Мами в Италия 8

• 14 926
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
Идеята да си покажем какво се вижда от прозорците ни и някои хубави места не е лошо;)Скоро имаше подобна тема в Клюкарника!
Така че споделяйте  Hug

Леля ни,взимай изпитите и на топло при кака   Heart Eyes

# 211
То и аз преди да се регистрирам доста време ви четох... smile3506

ей, ви на снимки от балкона на новия апартамент

и тук

а това е част от блока

откъм кухнята виждам камбанарията на нашето Дуомо,но в момента има скеле там и нищо не се вижда   Weary

# 212
Ама че сте бързи, пак две-три странички отишли, докато се наканя и аз.
Та, добре дошли на Весна и Дениз, вие сте най-близо до мен, дано някой ден се наканим да се видим. Весна, майка-героиня си, три "маски" и работеща при това!
Дениз, честита бебка и леко бременеене.
Валя, дано баща ти скоро се възстанови. Чудеса стават, да знаеш! Днес баща ми празнува 60 години, а последните 5 от тях са му подарени "от горе" - преди 5 години се почувства много зле, симптоми като на инфаркт, беше малко преди Коледа, един сняг.... Дойде линейката, и доктора реши, че е инфаркт, и каза че ще го карат в Окръжна. Ние обаче му показахме изследвания от две години преди това, на които личеше разширена аорта. И тъй като симптомите на разкъсана аорта са много близки до тези на инфаркта, доктора се подвоуми и накрая отсече - в Правителствена /районната за подобни неща, всъщносте едната от двете за цяла Бг/. Там му направиха скенер и се видя наистина разкъсана аорта. Веднага занасъбираха операционния екип и цяла нощ оперираха. На сутринта още не искаха да ни кажат прогнози, след ден го отвориха наново.... Накрая ни казаха, че точно са били включили изкуственото кръвообръщение, и аортата буквално се е спукала. Въпрос на секунди е било. Та след сравнително тежък следоперативен период, Висене с месеци по болници и санаториуми, да видиш сега баща ми как строи втори етаж, лепи плочки и т.н в Неапол. Та дядо Боже си знае работата.
Тъй, да ви се похваля, днес Борис се издрискал в тоалетната  Laughing Laughing Laughing
Мен ме нямаше и майка ми след като се наобядвал, го сложила на тоалетната - той нищо. Тъкмо му обула гащите и отишли да играят в неговата стая, и го видяла да се надува. Спешила го пак на тоалетната, ама той не искал да продължи. В това време аз й звъннах от долу и тя го оставила сам, като му заръчала "да не мърда". Като се върнала, той си ръкопляскал и си викал "браво" - погледнала и видяла, че си бил свършил работата. И така за награда му дадохме сандалките за море, които тъкмо бяхме купили. Много си ги хареса.
Кали, страхотна гледка! И на мен би ми харесала гледка към морето, ама... Нищо, аз съм пускала много снимки от терасата, знаете я гледката. Иначе двете спални гледат към улицата, която е супер-натоварена, детската има и още един прозорец, понеже е ъглова, гледката е като от терасата, също и на хола и на верандата, която гледа и към една задна уличка. Само кухнята е към съседите, т.е. към кортилето.

# 213
Деси,браво на Бобо..да му дадеш на детенце една целувка и от мене!Виждаш ли ще свикне детенцето..просто му трябва малко време!  Heart Eyes  Peace

# 214
Ай ся, Кала, гледките (пишките) ша си мериме ....  Wink  Wink  Wink  Wink
Да не ви пусна аз една бергамаска гледка на 4 стройни лехи с марули, една с лук и една с чесън, че ще убия рибата  Twisted Evil  Twisted Evil Да не говорим, че и барбабиеттолата ми расте, и днеска 3 фтарии (ако някой не знае плевенската дума за лехи) с чушлета насади мъжа ми рано сутринта преди работа (после се качи с кални обувки вкъщи та го навиках хубаво  Naughty )
И ербеттата под палмите ми е порасла, малко плешива стои, що така   newsm78  newsm78 ....
абе ще снимам и ще видите вие!!!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 215
Валя,давай да видиме лехите...то лесно така да се хвалиш.. Wink
И Лени да постне окосения двор,да видим как се е справила.. Peace

Hug

# 216
Giorgia, мерси за сайта. Ще ни е от полза Simple Smile
Със сигурност ще имаме застраховки, аз даже си мисля, че те са задължителни при престой в чужбина.
Имаме два варианта за пътуване - със самолет и кола, като идеята е да имаме кола там, за да се разкараме нагоре надолу. Ако сме кола ще пътуваме с още едно семейство с микробус. Някой знае ли колко е пътят с ферибот от Гърция до Калабрия или някъде там приблизително?
Донна, дано баща ти да се оправи по-бързо!  Praynig
Белла, с тези снимки направо се размечтах!

