ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 108
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Аз от интервюто му с Теодора Духовникова преди премиерата на "Вездесъщият" по телевизията, останах с впечатление, че ще участва. Водещата спомена за снимките и той кимна с глава, което за мен значеше, че ще снима.

# 61
Аа, Батко ви ще участва, на сто процента😁😎👍

# 62
Не са толкова луди, че да ги изкарат и тримата, най-вече Димитър и Велислав. Все пак един сезон играха.

# 63
Kога изписахте още една тема  Laughing
И аз скоро се бях замислила, че преди последния сезон, Диана пускаше постове, свързани с участието си в него, а в момента пази пълно мълчание. Засега май само Mарта, Hаум и M.Mонев са "потвърдили" за следващия. Hо останаха десетина дни до началото на снимките, скоро ще се разбере повече.

Аа, Батко ви ще участва, на сто процента😁😎👍
Хъмбъл, той ли ти каза , ти пита ли го в Cт.Загора  Laughing

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 20:04 от Zlati***

# 64
Тази снимка ме кефи, затова я слагам Simple Smile

Дона, за теб Kissing Heart
Скрит текст:

# 65
Попитах го не дали ще участва, защото съм сигурна в това, а дали няма да му напишат ролята по-главна. Бъдете спокойни 🤗

# 66
Злати, мерси. HugСега ще ти пиша на лично, тъкмо ще ми спестиш едни 15-20 лв.,които не ми се дават щом става въпрос за Калин Терзийски. Joy

Аз не съм си и помисляла даже, че няма да участват, затова съм спокойна и не ги мисля тия неща. Диана според мен щеше да си каже, ако нямаше да я има в 6ти сезон. Няма за какво да мълчи, не е като някои други хора все пак.

# 67
Дона, за теб Kissing Heart
Скрит текст:

Оххххх, никога няма да отслабна Sad
Ще си остана дебела, грозна и сама.....поне ще съм нахранена
Изглежда много вкусно!

Яни, тя не е Нейно Величество все пак, кой изобщо се вълнува от нея Wink

# 68
Дона, както казваше една приятелка навремето: По-добре дебели и задоволени, отколкото дебели и незадоволени /разбирай гладни/ JoyJoyJoy

# 69
Като взехте да говорите така без нищо, че няма да участват тримата, си припомних момента преди финала, когато се самонавивахме, че ще разделят Зорница и Марио. Joy Сега сякаш се повтаря. Успокойте се бе, никой не е казал или дори загатнал, че ще излизат. Grinning

# 70
Ама то цялата книга ли е за нея или само дадена глава?

Да ви кажа, гледах сериалa NCIS, там актрисата 10 дни преди началото на снимките за новия сезон отказалa да подпише нов договор, а до това време всички продуценти, екип, фенове са убеди, че ще мине добре като всеки път и всички ще са налице, та за това си мислех разни неща Joy Много я харесвах, прочем нейната героиня изпращах пак на летището, все на изпращане ми върви Joy

Перличке, изглежда много вкусно Simple Smile

# 71
Момичета, не се филмирайте предварително, нали знаете Don't trouble trouble until the trouble troubles you Joy
Няма повод да мислим, че друг, освен Дария и Димо ще излезе. Хъмбъл, ама не казваш той какво ти отговори Thinking
Майче, Дона, благодаря Simple Smile
Ето един виц, някак се сетих за него Joy
Скрит текст:
Той:
- Защо плачеш?
Тя:
- Казаха ми, че съм дебела...
Той:
- О, я стига глупости! Взимай два стола и сядай при нас.

# 72
Момичета, не се филмирайте предварително, нали знаете Don't trouble trouble until the trouble troubles you Joy
Няма повод да мислим, че друг, освен Дария и Димо ще излезе. Хъмбъл, ама не казваш той какво ти отговори Thinking
Майче, Дона, благодаря Simple Smile
Ето един виц, някак се сетих за него Joy
Скрит текст:
Той:
- Защо плачеш?
Тя:
- Казаха ми, че съм дебела...
Той:
- О, я стига глупости! Взимай два стола и сядай при нас.
Само се подсмихна, ама аз го тълкувам като - Дааа😁

# 73
Абе щом Ралица явно няма да излиза.....спокич!!!!!
Ще има да им се умилявате и да ги хейтите и в другия сезон Wink

# 74
  • София
Бях, запичнала да се притеснявам, че от 4 часа никой не е писал. А то имало нова тема, че даже и сте я преполовили 😂

Хъмбъл, топлиш ми душата с новините за Батко. Благодаря за темата 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт