СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 791
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 1 110
Дидева, благодаря за разяснението за смените. Ние забравихме да питаме на място, точно за това. Flushed
Видяхме познати лица Joy , които надлежно ни обясниха, че не се знаят класни ръководители и извънкласни занимания все още, също и организацията, като цяло, заради новото ръководство. Wink
Прогресивното си е прогресивно, бързо, ясно и точно мина всичко.
А като видяхме това на вратата, детето реши, че сме объркали кабинета за записване:
Скрит текст:
Браво, че си я снимала. Аз забравих, а и той май не видя надписа Hug

Ооо, много й се израдвах на тази табелка, едва навих девойката да я снимам/ хич не ми дава вече да я снимам/. Това ми е и доказателството, че сме се записали:))))

Дидева, пак имаш тайни канали за инфо, днес рових в сайта, изчетох какво ли е, вкл. че има и Зумба курс, но такава инфо не срещнах, Благодаря! Каквото -такова.  Аз няма да ходя на училище!!!

# 1 111
Нямам тайни канали. Joy Това е от миналата година. Може новият директор да промени традициите.

# 1 112
  • София
Имаше и майки орлици - Моето дете няма да спи в една стая с еди кое си! - а те бяха 6 момичета и си се бяха разпределили по приятелски в 2 стаи. Страшни драми бяха, много мразя такива капризи.
Angry Шегуваш ли се??? То това не са никакви орлици, тези са просто невъзпитани егоцентрици  Close
Екскурзиите няма как да имат задължителен характер, но е факт, че от 1 клас се започва едно облъчване колко ще е забавно, колко са доволни всички, колко е хубаво на зелено училище - 4-5 дни без мама и тати. При това, преди въпросните "мама и тати" да знаят цената на това удоволствие. Мишо от 1-4 клас не е пропускал екскурзия. После класната им 5-7клас имаше малки деца и явно не можеше да отсъства от къщи - та екскурзии с преспиване нямаха никакви - еми не е ОК така. Не че е имало проблем със "сплотяването", но пък вечно излизаше с номера, че са наказани, че не заслужават, че не я слушали и не се наемала да ги води, пък вечно ги мъкнеше по мероприятия из София - излиза, че да ги натовариш на автобус 72 или да ги поведеш пеша през Борисовата градина е по-лесно, отколкото да ги заведеш на Шипка, организирано...
Прехвърлям се на търсене на школа по английски. Може да си продължи в Британика, но пък гледах, че АВО предлагат курс в петък, един път седмично и се замислих дали не е по-добре така - да върви като поддържащ, ненатоварващ. Британика са си два пъти седмично...ще го мисля още. Трябва да се върна и да прочета какви други школи препоръчахте, че с Британика имам още един казус - сега живеем до един клон (Мадрид) но това лято ще се местим в друг квартал, а там удобен клон няма....Има сравнително близо до училището, но пък няма гаранция, че часовете ще позволяват да се синхронизира удобно преди/след училище...Сега виждам в платформата за записване часовете за 1 срок, но втори срок са обратна смяна и може да се окаже неудобно, пък вече няма да имам други опции... Такива неща дойдоха на дневен ред, това паралелно с избор на мебели, килими, чинии и тем подобни дреболии.
Знам, че някои от вас имаха седмокласник и зрелостник едновременно, аз за разнообразие комбинирах седмокласник с проект за кухни, бани, избор на плочки, материали, котлони, печки и тем подобни. Както се досещате - когато мъжът ми повишеше мнооого тон, че е крайно необходимо да избера печка - отивах в първия магазин за техника и посочвах "ТАЗИ" - кой-знае какво съм си купила...предстои да разбера Joy

# 1 113
  • София/Благоевград
И 1АЕГ искат "отпусно"........... Sad

# 1 114
  • София
Мандаринка, планирате да продължи и тази година с английския, въпреки новия език ли? Аз мисля да направим пауза. За една година си мисля, че няма как да го забрави, особено като продължи да гледа филми без субтитри и да чете книги.

