🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 655
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Sofia
Е те от джоба ли си плащат? Нямат ли хонорар за снимките + бюджет за пазаруване от предаването? Съмнявам се да поемат лично разходите.
Значи си ги е спестила в пазвичката...Rolling Eyes
Утре Денди с тез аспержи и гъши дроб ще фалира Money

# 1 051
Утре Денди с тез аспержи и гъши дроб ще фалира Money

Той е бохем. Имаше някакви снимки как си пийва с пиянките около централната баня. Според мен той не мисли много за парите, които харчи.

# 1 052
  • Sofia
С тази  снимка с пиянките някакъв беше направил рисунки и ги продаваше Joy

# 1 053
 Да, точно. Но аз подозирам, че снимката не е била инцидентна, а че той си пие от пластмасови бутилки по пейките, нищо че се прави на аристократ.

# 1 054
Според мен не се отличава много от пиянките! Whistling

# 1 055
Ох, бях забравила тази вечеря... Не бих яла нищо , което е готвила Сашка. Изглежда ми повлекана, разхвърляна вехтошарка. Пък ако ще и 10 тона брокат да си сложи

# 1 056
Като сме на тема Денди,той как точно изкарва парите които харчи?
I'm just say'n Grinning

# 1 057
Ох, бях забравила тази вечеря... Не бих яла нищо , което е готвила Сашка. Изглежда ми повлекана, разхвърляна вехтошарка. Пък ако ще и 10 тона брокат да си сложи
Абсолютно

# 1 058
  • София
В другата тема пишат, че редовно го засичат пиян по улиците, и пиел в градинката май на Кристал беше, с местните пиянки.

# 1 059
В другата тема пишат, че редовно го засичат пиян по улиците, и пиел в градинката май на Кристал беше, с местните пиянки.

да, редовно го засичам точно там, когато се връщам от работа. пият бира в пластмасови големи бутилки. понякога е сам, понякога с всякакви. виждала съм го и да излиза от секънд хенд до женския пазар. според мен той не е заможен. намерил си е някаква ниша и кюта.

# 1 060
Този човек си е пияница. Във едно живо предаване на вип брадър преди време, беше коментатор, се напи и го изгониха от студиото
Сега в черешката на тортата също си личи, че обича да си пийва
Не искам да го казвам, но повечето самотни хора са така

# 1 061
  • Sofia
Нали е писател,може да се издържа от продажбата на книгите...
Много ми е изкуствен и фалшив "аристократ",като Е.Минч.,само че оня има и купена титла за лорд...парвенюта Angry
И аз съм го виждала в ВУ,то тия дрехи от къде другаде да се купят,от антикварни или втората...

# 1 062
  • София
Денди обича чашката. Личи си. Живее в дна от преките на Мария Луиза, близо до Халите. Работи в театър. Нормално е да се види в тези райони. Когато не е пред камерата се държи по-нормално.

# 1 063
  • Sofia
Като какъв кадър е в театъра,гардеробиер ?

# 1 064
  • София
Нямам представа, но работи в някой от софийските театри.

Общи условия

Активация на акаунт