На море в Гърция 2018 - III

• 79 823
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
По добре при застраховател, макър да ми скъсаха нервите Алианц миналата седмица, свършиха добра работа

# 481
По добре при застраховател, макър да ми скъсаха нервите Алианц миналата седмица, свършиха добра работа

Ок. Така ще направя, дано не ни се налага да използваме застраховката!  Praynig

# 482
  • София

Дано не, при нас се получи малко мискомуникация, но даже искаха да ни изпратят такси за тяхна сметка до Полигирос, което си беше на около 30км път.

# 483
Много благодаря на всички!:heart:

Да не ти развалям настроението, нагласата и почивката, но там работим с мъжа ми в момента Simple Smile

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, ми каквото такова Simple SmileStuck Out Tongue Winking Eye Аз четох отзивите, но като гледах снимки и пуснах гугъл мапс - ми се видя, че не е чак толкова застроено, нито пък че стила е мутрафонски кич като на Слънчев бряг, но явно на място нещата изглеждат различно. Връщане назад няма обаче - през букинг платих оферта без право на анулиране! Sad Ще трябва да се настройваме, че ще е зле - пък то накрая освен да вземе да ни хареса. хихихи

Ние сме малко капризни - особено мъжа и детето - все това не може, онова не им харесва - гледахме да не е съвсем диво място, да има медицински център, да има много заведения за похапване - за да имат избор, да има все пак плаж с поне малко пясък и той да е наблизо - абе 1300 претенции! Simple Smile Пияните англичани все ми се струваше, че ще ги преглътна някак си - надявайки се да не излизам по това време на нощта, обаче липсата на заведения с добра храна ще е голям проблем - от сега си представям как ще ми мрънкат и двамата, че няма какво да ядат........................... Хич ли няма поне една хубава таверна, макар и по-скъпичка?

Двореца на Сиси също ми се видя интересен - пак заради детето. Тази пролет я водихме във Виена и беше много впечатлена от Сиси - ще й е интересно и сега. Малко постен ми се видя на фона на Хофбург и Шонбрюм, но както казах - каквото - такова.............. Simple Smile

Ще проуча и всички други предложения - особено за плажовете. Благодаря още веднъж!
https://youtu.be/7BdBjcKd-q0

От миналата година, в центъра на Кавос, да добиеш представа за какъв купон говорим Simple Smile

# 484
Наемете си моторче, ходете на плаж Аркудила ( невероятен плаж с много ситен пясък и кристално чиста вода) през една гора се минава, на около километър от Кавос, и ще си прекарате супер. А за храна в Керкира (столицата) има каквото си искаш. В Левкими има таверни, но като цяло Керкира не се слави с типичната и вкусна гръцка храна. Но като цяло е добро място за почивка.

# 485
  • София
Здравейте дами,

до миналата година съм изчела всички теми, тази година не съм  и имам следния въпрос ако някой може да ми да каже как да търся локална агенция за настаняване- т.е. как се казва бюрата по настаняване. (Local travel agency) ? Или по скоро нещо трябва да е accomodation ..... нещо си? FlushedFlushed Четох в стари теми , че някои от вас са ги използвали при настаняване в Кефалония. Ще пътувам сама с децата отново, и планирах да е септември и за тогава не е драма с настаняването, но се оказа че пътуването ще е от 18.08.2018 и тогава си е силния сезон все още. Корфу също ми е вариант западен бряг. Благодаря предварително. Винаги съм намирала тук нужната ми информация. Simple Smile

# 486

Не намирам никъде мнения за тук:
http://www.hotelsykiahalkidiki.com/
Някой отсядал ли е?

# 487

Дано не, при нас се получи малко мискомуникация, но даже искаха да ни изпратят такси за тяхна сметка до Полигирос, което си беше на около 30км път.
На нас ни се наложи да ползваме услугите на Алианц това лято, за сефте. Бях много скептична, но ми докараха лекар в 4:30 сутринта, в един абсолютен пущинак.  Бяхме тръгнали да превземаме цивилизацията с колата, но реагираха бързо и не се наложи. Милият сънен човечец ни остави и лекарства за всеки случай. Абе, случихме на адекватни хора. Дано не се налага на никой!

# 488
  • София
Здравейте,
Извинявам се, ако е коментирано, но някой би ли споделил как е времето втората половина на септември на Кефалония - притеснява ме дали ще става за плаж?

# 489
  • СОФИЯ
На Тасос се къпахме на 22ри октомври. Стига с тия малоумни въпроси, ще става ли, няма ли да става Simple Smile За всеки човек е индивидуално. А и не се знае, кога Тръмп и Путин ще спрат да си играят с времето Grinning

Не знам въпроса ми дали е малоумен ама отговора ти със сигурност е такъв.
Трябваше ми спешен отговор и попитах човешки тук аман от професори, разбирачи и капацитети.
Както казах не сме ходили нито веднъж до Гърция, а и никои не е длъжен да ходи, както масово са се втурнали хората да пътуват за там. Това е въпрос на желание, време, възможности и т.н.
Да би трябвало водата да е топла по това време, но все пак въпроса ми е за северните части на Гърция, а колкото до времето е ясно, че година с година, месец с месец и седмица със седмица не си приличат, но питах по принцип стандартно за този период 22-24 септември как е а ти ми ги блещиш тука глупости за Путин, Тръмп и подобни конспирации. Именно за това се казва прогноза за времето, защото не е сигурно на сто процента, но какво ли съм взела да ти се обяснявам живей си в твоя заядлив и злобен свят и да ти напомня, че никои не те задължава да четеш нещо, което ти се струва малоумно, както и да споделяш мнение. Все си мисля, че това е форум, в които хората би трябвало да са си полезни взаимно!!!

