На море в Гърция 2018 - III

• 79 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Риха Нера - в посока излизане от града на север, бийч бар и ресторант Манос.

# 406
Знаете ли дали дневната карта за автобусите на Парос, важи и за Антипарос и ако не важи, на Антипарос билетите продават ли ги в автобуса или трябва да ги купим предварително.
За Наксос също ме интересува има ли дневни карти и билетите предварително или продават в автобуса?

# 407
Тодоричка, ние сме с три деца и затова не посмяхме да търсим на място. Настройвам се положително, каквото е такова, както мм казва, ами ние няма да стоим в къщата, само ще спим там.

# 408
Здравейте, Може ли да ми препоръчате хотел в Неапол Перамос или Каламици или в района от който сте доволни и биха се съгласили да ни приемат за две нощувки че повечето места искат три нощувки минимум, трябва ми бързо за петък и събота които идват.

# 409
Може ли някой да ми предложи  място в Никити , където готвят вкусно и да не е прекалено скъпо.

# 410
Страхотна тема. Ние всяка година ходим на почивка в Гърция, на гости на наши роднини. Град Гитио ( Пелопонес) е едно красиво градче, с доста плажове и красиви места. Преди седмица се върнахме в България и мога да ви дам информация, че Тоол таксите тази година бяха доооооста повече от миналата. За сравнение ще отбележа 2017г тоол такси Комотини - Спарти - 35 евро
2018г. Комотини- Спарти - 55 евро.
Ако на някой му предстои пътуване, да го има предвид, а също и това, че се подготвяха за откриване още 4 нови диода.

# 411
  • София
Айде и аз за прогнозата за времето Bowtie
Как е Йонийското в края на септември?

# 412
Айде и аз за прогнозата за времето Bowtie
Как е Йонийското в края на септември?

изчислявайки какво чудесно юлско време беше, определено  Септември че бъде Май hahaha

# 413
И аз търся да видя как е времето след 20ти септември на Ситония, дали ще става за плаж?

# 414
В кристалната топка може и да видиш Grinning

# 415
Е хубава работа Simple Smile Ако имаш такава, прати ми я насам.
По-скоро се надявах някой да е ходил и да каже

# 416
Толкова дългосрочна прогноза никой не може да ви даде. За Йонийско море - септември е рисков, дори в началото. За края ще е късмет да е само хубаво, даже като гледам последните години, ще е късмет да не мине някой потоп. На Ситония има повече шанс, но и там последните години има страхотни дъждове през септември. Както и седмици с чудно време.

# 417
Това ме интересуваше, честно казано, имайки предвид времето това лято, се замислям дали изобщо да ходим тази година в Гърция. Ако вали всеки ден, както тук, ще е една скъпа разходка.

# 418
  • София
Били сме на Кефалония в края на септември и беше разкошно времето. Но в деня на тръгването ни обратно заваля и няколко часа по-късно обявиха бедствено положение. Във Фискардо нямаше ток няколко часа.

Последните две години закриваме морския сезон около 20 октомври някъде из Халкидики. И двете години морето ставаше за къпане.

# 419
Ехаа, 20ти октомври си е цял месец след 20ти септември Simple Smile Хайде пак отварям сайтовете за резервации.
Благодаря ви много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт