🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 11 (тема 4)

• 104 644
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 095
Все още повторения ли излъчват? Тези от другата седмица мисля, че не съм ги гледала newsm78

# 1 096
  • София
Другата седмица няма да са повторения, а нови епизоди. Джеферович и Патрашкова вече са участвали, за Рени не знам. Другите са нови за мен.

# 1 097
Другата седмица няма да са повторения, а нови епизоди. Джеферович и Патрашкова вече са участвали, за Рени не знам. Другите са нови за мен.

Благодаря! Значи ще гледам, повторенията ги пропуснах.

# 1 098
На мен ще ми е интресно да го видя този Ерсин. Джереми са яка група.
Обаче...от Джаферович и родА вече взе да ми писва. Досадни станаха и двамата.
Патрашкова ми е направо противна.
Ангелина Ангелова ми е напълно непозната.
Рени след Сашка е логично продължение. След млякото с грис на Сашето, от Рени очаквам сутляш.

# 1 099
  • София
Рени го раздава по-висок клас от Сашка. От това, което прочетох, заложила е на агнешкото.

# 1 100
Най-вероятно майка й ще сготви. Покрай "Смени жената" стана ясно, че живеят заедно и си я ползва като домашна прислужница и бавачка.

# 1 101
  • София
Не съм я гледала в "Смени жената". Сигурно е интересно предаване.

Няколко пъти минаваме през Ресилово. Много исках да видя къщата на попфолк дивата, но не я видях. Sad

# 1 102
  • ВАРНА
 За Рени Нобела ли иде реч?

# 1 103
  • София
За нея.

# 1 104
Линк от участието на Рени в " Смени жената".
https://www.btv.bg/video/shows/smeni-jenata/video/reni-i-donika- … mejstvata-si.html

# 1 105
Не съм я гледала в "Смени жената". Сигурно е интересно предаване.

Няколко пъти минаваме през Ресилово. Много исках да видя къщата на попфолк дивата, но не я видях. Sad

Тя е на крайна улица, не се вижда от главната улица. И е обградена от високи стени, та няма какво да видиш.

# 1 106
  • София
Харесвам Рени. За нея не е проблем да спечели достатъчно пари и да закупи нови имоти. В Черешката ще ми е интересно дали сама ще готви и какво ще предложи / освен агнешкото /.

# 1 107
  • Sofia
Ангелина е участвала в музикалните формати,сега е ПР на хотел Маринела/дават я днес по новините/,пише книги,има дете...живее с момчето без ръце Михаил,който е депутат в НС.

# 1 108
Не просто живее, а са женени. А преди това май беше гадже на Силвестър Силвестров.

# 1 109
  • Sofia
Не знаех,че са се оженили,да са щастливи Heart

Общи условия

Активация на акаунт