СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 151
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 390
  • out of space
Стискам палци и аз! Дано класирането излезе днес!

# 391
Чакам,чакам с вас!

# 392
Изморих се от изпреварващи надежди, че този път няма да чакат последния ден. Вече се настроих, че класирането ще излезе утре, пък ако ни изненада - добре дошло! И препоръчвам на отговорните лица като съставят График за дейностите... да уточняват кои дейности са ДО определената дата и кои НА датата. Защото класиранията коректно можеха да ги зададат НА 03.07. и НА 12.07. !!!

# 393
Да, съгласна съм, че издевателстват над нас с това "До ... включително" - пълна подигравка.

# 394
Стискам палци и аз! Дано класирането излезе днес!
От твоята клавиатура, в божиите очи. Или на Кастрева в сърцето😂
П.п. Ако си още в района, мини да се видим. На ВИП-а съм😁

# 395
  • софия
  Секция,,класиране"е изчезнала.До вчера виждах старото класиране.Дано пуснат новото днес.

# 396
  Секция,,класиране"е изчезнала.До вчера виждах старото класиране.Дано пуснат новото днес.
Joy

# 397
Дано ги пуснат днес. Моето си счупи ключица и се надявам да се зарадва на желано класиране. Успех на всички ☺
Бързо оздравяване!Дано второто класиране да зарадва детето!

# 398
Висто Благодаря ☺

# 399
Успех на всички! Аз тръпна заради детето на една колежка, дано има радост днес!

# 400
  • София
Аз само да кажа на Пенева, че хич не я харесвам Rage Всички, които сте успели след две момчета да връзвате опашчици и да плетете плитки, да купувате роклички и кукли - хич не ви харесвам Rage Да си знаете! Laughing

# 401
Аз само да кажа на Пенева, че хич не я харесвам Rage Всички, които сте успели след две момчета да връзвате опашчици и да плетете плитки, да купувате роклички и кукли - хич не ви харесвам Rage Да си знаете! Laughing

Я кажете сега, коя е тази Пенева, която май само аз не познавам???Simple Smile

# 402
И ние чакаме, но без нерви. Желанието на което е класиран е МГ, а това което желае е техникум. В първият случай ще учи немски и математика, а във втория ИТ. Никой не знае кое ще е добре за детето, тъй че съдбата и късмета ще решат.

# 403
Хайде, не остана! Дано Тази-чието-име-не-споменаваме да се смили, да намери копчето на компютъра и да пусне днес класирането! Успех!

# 404
  • София
Лелеее, отварям и като видях колко сте изписали, викам сега ще си сипя едно бяло и сядам да се радвам на второто класиране. Ама - тц! Frowning1

Пенева, и във втората фаза си екстра. Аз още къмто средата на годината споделих, че вече и на бухал не приличам. Weary Но си бях казала, че ако тази година оцелея, ще съм безсмъртна. Bowtie

Предложението за класиране по избор от списъка и предполагаем /от РУО?/ бал много ми хареса. Grinning Излиза, значи, списъкът с всички паралелки и тези, за които може би ще ти стигне бала са оцветени в зелено, другите - в червено. И почваш да си избираш. Класиране на принципа - първи по време, първи по право. Тъй и тъй не спим преди класиране - ще чакаме откриване на изборната сесия. Пак ми се привидя картинката от фондовата борса. Joy

Общи условия

Активация на акаунт