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 18:49 от Maris

# 217
Maris няма за какво!  Hug
Фериботите са обикновено от Игуменица или Патра до Бари или Бриндизи..виж тук са сайтовете на всички компании превозвачи,разгледай за цени
http://www.traghettionline.com/grecia.htm

Peace

# 218
Maris няма за какво!  Hug
Фериботите са обикновено от Игуменица или Патра до Бари или Бриндизи..виж тук са сайтовете на всички компании превозвачи,разгледай за цени
http://www.traghettionline.com/grecia.htm

Peace

Gracia Giorgia!  Joy

# 219
 Flutter Моля,моля... Hug

# 220
Препоръчвам ти http://www.superfast.com/Adriatic/English/index.aspx  пътувала съм с няколко от посочените в линка който ти предложиха, но от Superfast  съм най доволна .

# 221
ееее мерси за поздравленията за моята бебка,ама доктора хи4 не бе6е сигурен и само да не се окаже на края моята бебка с пи6ленце  Laughing
Ама каквото и да е ми е все тая,само татито тайни4ко си ме4тае за мома,ама и мъж да е ми е обе6тал 4е пак 6те се радва,6тото ако не се радва 6те яде бой и следва6тия път 6те го карам той да забременява пък да видим дали 6те проявява притенции.
Ето ме мен и днес съм ужасно  Sick
Аман ве4е,ама квото е такова,добре 4е бременността е само 9 месеца,4е ако бе6е по пове4е  ooooh!
Деска ако знае6 как благородно ти завиждам за твоя сладък Борис....минала си най_трудните моменти на бременеене,новородени и тем подобни....сега ве4е си има6 голям мъж дето и да ака в тоалетната се нау4и  Laughing

Ина4е ето я гледката от на6ата тераса:ние сме в кооперация и имаме огромна градина тука с много хубава растителност.Само ме е яд 4е сме на втория етаж,понеже от третия се вижда езерото,ама карай поне не катеря по_малко стълби  hahaha
Това е от терасата на кухнята:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=677337
А това от тази на хола:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=678464
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=677352

# 222
Бимба, страхотни изгледи си имаш и ти!
За завиждането - да знаеш, не си права. И аз по време на бременноста си мислех - веднъж да свърши и да се роди! Особено накрая, че много ми тежеше. После като се роди стреса от тоталната промяна на живота ти е огромен, трудничко е да се приспособи отведнъж човек - няма нищо общо с радостта от раждането и малкото човече. После с кърменето - аз имах страхотни рагади и на двете гърди, направо кошмар. Около 20-я ден се принудих да го кърмя с шише с кърма, която съм изцедила. Така около месец - цедих се и после - с шише. Към третия месец ми писна и боли - не боли, пак кърмене, скоро ми мина и беше удоволствие. Докато не проходи - все си виках, стига с това разнасяне насам - натам, кога ще проходи. Да видиш като тръгна - вече не можеш да го оставиш за момент само.
Та не искам да те обезкуражавам - просто трудното тепърва предстои. Но си заслужава всяка безсънна нощ, само като си протегне ръчичките и те цунка  Laughing

# 223
  • временно във Пицеландия
безсрамници!!!! да сте обърнали внимание колко страници сте изписали само днес? шегувам се бе,много ви се радвам на бърборенето,смао дето и мен ме болят вече очите,предчувствам как следващото прибиране до БГ ще е съпроводено със смяна на диоптъра,та ми е малко зор докато ви изчета.
Лени честито двуколесно возило,сега една кошница ще му закачиш за багажче и ще си много шик  Wink поне аз така го замислям моето
добредошли на новите мами,гледам едната ветеранка направо с три момченца  Grinning
ние с Герито пък вчера ходихме на плаж,беше много смешно,аз без горнище и по някое време дребното се изправя по мен и попресуква,после пуска цицата и продължава с игрите  Mr. Green
и такова желание да е във водата,не мога да я удържа,а още ми се струва хладничка.иначе другите дечурлига не излизат от морето,устните им сини от студ,обаче те нахилени и доволни и една игра пада.нашето и то ги гледа и само вътре иска да ходи там,без кръст останах,нали сме на етап прохождане

# 224
  • в града на младостта
                             CIAO, come  state ?                                                                Извинете ме, че така изведнъж се появявам   при  вас. От време на време  ви чета  и отдавна  искам  данапиша няколко реда тук.  До преди  година и половина  и аз бях в ИТАЛИЯ, работих там 3години в  AREZZO. До колкото си спомням  има от вас живеещи там. вСЕ ОщЕ  майка ми е в АРЕЦЦО. До като бях на работа в странсто съпругът ми и синът ми, който сега е на 13г. си бяха в BG.  Но след като се върнах  у дома с мъжа ми решихме да опитаме да си имаме още едно  bimbo. и  резултатът е на лице в  навечерието на нова година - 29. декември се роди  вторият ни син.   baby_neutral                                                                                                                       МОМИчЕТА, ще се радвам , ако това не ви притеснява от време на  време да се включвам при вас! Пишет: Как сте там? Харесва ли ви живота в Italia.    Ами за сега това  е.                               BUONA    NOTTE a tutti!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт