Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 915
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Единият им ПРАХ Скип е с белина - клинекс...та той много избелва. Да се внимава какъв точно се купува 😊.
В какъв цвят кутия е този Скип?

# 391
  • София
Покажете ми гръцки Скип и Диксан за цветно.
Dixan , Dixan Duo Caps

# 392
  • София
Благодаря ви момичета! Безценни сте!!! Значи ще търся да си закупя Скип таблетки и гел за цветно и Диксан прах за цветно. На самите гелове и таблетки предполагам си пише , че са за цветно пране?

Купи си прах за бяло. Останалото не си заслужава. В БГ имаме много по-голямо разнообразие прахове за цветно (и бяло), които са с отлични показатели. Гърците НЯМАТ прах за цветно, както беше обяснено по-горе. Ползват за такъв течните перилни препарати, които (многократно е коментирано и доказвано научно във форума) са много по-вредни, с по-лоши качества и вмирисват пералнята.
Дай си парите за нещо по-смислено от Гърция - маслини, зехтин, такива неща... Ерата на гръцките прахове за пране отмина отдавна.

# 393
  • София
Скрит текст:
Благодаря ви момичета! Безценни сте!!! Значи ще търся да си закупя Скип таблетки и гел за цветно и Диксан прах за цветно. На самите гелове и таблетки предполагам си пише , че са за цветно пране?

Купи си прах за бяло. Останалото не си заслужава. В БГ имаме много по-голямо разнообразие прахове за цветно (и бяло), които са с отлични показатели. Гърците НЯМАТ прах за цветно, както беше обяснено по-горе. Ползват за такъв
течните перилни препарати, които (многократно е коментирано и доказвано научно във форума) са много по-вредни, с по-лоши качества и вмирисват пералнята.
Скрит текст:
Дай си парите за нещо по-смислено от Гърция - маслини, зехтин, такива неща... Ерата на гръцките прахове за пране отмина отдавна.
Aйде без такива категоризации на кило. 11г. съм прала в една и съща пералня основно с гел и капсули - нищо й няма, не се е вмирисвала, не е мухлясвала, в момента я ползва друг човек - още си работи безотказно. Петна изпирам свякакви с гел, та и качеството е ок. Това че има некачествени гелове и капсули - има, ама то и некачествени прахове има, така че това не е критерии.

# 394
  • Somewhere far away
аз отдавна минах на гел и капсули. сега предимно с капсули пера и съм доволна. не бих се върнала на прах.

# 395
  • София
Здравейте,

Моля, да ми препоръчате прах за цветно. Искам да сменя Персил за известен период, но миризмата на Ариел не ми харесва, а Денк мит трябва да следя всеки път дали е взет от чекмеджето или е останал на буца и да доливам вода. Така че ако има нещо друго читаво според вас, ще се радвам да ме насочите. С всички останали неща съм запозната - дългите програми, по възможност високи градуси и доп. изплакване, нямам проблеми с прането, просто искам малко да разнообразя от Персил.

# 396
Въх...стреснах се. Защо така агресивно? Grinning

А, и оня прах е Есекс, не еКсес..

Диксана има различни видове - има си за цветно има си и за бяло, не е само лавандулата за цветно.
Моля за малко помощ. Гръцкият прах  Еssex ( мисля така се изписваше) дали е добър. В зелена опакавка е. Видях и Ариел -регуляр , това  универсален ли  е? В Гърция има ли изобщо прах за цветно или всички са универсални и за бяло пране?
Аз между ексес и скип бих си взела скип. Скип-а е доста по-висок клас от ексеса, който е нисък клас. Ако сте на ваканция - ексеса става да го ползвате докато сте там и ако нямате петна, ама ако искате за се запасите за бг - няма смисъл. По-добре си вземете скип  гел или таблетки. Таблетките стават и за ароматизатор в гардероба /докато бъдат използвани за пране/, т.к. всеки 2 таблетка са отделно опаковани.

Малина, може би прах Омо за цветно, но рядко го пускат на промо, за жалост.

# 397
Няма как да снимам кутията на праха Диксан колор, защото съм я изхвърлила и няма защо да влизам излишно в обяснителен режим. Аз твърдя, че съм си купувала такъв прах от Гърция, пък който иска да вярва. Реагирах просто на твърдението, че нямало такъв там.

# 398
Аз скоро бях в Гърция. Никъде не видях (както и в последните поне 5 години) кутия прах, не туба течност, на която да пише color. Когато съм питала продавач отговорът е бил - цветни перем с течен.

# 399
Тя и при нас като гледам тенденцията е постепенно да се налагат течните и капсулите, както бях писала и по-напред в темата. Възможно е да е бил и лимитка, защото вървеше като подарък към Диксан кутия за бяло.

# 400
  • София
Aйде без такива категоризации на кило. 11г. съм прала в една и съща пералня основно с гел и капсули - нищо й няма, не се е вмирисвала, не е мухлясвала, в момента я ползва друг човек - още си работи безотказно. Петна изпирам свякакви с гел, та и качеството е ок.

Това ще да е някаква пералня-чудо, щом и петна всякакви маха с гел, приказка... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Няма лошо, пери както намериш за добре. Simple Smile

# 401
Тя и при нас като гледам тенденцията е постепенно да се налагат течните и капсулите, както бях писала и по-напред в темата.

А замислила ли си се защо ги налагат? Производителите имам предвид..Wink

Дали е заради твоето или заради тяхното удобство....

# 402
И аз пера само с течни препарати...на промоция , предимно на 40 градуса.Пералнята ми е Канди на повече от 10 години ,но не се е размирисала и досега не е ремонтирана.Не искам да прозвучи като заяждане..само констатация.

# 403
  • Пловдив
В Турция праховете са с предимство.Течни и капсули има малко.Вьпреки големите чували ,турските прахоже са много качествени.

# 404
И още нещо - защо не са изчезнали праховете, щом чорбите и капсулите са по-добри /по-добри според някои от тук списващите де/..Wink

Общи условия

Активация на акаунт