СЕДМИ клас–12–И Силата и Слънцето са с нас -Второ класиране!(09.07.18–15.07.18)

• 86 936
  • 1 271
  •   1
Отговори
# 915
Съжалявам, че спамя тук, но не мога да изпратя лично съобщение. N_nova, успях да отменя поръчката и, ако няма други желаещи за сборника на Архимед, с удоволствие ще го взема 😊 🤗
Ще пробвам утре в работно време и ще пиша, много благодаря 🤗

b][/b]
Еее, писали сме по едно и също време 😕😕😕 все пак много благодаря!
Ако можете да отмените поръчката? От София съм и пари не искам, ще се радвам само да се ползва, защото ние не сме го отваряли 😁.
[/quote
Пощата ти е недостъпна, забранени са лични съобщения. Затова пиши ми на n_nova@abv.bg да се разберем. Не съм отваряла днес, сбръчках се от работа.
За статистиката, няма промяна: оставаме в Прогресивното, същата паралелка. Детето доволно, а аз нямам сили за повече разочарования.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 17:51 от n_nova

# 916
  • София
Само АГ-тата в София не се сдобиха с ново име в тази тема. Joy

СМГ - Бузема
Испанската - Волдемор
НПМГ - Прогресивното
НЕГ - Конското
ФЕГ - Мария Луизиана

# 917
  • София
Утешете ме, че природната с английски няма да е много различна в 119 и 93!
119 ни се размина с 10 точки. 🙄

# 918
  • София
Ето ме и мен. Ние пак сме си в 93 то с английски и био. Явно това ще е.
Доколкото чух 93 има нова директорка отскоро, която сериозно се е заела да подобри училището, обяви прием от следващата година на 5 паралелки първокласници (преди бяха 2 или 3).

# 919
  • София
Тя и тази паралелка е нова. И био ще бъде на английски.

# 920
Скрит текст:
СМГ - Бузема
Испанската - Волдемор
НПМГ - Прогресивното
НЕГ - Конското
ФЕГ - Мария Луизиана
То АГ навява достатъчно асоциации. Innocent

# 921
  • София
Скрит текст:
Цитат
"Да се запишете там където сте. И да се от пишете след обявяване на местата."(съветът с цитат)

Не съм сигурна, че е възможно. То така все би се възползвал - записва се, пък после ако се освободи място да отиде там?
Не само е възможно, а и често практикувано.

Т.е. сега я записвам, където е приета, и след това, в случай че обявят свободно място в гимназията, в която искаме, подавам ново заявление, така ли? И чак ако я приемат там, я отписвам?

Не, така не става. За да подадеш за трето класиране, трябва да си изтеглите документите.
По-горе написах как се прави - 1. записвате след второ класиране ; 2. излиза списък със свободни места. 3. Ако има желани от вас паралелки, изтегляте документите от училището, където сте записани 4. подавате заявление за трето класиране.
Малко е рисковано, защото не знаеш колко деца с по-висок бал ще се целят в тези свободни места, но понякога има добри попадения.
... И никой не знае за мястото, което сте освободили.

В тази връзка, искам да попитам, възможно ли е за трето класиране да се кандидатства за място, което не фигурира в списъка със свободните места? Като хипотезата е, че наистина това място може да е освободено след излизане на списъка.

# 922

СМГ - Бузема
Испанската - Волдемор
НПМГ - Прогресивното
НЕГ - Конското
ФЕГ - Мария Луизиана

Ооо, има - Пералните Wink))

# 923
Утешете ме, че природната с английски няма да е много различна в 119 и 93!
119 ни се размина с 10 точки. 🙄

Ако много желаете 119то, следете им сайта редовно през учебната година, съобщават, когато имат свободни места.

# 924
  • 1st floor
Непокорна,от любопитство питам.... с колко точки падна балът на паралелката, в която сте сега - 15-тата поред в заявлението ви 32 -ро, АЕ с ФЕ.  Не съм от София и не съм "потопена" във вашата класация, аз следя моя регион... и  някои околности...
Ами, трябва да погледна първата и втората статистика за минималните балове, за да ти кажа, но в момента не са ми под ръка линковете...

Diana Nikolova 597255, радвам се, че намирам дружки!  Hug

# 925
  • София
Скрит текст:
СМГ - Бузема
Испанската - Волдемор
НПМГ - Прогресивното
НЕГ - Конското
ФЕГ - Мария Луизиана
То АГ навява достатъчно асоциации. Innocent

Санака, много късно дойдоха тези имена, а можеше да объркаме бъдещите поколения още повече ( да се чете Mr Green) Joy

Дидева, Joy
Добре, че избягахме от АГ-то, Yana и ТМ ме разбират!

Да ви кажа, ЦРУ-то пред блока работи. Всички баби знаят кога излиза класирането. Наложи ми се да върна до магазина за бонбони Flushed .
Мислех утре, след записването да отговарям на въпроси, но пуберско сърце не трае! Много е щастлив! Heart

# 926
Не разбрах каква се оказа причината за разликата в минималните балове в посока нагоре.
За училището, в което учеше досега, минималният бал за второто класиране е с над 50 точки по-висок от минималния за 1-во, направо се облещих като видях Laughing

# 927
  • край голямата локва
Може да няма реално свободни места за второ класиране, а това е бал на дете което вече е било класирано там и не е могло да се придвижи напред.

Но това е по- вероятно за отделна паралелка, за цяло училище- едва ли. newsm78

# 928
Ние се преместихме в испанската с португалски. Лично аз съм много доволна Simple Smile))) имаме ли майка на някой съученик тук

# 929
  • София
Ние се преместихме в испанската с португалски. Лично аз съм много доволна Simple Smile))) имаме ли майка на някой съученик тук
Има- Nata. Вижте в темата на 164 гпие: http://m.bg-mamma.com/?topic=984944

Общи условия

Активация на акаунт