СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 976
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 330
Като майка на бъдещ седмокласник ви следя от известно време 😊 виждам колко много усилия трябват и от децата, и от родителите за справяне с матурите... та в този ред на мисли, опитвам се да намеря Книга за ученика по математика за 7 кл. на изд. Архимед, но навсякъде е изчерпана.
Ще съм много благодарна, ако някой я има и реши да се отърве, срещу заплащане, разбира се.
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук и моля евентуално да ме ориентирате къде да търся...
И последно -  поздравления за всички записани и късмет на чакащите!

Ако е туй четивото, с радост ще Ви го даря 😋.

# 331
Помагалото е поръчано 🤗 Благодаря на antonia и на другите, които се отзоваха 🌷🌷🌷
Като майка на бъдещ седмокласник ви следя от известно време 😊 виждам колко много усилия трябват и от децата, и от родителите за справяне с матурите... та в този ред на мисли, опитвам се да намеря Книга за ученика по математика за 7 кл. на изд. Архимед, но навсякъде е изчерпана.
Ще съм много благодарна, ако някой я има и реши да се отърве, срещу заплащане, разбира се.
Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук и моля евентуално да ме ориентирате къде да търся...
Тук е налична https://www.book.store.bg/p168525/kniga-za-uchenika-po-matematik … ajna-alashka.html

# 332
Еее, писали сме по едно и също време 😕😕😕 все пак много благодаря!

Ако е туй четивото, с радост ще Ви го даря 😋.

# 333
Някой пробвал ли е да влезе през РУО, за онези управления, които имат вход на страницата си? Примерно София-регион?
Скрит текст:
Редактирам се. Пробвах с входящ номер от НПМГ, излиза си първото класиране. Системата е ужасна. Така можеш да провериш всички входящи номера в София-регион примерно.

Дидева, какво точно имаш предвид? Тоест, къде в РУО - София влизаш?
Нещо не се ориентирам.

# 334
Ако можете да отмените поръчката? От София съм и пари не искам, ще се радвам само да се ползва, защото ние не сме го отваряли 😁.

# 335
  • София
Санака, честито на детето и теб.
И аз като Белинда се сещам за няколко  юристи(предполагам добри в професионалисти) , някои от които не познавам лично, но много харесвам заради гражданската им позиция.
Далече съм от тази сфера.

И аз като Санака ще похваля гарджето, което не е предмет на тази тема(седмокласната)
Надявам се, че след 3 години ще пиша това, което Облачна, Яна и ТМ пишат за тяхното бивше училище - наше ще е от есена Simple Smile... Т.е. още утре Wink

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 19:21 от Desem

# 336
  • София
Sanaka, честито за/на каката! Щастлива майка си!
Desem, честито и на вас! Няма как да не сте доволни, още повече като знам в чии ръце попадате! Можеш да си спокойна, че детето е случило на Учители!

# 337
  • София
Мерси на всички за пожеланията! Hug И това мина. Сега остава само времето да се оправи и да започвам с лятото /и няколко дела да минат, де/.

# 338
BGR1981, добре дошла в "общността" Bowtie

Благодаря, особено ми е приятно твоето приветствие. Smiley
Отново - най, най-искрени благодарности за целия труд! Някак, на фона на цялата отчайващо-чиновническа действителност, така ми ставаше мило и обнадеждаващо да срещам тук мислещи и интересуващи се хора, четящи ( с разбиране) наредбите, стоящи с цялата си добронамереност и гражданска активност зад гърба на останалите, а и най-вече - обединени зад най-смисления национален интерес - образованието на НАШИТЕ, а не на собствените си деца!

/ Лоренца, тъй като темата с кавичките е особено деликатна тази година:joy:, и въпреки че ме цитираш съвсем граматично правилно - аз да си уточня / за да не се объркват разни четящи без разбиране м0нчовци/: използвах думата общност с цялата си почит при наименуването на събралите се тук. Пиша това с риск да ми вземат точки за тълкуванието на кавичките, но разчитам че  "така наречената скиорска лавина /пързалка", дето ни подхлъзна всички на 03.07, е заета с изготвяне на второ класиране и не чете тук, а и вече прежалих въпросните точки Joy /

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 20:32 от BGR1981

# 339
  • София
Санака, честито на детето и теб.
И аз като Санака ще похваля гарджето, което не е предмет на тази тема(седмокласната)
Надявам се, че след 3 години ще пиша това, което Облачна, Яна и ТМ пишат за тяхното бивше училище - наше ще е от есена Simple Smile... Т.е. още утре Wink
Честито и успех на детето!

# 340
ООО, Санака Сан, честито. Начи, тая вечер пиеньето от теб, така го разбрах аз  hahaha

# 341
  • тук-там
Пак имаме повод да полеем Simple Smile Честито, Санака! Оправи ги девойките, отпускай душата!

# 342

Здравейте !!!  Ако все още търсите Книга за ученика по Математика - издателство Архимед  - разполагам със запазен ексемпляр .

# 343
  • София

Да си похваля и голямото гардже - излезе класирането в СУ. Имам си юристка! Grinning

Успех на наследничката Ви! Честито на щастливата мама!

# 344
Аз мислех,че съм единствината проверяваща сайта всеки ден...днес ми изчизна бутон класиране...джуркат се значи пак...чакаме и това е....

Общи условия

Активация на акаунт