Перилни препарати и омекотители – 54

• 73 916
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Прах или гел е?
Няма универсален прах - има такъв с избелители и такъв без кислородни избелители.
Течните стават и за цветни дрехи, независимо какво е изписано на тях - дори гелът да е за бяло пране, той съдържа само оптични избелители и реално не избелва, само оптически...

От Гърция си заслужава да се вземе прахообразен Скип.
За цветно прахове има качествени и у нас.

За Ариел регулар - ако НЕ виждаш върху кутията надпис color, значи е прах с избелители, тоест за бяло пране.

# 376
  • София
Аз си донесох от Гърция скип / прахообразен и гел/. Прахообразния определено е по-добър, но и течния пере / но на 60 градуса/.

# 377
Здравейте , този прах съдържа ли кислородни избелители?

# 378
Essex е прах, произведен в Гърция от Rolco Bianil. Нисък клас е, макар че през 90-те беше много популярен в България като отлично изпиращ прах.

Здравейте , този прах съдържа ли кислородни избелители?

На опаковката пише, че съдържа, но в информационния лист не пише да има избелители, така че кой знае.

# 379
Благодаря Flowers Hibiscus

# 380
  • Пловдив
В Гърция няма прах за цветно,а само течни.Скип вьв всичките му версии е само за бяло или универсален.Евентуално Dixan лавандула може да се използва за цветно.

# 381
Единият им ПРАХ Скип е с белина - клинекс...та той много избелва. Да се внимава какъв точно се купува 😊.

# 382
  • София
В Гърция няма прах за цветно,а само течни.Скип вьв всичките му версии е само за бяло или универсален.Евентуално Dixan лавандула може да се използва за цветно.
Диксана има различни видове - има си за цветно има си и за бяло, не е само лавандулата за цветно.
Моля за малко помощ. Гръцкият прах  Еssex ( мисля така се изписваше) дали е добър. В зелена опакавка е. Видях и Ариел -регуляр , това  универсален ли  е? В Гърция има ли изобщо прах за цветно или всички са универсални и за бяло пране?
Аз между ексес и скип бих си взела скип. Скип-а е доста по-висок клас от ексеса, който е нисък клас. Ако сте на ваканция - ексеса става да го ползвате докато сте там и ако нямате петна, ама ако искате за се запасите за бг - няма смисъл. По-добре си вземете скип  гел или таблетки. Таблетките стават и за ароматизатор в гардероба /докато бъдат използвани за пране/, т.к. всеки 2 таблетка са отделно опаковани.

# 383
Нито Ариел, нито Диксан, нито Скип имат вариант color в Гърция. Има варианти на нашия Первол (там се казва Персил), които са специално за цветно, но това е специализиран продукт, light duty. В Гърция нямат heavy duty перилни препарати за цветно за разлика от нас, така че бих се придържала към нашите продукти за цветно, които са повече от разнообразни.

# 384
Точно от Гърция и аз съм взимала Диксан color, така че има.

# 385
  • София
Нито Ариел, нито Диксан, нито Скип имат вариант color в Гърция. Има варианти на нашия Первол (там се казва Персил), които са специално за цветно, но това е специализиран продукт, light duty. В Гърция нямат heavy duty перилни препарати за цветно за разлика от нас, така че бих се придържала към нашите продукти за цветно, които са повече от разнообразни.
Диксан и скип има, за ариел не знам.

# 386
Правите ли разлика между прах и гел, или на всичко казвате прах?

# 387
Благодаря ви момичета! Безценни сте!!! Значи ще търся да си закупя Скип таблетки и гел за цветно и Диксан прах за цветно. На самите гелове и таблетки предполагам си пише , че са за цветно пране?

# 388
Покажете ми гръцки Скип и Диксан за цветно.

# 389
  • Ловеч
Единият им ПРАХ Скип е с белина - клинекс...та той много избелва. Да се внимава какъв точно се купува 😊.
В какъв цвят кутия е този Скип?

Общи условия

Активация на акаунт