Мами в Италия 8

• 14 925
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
bella-dani  буона сера от мен!  Hug
разбира се,че можеш да пишеш при нас!Всички са добре дошли... newsm78 Близо до  Арецо е Медеа със съпруга си,но тя отдавна не е влизала да пише!
  Честито ти бебче само радост да ти носи   bouquet
  А за това харесва ли ни живота тук,ами какво да ти кажа..по -голямата част от момичетата ,които пишем тук сме женени или живеем с италианци  Heart Eyes ..така,че щом сърцето ни е довело тук...няма как,приемаме и добрите и лошите неща..никъде не е идеално,но човек се чувства най-добре там,където е обичан!  Peace

# 226

леле, какво става тук!?
много народ- браво, само така.

изглед нямам да покажа, но ето един залез от нашия балкон: ( снимката не е обработвана искам да отбележа)...

ние бяхме таз вечер на жабешки фестивал , кухня романьола... песни и танци на народите с 2 думи. ядат жаби. това е, видях с очите си.
пърженки едни такива..
с колелата.. моя мъж взе да се подмладява извади си байка от гаража, стегна го и ми се прави на джиро д'италия цяла вечер)) сега едва диша, но !  , явно иска да си мисля, че е много трениран  Joy

хех. Гери, тревата не съм снимала ( но колите чисти -да) , щото още не са ми такива правички... лените, дето ги кося, малко... кривацат така да се каже  Wink
казвам ти, ще стане като Уимбълдън нашата трева. Що гущерчета загубиха подслон след моята намеса...

bouquet

# 227
леле, какво става тук!?
много народ- браво, само така.

Аз и още съм поканила..да видим дали ще искат да се присъединят  Wink

Верно снимката е като фотомонтаж...Браво!  Peace

# 228
Гери, валеше, това е момента след дъжда, през прозорците вътре просто светна оранжево и аз изкочих с камерата да видя какво става, извънземни ли ни нападат.
и докато се обуя Дамиано Щрак!
и това е!
истински цветове. уникално е просто

# 229
Супер е !И при нас понякога преди да завали става направо оранжево навън! Peace

Дигам гълъбите..повече от 15 часа съм на компютъра днес..но пък си свърших работата...
 newsm44

Лека нощ на всички!  Hug

bouquet

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 00:10 от Giorgia

# 230
Добро утро !  bouquet
Нещо се успивате днес та първото кафе Coffee май ще предлагам аз да ви е сладко.
Добре дошли welcome  на новите попълнения даите го по смело не хапеме!
Лек ден ,ще пиша повечко като заспи малката!

# 231
  • Italia
Даниела,мерси за кафето  Hug Тъкмо Щях да се опла4а,4е тая сутрин няма закуска  Wink

Много красиви изгледи сте пуснали  Hug  bouquet

Добре доШли на новите попълнения  Hug Агитката взе да нараства сериозно  Peace  bouquet Оба4е напоследък се губят и доста хора  newsm78

Лек ден на вси4ки  Party

# 232
И аз ги видях тия красоти за съжеление аз немога да се похваля с панорама  ,но няма проблеми и така .Ние живееме в историческия център в близост до пристанището , сградата е на 3 етажа ние сме посредата улицата ни е тясна и еднопосочна та срещу нас има други жилища ,а зад нас пак е същото.
Момичета имате ли номера на фирми превозващи пътници преминаващи през Анкона ?

# 233
От сърце ви благодаря за милото посрещане. 
Хи-хи, хареса ми че мъжете ми ще ме носят на ръце... Не ми се вярва да стане, за сега ми се налага аз да нося 1-2 дечица на ръце. Като вечеряме, не пропускат и те да се настанят на колената на мама и татко, но поне е весело.
И тримата са още малки, баткото е почти на 4, а малките на 2, така че все едно имам тризнаци...
Таткото помага във всичко, иначе не знам как щях да се справям. Децата са сравнително кротки, е все ще намерят за нещо да се сдърпат, но е нормално.
Важното е да сме здрави, всичко друго се оправя.
Приятен week-end момичета.

# 234
добър ден и от мен!
тук - жега непоносима.

весна, значи 2 момчета са близнаци , еднояйчни ли са?

# 235
Добър ден на всички! Hug
Днес ще пиша малко,че ръцете ми са уморени пт 3 дни пиша по 12 часа! Crazy
Снощи поканих две нови момичета при нас...така,че ги очаквам тук!  Hug
Лек ден !
  bouquet

# 236
Весна, снимки, снимки искаме  Hug

# 237
Ehoooo,zdraveite i ot men.Ne predpolagah che ima i grupichka na BG mami v Italia...
Kak ste momicheta?Nadiavam se dobre.Az jivea na blizo 30 km ot Torino i sam v Italia ot 5 godini.Chakam bebe-v 15 g.s. sam i za sega osven niskoto kravno naliagane i debeleeneto sas svetkavichni tempove niamam drugi oplakvania.Spored ginekologa bi triabvalo da imame momichenze(dano,dai Boje),no za sega ne sme sigurni 100%.Na 21,merrrrr-coledi ste hodim da pravim tozi ujasno bezmislen i hvarliast v panikata tri test i se nadiavam vsichko da mine gladko.Za sega tova se sestam da razkaja za men...ste mi e priatno da vi opoznaia. Heart Eyes

# 238
Ей ни на и нас!

Бенвенути на новодошлите;)Супер банда се оформяме  Heart Eyes
Амимомми,Честита бебка   bouquet

Деси, браво на Бобо...ще се научи детето,а и тинейджър с памперс виждала ли си,така че споко  Flutter
Снимките са супер...искам и аз лехичка със салатки  Mr. Green
Лени,ама как ги ядат жабите?Пържени ли?Вътрешностите ядат ли?(Бимба, сори,но съм любопитна  Blush ) Ти яде ли?Какъв вкус има?
Даниела,аз ще питам за едни бусове,но е лудница в тях!
Белла-Дани,ами Гери вече ти е казала...има доста + и -,но се свиква!

Нямаме  #Crazy

# 239
Кала(Белла13),майками навремето ми разправяше че било много вкусно да ядеш жабешки бутчета , аз не съм яла .
Спомням си една от моите приятелки си купуваше от деликатесния магазин като се прибирахме след училище и тя също се облизваше само да и ги споменех.
Моя татко яде всевъзможни такива гадорийки ,последно знам че баше пекъл смок на вилата на леля ми.Зная че е ял таралеж,кустенурка за друго не се сещам в момента.
Аз харесвам и супа от охлюви или задушени с зеленчуци.
Аз искам информация да я имам ,за всеки случей може да ми се наложи да пращам работи от тук и мисля че това ще е по лесният вариант.

Общи условия

Активация на акаунт