# 1 115
И 1АЕГ искат "отпусно"........... Sad
И 30-то. Обясних на мъжа ми, че не трябва, но той е изпълнителен и ще ходи в понеделник да го вземе.

...Просто НЕ разузнахме предварително самите училища, преди да наредим желанията си за първо класиране, после участвахме и за второ класиране. Оказа се, че сайтът и името на специалността на училището, което бяхме поставили на второ желание, са ни подвели...
Същото се случи и при нас. Но за огромен късмет балът се вдигна с 52 точки в сравнение с миналата година и не ни стигнаха 2 точки за тази паралелка, която бяхме сложили за 1-во желание.
Затова ще пиша и на бъдещите седмокласници - много добре да си проучат, най-вече за техникумите, какво се учи по специалните предмети.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 17:13 от Не се сърди, човече

# 1 116
Мандаринка, планирате да продължи и тази година с английския, въпреки новия език ли? Аз мисля да направим пауза. За една година си мисля, че няма как да го забрави, особено като продължи да гледа филми без субтитри и да чете книги.
[/quote

И аз сматам , тази година да остане само с англ. език, който няма да е нов за нея , но до сега е учила интензивно немски. Мисля, че няма да го забрави , чак пък толкова за една година.

# 1 117
  • Sofia
Здравейте момичета! Синът ми е приет в 133 РЕ/АЕ на първо класиране и така и не се преместихме напред на второ. Трябва да го записвам в понеделник и сега влезнах на сайта на училището да видя дали са качили списъка с приети деца на второ класиране. Качен и като видях приема е намален с цяла една паралелка. С РЕ / АЕ имаше на първо 52 деца а сега 32. Нещо не разбирам. АЕ/ РЕ - 20 децa, с ФЕ / РЕ - 25?????

# 1 118
Записахме се в 73-то НЕ/АЕ!

Успех на всички за трето класиране!

Вихрогонче, с теб сме!

# 1 119
Здравейте момичета! Синът ми е приет в 133 РЕ/АЕ на първо класиране и така и не се преместихме напред на второ. Трябва да го записвам в понеделник и сега влезнах на сайта на училището да видя дали са качили списъка с приети деца на второ класиране. Качен и като видях приема е намален с цяла една паралелка. С РЕ / АЕ имаше на първо 52 деца а сега 32. Нещо не разбирам. АЕ/ РЕ - 20 децa, с ФЕ / РЕ - 25?????
Това са списъците САМО от второ класиране. Двайсет са приети на второ класиране. Останалите шест са се записали след първо. Същата е ситуацията и с РЕ/АЕ. От 52 приети на първо класиране, 20 са се записали. Тези 32 са класирани и/или прекласирани на второ класиране.

# 1 120
Сега. Ако не знаете, за двете статистики справките са генерирани от един и същ продукт и носят идентична информация. Ми тва е  Mr. Green Не изневеряват на принципите си  #Sniper

# 1 121
  • Sofia
Дидева, много ти благодаря. Нещо явно не се ориентирах

# 1 122
  • София
И понеже не просто не го харесахме, а ИЗОБЩО не го искаме като училище, затова решихме да рискуваме с участие в третото класиране. Принципно не сме рискови играчи. Този път мислим, че ни се налага. Ами това е Flowers Four Leaf Clover
При тази мотивация третото класиране е напълно оправдано. vihrogonche, стискам палци и УСПЕХ!:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf Clover

# 1 123
  • София
Пак ли някой, някъде се изказа?
Ама аз наистина си мисля, че това поведение е тенденциознзо. Не може да е случайност!
Вече ме гони параноя, че темата се чете и всичко това е лично отмъщение.
Толкова е абсурдно всичко...

# 1 124
Слънчева, споко Wink Не се е изказал Simple Smile Но за тях явно е едно и също, щото маркират или флаг 1 или флаг 2 и трябва да носи идентична информация. Ама не.

Общи условия

Активация на акаунт