На море в Гърция 2018 - III

• 79 872
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали място за настаняване /къща, апартамент или хотел/ в Ставрос или околностите.

# 331
Там има само две таверни на плажа. Острия е по-добра, но в края на юни т.г. не работеше. Ядохме веднъж в другата (не помня името й) и беше доста зле. Затова ви препоръчвам да слизате в центъра, там е и много приятно за разходка, осветено, оживено. Таксито е под 5 евро в посока.
И Каламица, и Батис ще са претъпкани с хора по това време на годината, но Каламица поне ви е под носа, в по-ранните часове ще можете да си намерите място, гърците не идват рано.
Благодаря Simple Smile

# 332
Здравейте, бихте ли ми препоръчали място за настаняване /къща, апартамент или хотел/ в Ставрос или околностите.

Преди седмица се върнахме от Ставрос. Бяхме в Maritsas Rooms- бих препоръчала хотелчето, но плажовете там не стават.

# 333
Голям пожар западно от Атина, магистралата е затворена
 https://m.dnevnik.bg/sviat/2018/07/23/3286190_evakuaciia_e_nared … pojar_krai_atina/
Хора, не говорете, нещо страшно е, всички са под тревога, голяма трагедия. Повечето от жертвите са майки с деца. Цялата столица е в паника.

# 334
Ох, горките хора Cry
Казват ли в гръцките медии какво е причинило пожара?

# 335
Подозират умишлени палежи, защото започнаха почти едновременно, но дали е популистко изказване на Ципрас, нямам идея.Няколко са пожарите, а в Кинета пак се разпали. Worried

# 336
  • София
Огромен кошмар, мир на душите им.

# 337
  • София
Ужас.Това е  най~страшното.

# 338
За Кинета се говори,  че са умишлени палежи!
Това е практика за жалост!

# 339
Успях да чуя само 1 изречение по новините,не разбрах има ли жертви овладяно ли е положението вече?

# 340
  • София
До сега жертвите официално са 74. Има много хора, които засега се водят изчезнали. Sad

# 341
  • Варна
До сега жертвите официално са 74. Има много хора, които засега се водят изчезнали. Sad

Какво по дяволите става Sad
Има ли някакво обяснение на тоя кошмар ?

# 342
Има ли в тази тема хора, живеещи в Атина? Синът ми е планувал пътуване  в петък? Предполагам, че не е добра идея да се пътува натам сега, въпреки че казват положението е овладяно. Има вариант за отказ от местата за нощувки, ще загубят само цената на самолетните билети. Но пък ме криткува , че съм негативно настроена... Може и така да е, но аз му казвам чувство за самосъхранение. Ще благодаря за инфо от първо лице  за това как е обстановката там. Уебкамерите ми показват спокойна Атина. Така ли е?

# 343
  • Пловдив
Зависи къде. Ние имаме познати в Атина - питах, добре били, нямали проблеми.
Толкова много жертви..... Господ да ги прости...

# 344
За Атина  и Пирея става въпрос. Вярно, че си е голям град и зависи къде. За туристическите места се интерсувам и около летището.

Общи условия

Активация на акаунт