# 490
На Тасос се къпахме на 22ри октомври. Стига с тия малоумни въпроси, ще става ли, няма ли да става Simple Smile За всеки човек е индивидуално. А и не се знае, кога Тръмп и Путин ще спрат да си играят с времето Grinning

Трябваше ми спешен отговор и попитах човешки тук аман от професори, разбирачи и капацитети.
Както казах не сме ходили нито веднъж до Гърция, а и никои не е длъжен да ходи, както масово са се втурнали хората да пътуват за там. Това е въпрос на желание, време, възможности и т.н.
Да би трябвало водата да е топла по това време, но все пак въпроса ми е за северните части на Гърция, а колкото до времето е ясно, че година с година, месец с месец и седмица със седмица не си приличат, но питах по принцип стандартно за този период 22-24 септември как е а ти ми ги блещиш тука глупости за Путин, Тръмп и подобни конспирации. Именно за това се казва прогноза за времето, защото не е сигурно на сто процента, но какво ли съм взела да ти се обяснявам живей си в твоя заядлив и злобен свят и да ти напомня, че никои не те задължава да четеш нещо, което ти се струва малоумно, както и да споделяш мнение. Все си мисля, че това е форум, в които хората би трябвало да са си полезни взаимно!!!

А ти знаеш ли колко ни е писнало от за първи път нахлуващи в темата с този жизненоважен човешки въпрос? Щото ако си направиш невероятния труд и неимоверно усилие да се върнеш назад ще видиш колко % от темата се състоят именно от този метеорологичен въпрос, касаещ кълбото на познанието и уменията на Ванга. Да не говорим, че стотици пъти е отговаряно само в последния месец по принцип за септември месец за Тасос, Корфу, Кефалония и т.н.

Та потребителят-мъж може и да беше откровенно директен, но изказа мнението по синоптичния въпрос на доста хора употребяващи темата повече от веднъж. А и за да ти е по-лесно, има едни сайтове като синоптик и т.н.

# 491
  • СОФИЯ

А ти знаеш ли колко ни е писнало от за първи път нахлуващи в темата с този жизненоважен човешки въпрос? Щото ако си направиш невероятния труд и неимоверно усилие да се върнеш назад ще видиш колко % от темата се състоят именно от този метеорологичен въпрос, касаещ кълбото на познанието и уменията на Ванга. Да не говорим, че стотици пъти е отговаряно само в последния месец по принцип за септември месец за Тасос, Корфу, Кефалония и т.н.

Та потребителят-мъж може и да беше откровенно директен, но изказа мнението по синоптичния въпрос на доста хора употребяващи темата повече от веднъж. А и за да ти е по-лесно, има едни сайтове като синоптик и т.н.

Като Ви е писнало не отговаряйте, а просто подминете въпроса ми и това е и се "извинявам", че "нахлувам" в темата Ви, но пак казвам, че няма да търпя обиди и пак ще повторя трябваше ми спешно отговор и нямах ВРЕМЕ да го потърся, и за това попитах тук нали е тема за Гърция все пак не виждам какво толкова нередно съм направила не съм убила човек нали, но какво Ви се обяснявам хайде да не спамим излишно.

# 492
Съжалявам! Опитах се да обясня. Че не разбирате не е мой проблем. А иначе да... стандартно подминавам от доста отдавна такива постове поради горните причини. А и също така всички ние нямаме време да отговаряме на едни и същи питания безброй пъти.

# 493

От миналата година, в центъра на Кавос, да добиеш представа за какъв купон говорим Simple Smile

Малееееееее,  но все пак се надявам лудницата да понамалее  септември и да е далече все пак от нашето хотелче! Simple Smile Нямам просто друг избор, освен да се настройвам положително - хахаха

За моторчето - абсурд - само като се представя аз, мъжа ми и детето на мотор, че и розово фламинго подмишница и ме напушва смях - то годинки, килограми - абе представяш си го! Simple Smile

Кажи щом си там - какво представлява медицинския център - денонощен ли е и има ли медицинско лице, което би могло да включи система с глюкоза ако се налага - за Кавос питам? За столицата съм проучила, че има! Simple Smile Благодаря предварително!

А ето го мостика - И тази баба е нашата : )))) дето се вижда, но заведенето беше малко по встрани вдясно от мостика с много сладки масички, типично гръцки стил.

И да добавя ,че хванахме ей такова дъждовно лято и пак си изкарахме фантастично.

Даааааа и аз така ще се настройвам! Simple Smile Ще се възползвам от предложенията - благодаря!

Anbibian  и на теб благодаря за подробното инфо!

Дано не съм пропуснала някого, но сте ми много ценни - почти съм готова вече с програмата по дни, че и по часове! Simple Smile хаха

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 00:47 от ssiillvvyy

# 494

Малееееееее,  но все пак се надявам лудницата да понамалее  септември и да е далече все пак от нашето хотелче! Simple Smile Нямам просто друг избор, освен да се настройвам положително - хахаха

За моторчето - абсурд - само като се представя аз, мъжа ми и детето на мотор, че и розово фламинго подмишница и ме напушва смях - то годинки, килограми - абе представяш си го! Simple Smile

Кажи щом си там - какво представлява медицинския център - денонощен ли е и има ли медицинско лице, което би могло да включи система с глюкоза ако се налага - за Кавос питам? За столицата съм проучила, че има! Simple Smile Благодаря
Мъжа ми е спасителя, медицински центрове да искаш Simple Smile))) без тях няма да оцелеят тийнейджърите. Системи, отрезвителни, шевове каквото искаш правят. Денонощни са, та даже и хотелите обслужват Simple Smile)))

Иначе за плажа, ако не отидете ще съжалявате, много е як. То и пеш може да се отиде, но си е вървене.

Общи условия

Активация на акаунт