СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 87 160
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 420
Това е по-скоро за правописната тема, но тъй като отлично илюстрира отношението на хората, поддържащи системата, към задълженията им, позволявам си да го пусна тук. Грешката в седмокласните профили стои още от миналата година.

# 421
Онлайн платформата за кандидатстване с менютата "бутони" много ми заприлича на уличната игра "ТукА има - тука нЕма" - има класиране - нЕма класиране. Защо изчезва бутонът, а не се провява просто в него и второто класиране... за мен е загадка ала "Агата Кристи"....

# 422
  • София

След слънчева 13 и любимец 13, освен да взема да стана 13-тата годеница на принца... Stuck Out Tongue Winking Eye

редактирам се, по-подходящо ще е Щастливец 13 Joy
Може и Любимец 13. Smile

Тук сме групата за подкрепа. Имаме другарчета, с които чакаме и стискаме палци.

oblachna, вчера като запрегръщах г-жа Пенева, а тя само повтаряше: " Много добри деца, много!". Това в ОНОВА кафе.....
Мда, само с едно не успя да се справи г-жа Пенева - да налее знанията с фуния. Жива и здрава да е жената!

# 423
  • София
Защо изчезва бутонът, а не се провява просто в него и второто класиране... за мен е загадка ала "Агата Кристи"....
Бутонът не изчезва сам. Дидева го взе за аватар. Дидева, кога най-после ще го натиснеш? Smiley

# 424
Като защитя докторска степен. Innocent

# 425
  • София / Пловдив
Изчезването на бутона още снощи стартира нова порция емоционална драма вкъщи... Щерката е залепнала за сайта. А аз сънувах поредното класиране 😄

# 426
Добре, че на моята не съм ѝ дала достъп до сайта, за да не се тормози постоянно пред компа.

# 427
  • София
Че ти на тема "Кандидатстване след 7-ми клас", отдавна си я защитила. Не мога да разбера онези от МОН, как не са се сетили да ти предложат оферта? Не се шегувам.

# 428
  • София
Не мога да разбера онези от МОН, как не са се сетили да ти предложат оферта? Не се шегувам.
Ама на тях такива хора не им трябват...

# 429
Аз от два дни не го виждам....🤣

# 430
Дидевааааа, къде са ти малките букви и точки пред името!?! Ей, сложи го този червен бутон и ти изчезна "малкото" име! Scream (ст.н.с., проф. д-р т.н., инж. и други такива!)

# 431
Даже не искам да ги чета вече тези от МОН, доста ми паднаха в очите. Като гледам каква е безобразието навсякъде, не знам. За какво толкова тръпка и напъни покрай класирания, всичко е извън нашия контрол, колкото и децата да полагат усилия, успеваемостта не е гарантирана. Жалко, наистина много жалко и демотивиращо. Със сигурност се надявам със второто дете на не ми е толкова напрегнато когато е 7 клас. Има няма 6 години дотогава/.....
А за майстора- и моя мъж твърди, че при смяна на мъжа се получават различен пол деца. Тук таме има несъответствия при познати, и той е много мнителен, но аз имам брат също и там не смее да повдига въпроса:)
Аз ако знам, че ще е момиче ще родя веднага трето, но ако се пръкне мъжко, ще се гръмна/ ако е и лъв/!

Хайде, малко остана до утре, скоро всички ще разберат кой къде, надявам се да има малко "смели" за трето класиране:)

# 432
  • София
Аха, то на чужд гръб и сто тояги са малко Laughing

Еее, не сто, само четири. Wink Пък и нали обещах четвъртото да не е тояга, а тесла. Joy

# 433
Признаха за човешката грешка, не че това ви грее и ще ви върне нервите...
https://offnews.bg/obshtestvo/choveshka-greshka-dovela-do-gafa-s … istar-684187.html

# 434
  • София
Моля дайте съвет, момичета и момче. Simple Smile Новак съм във форума.
Има една по-актуална тема за Испанската гимназия и тя е създадена от потребител, който май вече не е много редовно в bg-mamma. Много бих искала да променим името на темата, защото сегашното е посветено на конкретен випуск, и да си я продължим с родителите, които ги интересува училището. Писах лс до създателката на темата с това предложение, но нямам отговор. Не бих искала да създавам нова тема. За 164 гпие има няколко, започвани и зарязвани теми. Много ми е странно, явно наистина името на Волдемор не се споменава много-много. Ха ха
Другите гимназии си имат дълги, дълги теми с продължения- 1ва, 2-ра и т.н., а тук- нищо. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт