, че нещо не се получи както трябва, защото никъде не ми пише, че ще имам за връщане пари. Мисля, че го направих както трябва - влязох през линка, намерих хотела, направих резервация и получих потвърждение. Но за 10% нищо.
По какво са позная дали въобще ще ги получа?

откъде го взе този линк за 10% отстъпка? Ако някой приятел ти го е пратил - трябва да имаш регистрирана и запазена карта в booking и след като се върнеш от хотела, би трябвало да получиш по картата съответната сума в рамките на 30-60 дни.. Има и други изисквания, трябва да се прочетат условията им.

Общи условия

Активация на акаунт