Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 896
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И моята никога не е замирисвала, въдила мухъл и т.н. , а километражът и е огромен. Пера с течни предимно / след един дерматит от прах/, но винаги купувам паралелен внос или при възможност си го купувам лично от чужбина. Няма универсален прах, който да пере на всекиго, всичко. Simple Smile Тук много хвалите Персил предназначен за Бълфария, но на мен работа не ми върши.

# 406
Тя и при нас като гледам тенденцията е постепенно да се налагат течните и капсулите, както бях писала и по-напред в темата.

А замислила ли си се защо ги налагат? Производителите имам предвид..Wink

Дали е заради твоето или заради тяхното удобство....
Аз също чета темата, макар че рядко се включвам, така че съм прочела и компетентното мнението на Гес по този въпрос.

# 407
Значи си наясно кой и поради какви причини ги налага и си разбрала, че НЕ е защото са по-добри...

# 408
  • Somewhere far away
Аз пък от скоро ви чета и не знам кой и поради какви причини ги налага.
 Ще ме просветлите ли ?

# 409
Значи си наясно кой и поради какви причини ги налага и си разбрала, че НЕ е защото са по-добри...
Не знам защо се обръщаш към мен и искаш да водим безсмислен диалог?

# 410
Производството им е доста по-евтино Simple Smile

# 411
Аз в последно време ползвам Forest - прах за цветно пране - и съм доста доволна. Изпира добре, а и мирише приятно. Чисто бели дрехи имаме малко вкъщи и не купувам прах за бяло.
От капсули никак не съм доволна - не ми се изпират и оставят следи по дрехите, защото рядко пера на високи температури. Течни също не използвам.

# 412
На Персил капсулите перат добре, тези, които са с прах + гел. Обаче се случва да се залепи на стъклото и да не се разтвори хубаво тази част, която е с прах. Не са удобни.

# 413
В последната година се върнахме пак към прахообразните прахове. Взимах течни прахове(Персил, Ариел, Первол) от Турция, но нямаха така желания ефект за мен. Преминах на прахообразни и веднага се видя разликата. Пералнята вече няма никаква миризма. Преди купувах всеки месец на Хиитман препарат за пералнята-никакъв ефект. Съжалявам, че в големите вериги не предлагат Tide и се налага да ходя до Метро .

# 414
А да попитам - какво мислите за цветоулавящите кърпички? На мен са ми много удобни и често ги ползвам, но не съм сигурна дали са съвсем безвредни... На какъв принцип ги улавят боите?
Опитах се да намеря повече информация за това във форума, но не се ориентирах много.

# 415
В Турция праховете са с предимство.Течни и капсули има малко.Вьпреки големите чували ,турските прахоже са много качествени.
Редовно се зареждам от там,напр в Кипата всяка седмица правят промоции ,Ариела,Персила са им много качествени.И у нас може да се купят в магазини които зареждат оттам и на добри цени.

# 416
  • Пловдив
Не само праховете им са по-качествени ,таблетките за сьдомиялна сьщо и всички препарати.Аз от там винаги си купувам ОМО и за бяло и за цветно,винаги го има и изпира чудесно,особено този за бяло.

# 417
Не мога да преживея огромните чували и дозировка на праховете им. От нашия Персил се слагат 100 мл/65 г, от техния – 215 мл/150 г. Това е над два пъти повече като обем и тегло. Предпочитам по-концентрирани продукти. Не намирам и разлика в качеството, че да си докарвам херния и да си заемам цялото шкафче с един прах.

# 418
  • София
Aйде без такива категоризации на кило. 11г. съм прала в една и съща пералня основно с гел и капсули - нищо й няма, не се е вмирисвала, не е мухлясвала, в момента я ползва друг човек - още си работи безотказно. Петна изпирам свякакви с гел, та и качеството е ок.

Това ще да е някаква пералня-чудо, щом и петна всякакви маха с гел, приказка... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Няма лошо, пери както намериш за добре. Simple Smile
И какво чудно има гел да маха петна? Новата ми пералня /на над 1г./ също пере с течни и капсули и нямам проблем с петната. Вярно че една част от изпирането се дължи на качествата на пералнята, ама и препарата за пране има значение. Та, не виждам какво смешно има гел да изпере петно, ако е качествен. Твоето невежо изказване е смешно в случая.

# 419
  • Пловдив
Целта оправдава средствата.За мене не е проблем да пренеса 2пакета прах за пране от колата до асансьора и после в кьщи,ако си заслужава.А с Омо Aktive бялото ми пране е наистина искрящо бяло,пера го на 70 градуса и тьмното ми пране е добре изпрано с Омо color,разделям на черни,дьнки и подобни и сьбирам ведньж седмично 1пералня с червени.Тьмни и червени пера на 60градуса и вече 4години с турското Омо нямам проблем с избеляване на цветовете.Това,разбира се,е мое лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт