🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 648
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 065
  • софия
Денди обича чашката. Личи си. Живее в дна от преките на Мария Луиза, близо до Халите. Работи в театър. Нормално е да се види в тези райони. Когато не е пред камерата се държи по-нормално.
Денди живееШЕ там, сега живее зад 7мо и се подвизава в този район. Редовен е на Кристал Laughing

# 1 066
  • София
Не знаех, че живее на друго място.

# 1 067
  • софия
Ако имаш път по Шишман, Гурко, Кристал, отледай се Wink Твърде вероятно е да го видиш да се разходжа с нестабилна походка и готини, нестандартни дрехи. Доста е колоритен. Аз го харесвам. Харесва ми чувството му за хумор и поведението. Много се запи след като се разведе.

# 1 068
  • Sofia
Крайно време е да го поканят във Фермата Stuck Out Tongue Winking Eye
...нали всеки сезон има по един звезден пияндурник,макар,че в миналия не им се получи с Ласкин Wine Glass

# 1 069
  • София
Ако имаш път по Шишман, Гурко, Кристал, отледай се Wink Твърде вероятно е да го видиш да се разходжа с нестабилна походка и готини, нестандартни дрехи. Доста е колоритен. Аз го харесвам. Харесва ми чувството му за хумор и поведението. Много се запи след като се разведе.

И бившата му съпруга беше пияндурка. Помня как се беше напила на едно парти и ги дадоха двамата, даже имаше интервю с тях.
Според мен не е лош човек, пред камерата важничи и се прави на смехурко доста често. Много обича да употребява думи и изрази, които той си е измислил. Наподобява на Евгени Минчев, но със собствен стил.  Wink

# 1 070
  • софия
Малко ми е като защитна броня поведението му, добър човек ми изглежда, не го познавам.

# 1 071
  • София
Доста често го срещах на Мария Луиза, когато все още е живеел в този район. Сутрин разхождаше кученцето. Разговаряше със съседи и се държеше нормално.

# 1 072
Сашка ме уби с това мляко с грис. Дъщеричката й милата, май хич няма певчески данни. Не мога да разбера защо постоянно се извинява със семейството си, Сашето, че не си е разгърнала потенциала. В интерес на истината, не изпя никак зле всички тези песни, които бяха различни от чалга. Май наистина си е сбъркала стила на пеене.
Колкото до Денди. На мен всички ми изглеждаха пияни. Освен детето и кучето.

# 1 073
  • софия
Доста често го срещах на Мария Луиза, когато все още е живеел в този район. Сутрин разхождаше кученцето. Разговаряше със съседи и се държеше нормално.
Да, аз по обяд го виждах, познаваше се с продавачките в магазините, спираше, говореха си, те закачаха Хининус.
Колкото до Денди. На мен всички ми изглеждаха пияни. Освен детето и кучето.
Joy Нали Сашка не им даде да пият. Даже Гери Турийска каза, че това им дало възможност да говорят за по-сериозни неща. Но Денди определено беше доста наквасен, въпреки малкото отпуснато количество. Той отиде подготвен.

# 1 074
Може да се е нажмуцал със шампанско в лимузината, докато са пътували към дома на Сашка. Абе те хубаво се изгавриха с мръсните чаши, ама да не забравяме, че жената има проблем със зрението. Нали разправяше, че не виждала с едното око. Мъжът й не знам къде блее. Да вземе да й купи една миялна машина, че да не се мъчи.

# 1 075
Той, мъжа и май вятър го вее на бял кон. Имам спомен, че нещо не им върви брака. Май насилник някакъв си падаше. Сашка е доста плаха, направо наплашена, една такава стресирана. В Брадъра, като ставаха скандали, тя цялата се разтреперваше. Много е наплашена милата, мисля, че има някакъв психологически момент в цялата работа и е свързано със семейните и отношения. Даже и снощи, като показа спалнята, каза - ето тук спя аз. И като показа гардероба, каза, че това са нейните дрехи, е и на мъжа ми, вика, ама той е инкогнито. Нещо такова. Според мен,  Сашка много я е очукал живота, не е успял да я отрака, а направо я е прецакал. Или тя се е прецакала сама. Няма значение, но е видно, че не и комфортно и не се чувства добре.

# 1 076
Когато Сашка участва във ВБ, хайде, да не казвам 99, но едно 90 процента от потребителите тук я подкрепяха.
Така сладко си хапваше, все търсеше храна, една такава мила и добра.
И да, и моето мнение е, че съпругът й я е съсипал психически, доколкото съм чела в пресата.

# 1 077
Денди дали пльосна черешите и ягодите върху картите Grinning
За десерт овощия ,падам Grinning
С неговия хумор имам чувството че се подиграва постоянно и на всички...

# 1 078
денди се изложи. много претенции, бая пропуски. средно меню, средна декорация /там очаквах много повече/, малко усилия. изглежда нещастен човек, както и сашка.

# 1 079
С неговия хумор имам чувството че се подиграва постоянно и на всички...

а добро утро

Общи условия

Активация на акаунт