🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 647
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 080
 Аз не разбрах защо Денди се сдуха по едно време и започна да ги оплюва? Май има неща, които не са ни показани.

# 1 081
  • София
Денди претендира за аристократ, за много ерудиран естет, но не показа нищо такова. Представи се като посредствен тип. Въздух под налягане.  Stop

# 1 082
Не ми хареса атмосферата на вечерята. Нямаше гостоприемство, даже за момент си помислих, че и уважене нямаше ..... от страна на домкина

# 1 083
 А в промото за утре показаха, че Константина нещо се заяжда със Сашка за покривката и. Много дребнаво ми се вижда. Било хавлия...ами добре, отнеми и точки от крайния резултат щом не ти харесва, но защо трябва да правиш дискусия за това?

# 1 084
Оф, две вечери подред клоуни Whistling.....Денди, големи претенции и не мога да разбера на какво отгоре, с гостите се държа ужасно, аз и друго не очаквах! Sick Чудя се със Сашка от къде ги вадят тия тоалети, вероятно наистина от магазините за втора употреба! Ужасно скучна вечер, и скучно меню, нищо особено!
Сашка пере ли я тая дантелена лентичка на врата, тррета вечер ще е с нея на утрешната вечеря! Sick Тя явно и е много любима, и за анцуг става и за бяло сако? Shocked

# 1 085
Денди е поредната социална карикатура, но поне е забавен, и някак миловиден. Безопасна игла. Евгени Минч. е друга бира, чини ми се отмъстителен, злобен и гонещ карез. Мразя такива хора и гледам да стоя надалеч от тях. Денди е едно пиянденце с претенции, но поне не търси мъст.

И голям зор за хавлията - покривка. Е, и хавлия да е. Какво. То, смях, то, чудо. Дребнава работа.

# 1 086
Денди е поредната социална карикатура, но поне е забавен, и някак миловиден. Безопасна игла. Евгени Минч. е друга бира, чини ми се отмъстителен, злобен и гонещ карез. Мразя такива хора и гледам да стоя надалеч от тях. Денди е едно пиянденце с претенции, но поне не търси мъст.

И голям зор за хавлията - покривка. Е, и хавлия да е. Какво. То, смях, то, чудо. Дребнава работа.

точно така мисля и аз. евгени е адски противен /макар навремето да съм контактувала с него и се държеше супер нормално/, този е леко забавен + ми става жал за него. според мен в живота денди не се прави на претенциозен, предполагам, че е интересен за общуване, ако усети, че не може да се прави пред теб.

# 1 087
Денди го приемам като някакъв шут за обществото! Но тази вечер дори не си направи труда да е забавен.....беше отегчен и скучната вечер мина още по вяло!

# 1 088
Аз не разбрах защо Денди се сдуха по едно време и започна да ги оплюва? Май има неща, които не са ни показани.
          Не му хареса, че гостите ядат и дори "си изяли всичко" ! Не било изискано да се яде, нещо такова каза. Сосът "консоме" вероятно наистина е бил много вкусен, но Денди реши, че се преструват и лицемерничат.  Защо трябвало да ги забавлява:hushed:!!???! Ами защото е домакин, ма@@@ му. Като беше на другите на гости, как се забавляваше. Сиренето щял да види дали ще го изядат цялото.....Голяма злоба. Е че защо да не го изядат, ако е в чинията им????
Той как си хапваше предните вечери????
Но в интерес на истината Сашка наистина ядеше твърде лакомо и може би защото не е първа младост, това не изглеждаше красиво. Забелязала съм, че когато младо момиче яде с апетит, това даже е секси, но при по-възрастни жени си е направо Weary

# 1 089
Сашка като цяло няма никакво държане, с размазаната си уста с цикламено червило, лаппаща в несвяст и на мен не ми беше приятна гледка! Sick

# 1 090
  • София
https://nova.bg/accents/view/2018/08/31/225586/%D0%BD%D0%BE%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/
Ето новите участници за другата седмица. Някои не са много нови де. Grinning

# 1 091
  • София
Няма отърване от семейство Джаферович просто.
Много ми се иска да поканят някои от жените с кулинарни блогове. Ще е интересно.

# 1 092
  • София
Много ми се иска да поканят някои от жените с кулинарни блогове. Ще е интересно.

И аз искам да ги видя в предаването, но ми се струва,че ще посрамят шеф Манчев с готвенето си. В този сайт има топ кулинарки. Възхищавам им се.

# 1 093
  • София

И аз искам да ги видя в предаването, но ми се струва,че ще посрамят шеф Манчев с готвенето си. В този сайт има топ кулинарки. Възхищавам им се.

И аз им се възхищавам. Във фейса съм член на няколко кулинарни групи. Много им се кефя, колко са сръчни, тъй като аз не съм Joy А какви десерти правят. BirthdayCustard

# 1 094
  • София
От участниците през идващата седмица не са ми познати Ангелина Ангелова и Ерсин Мустафов.

Липсват ми Мари и smileys. Може би са в отпуск.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт