ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 11

• 22 137
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Пак сбърка името. Научи се, моля ти се.

Нямам муза... Disappointed

Скрит текст:

Цяло чудо е, че си успяла да напишеш и толкова. Joy

# 91
Когато леко се преувеличава щото няма как да пресъздадем действителността, като примерно показния арест на Готев, съм ок. Ама такива елементарни неща могат да поизпипват. От друга страна, той като е специализирал детска хирургия е можел да понатрупа междувременно опит в коремната.
Ди, а не може ли да ги кара едновременно? Grinning

А това с детската хирургия е много яко и да вземат да го поексплоатират малко.

# 92
Нали правихме анализи истински ли изглеждали целувките,кое било техника .Гледаме с моя мъж 4 сезон,когато починаха мъжа на Романова и още един пациент по едно и също време в реанимацията.Мъжа ми е пожарникар и е карал курсове как се оказва първа помощ ,нали ако заумира някой трябва да го свестяват.Вяра и не помня кой друг беше почват да правят сърдечен масаж на двамата пациенти,при което реакцията на мъжа ми е - Ама май никой от тия лекари не знае как точно се прави сърдечен масаж а ?
По този повод,ако на нас ни изглеждат смешни целувките,замисляли ли сте се ако някой лекар гледа филма колко смешен и абсурден им изглежда.Знам,че имат някакви консултанти,дето ги обучават там,но това е само колкото да заблудят непрофесионалисти като нас,иначе сигурно са доста смешни за лекарите.

# 93
Дулсинея, казах ти да не бързаш...
Наблегни на качеството Grinning Сипи си вино, пусни си музика или погледай хубав филм, поговори с готин мъж по телефона, или почети книга /може любовна Wink / и музата все ще дойде Joy

Зайко, то понякога лекарското им битие изглежда смешно и за непрофесионалистите Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 21:11 от Little Pearl

# 94
Когато леко се преувеличава щото няма как да пресъздадем действителността, като примерно показния арест на Готев, съм ок. Ама такива елементарни неща могат да поизпипват. От друга страна, той като е специализирал детска хирургия е можел да понатрупа междувременно опит в коремната.
Ди, а не може ли да ги кара едновременно? Grinning
А това с детската хирургия е много яко и да вземат да го поексплоатират малко.
Не мисля, че може, освен, ако не иска да не спи. Всяко си има определен брой модули и теоретична част, които трябва да се минат в определена година, практическа част, даваш дежурства, ходиш си на работа. Как работиш на две места едновременно и спасяваш брат си? Може пък в болницата също така да няма две места по тези специалности.
И сега се сещам, а Хинова как изкара петгодишна специализация по съдова хирургия за два сезона? Animal Smiley Cat

# 95
  • София
Е то и Ина беше завършила университет от Ivy Leage, пък накрая какво се оказа - срещнала Фотев на жълтите павета.
Има толкова недомислуци в сериала, че по- добре да не се вглеждаме.

# 96
Точно това щях да кажа - колкото повече чоплим, толкова повече недомислици и глупости ще открием Joy Май по-добре да ги оставим така, че не се знае дали за следващия сезон ще има поне една вярна история, за която да се хванем Simple Smile

# 97
Ееееее че болницата е един голям клюкарник, много достоверно го направиха Animal Smiley Cat

# 98
ДиДи, мислиш ли я?

# 99
Ахх, Перличке как ме изпревари. Joy
Мдааа, много е слабичка, ще се счупи бе. Confused

# 100
хахахах Мисля я, нали проучвах къде спи. Ама и на Митака се надявам цял ден, пък цялата енергия при нея отива Animal Smiley Cat Сори

# 101
А в първи сезон каква хубава дупара имаше наше Диде.....идеална беше!

Не ми се смейте, ама комшийките, дето в събота сутрин пускат Тони Стораро, преди малко бяха надули "Яката дупара, яката дупа, кой ше я бара, кой ше я бара"...докато се усетя, си тананиках "яката бицара, яката бицара, кой ше я бара, кой ше я бара" Joy
Дулсинея, казах ти да не бързаш...
Наблегни на качеството Grinning Сипи си вино, пусни си музика или погледай хубав филм, поговори с готин мъж по телефона, или почети книга /може любовна Wink / и музата все ще дойде Joy
Не познавам готини мъже. А, имаше един, ама едва ли ще ми вдигне. Joy

ама виж, винце...

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 21:36 от Анонимен

# 102
Същата си е Диде, тя така си изглежда на снимките по-слабичка, щото сте свикнали да я гледате в медицинско облекло.

# 103

ама виж, винце...
М, хич никак ли? Rolling Eyes Чак пък толкоз?
Абе познаваш един готин, ама той още не те познава Simple Smile
хахахах Мисля я, нали проучвах къде спи. Ама и на Митака се надявам цял ден, пък цялата енергия при нея отива Animal Smiley Cat Сори
Ох, Ди, не ми казвай, че си проучвала всяка къща във Варвара...  FlushedJoy Е тя Майчето каза - тези от Марс сигнали не ги ловят Joy

# 104
ама виж, винце...
М, хич никак ли? Rolling Eyes Чак пък толкоз?
Абе познаваш един готин, ама той още не те познава Simple Smile
Ми не..малко съм задръстена. Освен това не съм хубава, пък те на такива се лепят.

Ааа, мъжОвете едва ли са във Варвара Grinning
А и в тая Варвара едва ли има толкова къщи, така че търсенето няма да е било много трудно

Общи условия

Активация на акаунт